Slank en gezond met de Infraroodwrap

FormoStar_Infraroodwrap_afslanken

Afslanken, afvallen en figuurcorrectie zijn de belangrijkste punten waar Body Unlimited zich in heeft gespecialiseerd. Naast de persoonlijke begeleiding gebruiken wij verschillende semi-medische apparatuur, om onze klanten met hun gewichtsprobleem te helpen. Elk apparaat heeft zijn eigen positieve eigenschappen, niet alleen gericht op gewichtsbeheersing, maar ook op andere aspecten van de gezondheid. Wij weten als geen ander welke behandeling, of combinatie van behandelingen, effectief is in te zetten voor het verkrijgen van het gewenste resultaat.

FormoStar – Infraroodwrap

Om ook jou meer inzicht te geven wat onze apparatuur allemaal voor jou kan betekenen, gaan wij dieper in op onze behandelingen, de werking, de eigenschappen en vooral de resultaten. In dit artikel staat de FormoStar in de spotlight. De FormoStar, ook wel Infraroodwrap genoemd, levert, zoals de naam al zegt, resultaat door het toepassen van Infrarood.

Wat is Infrarood?

Infraroodstralen zijn warme stalen die niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Zonlicht bestaat voor 43% uit infraroodstralen. Zonder deze dagelijkse dosis infrarood is er geen leven op aarde mogelijk. Infraroodstraling werkt heilzaam op het lichaam en heeft daarbij meerdere positieve eigenschappen.

Infrarood en gewichtsafname

Infraroodwrap is met goed resultaat in te zetten voor gewichtsafname. Door de dieptewarmte van infrarood op de huid wordt het huid- en spierweefsel optimaal gestimuleerd. Een natuurlijk gevolg is transpiratie. En zweten kost energie, waardoor de calorie verbranding op gang komt. Tijdens een behandeling met de FormoStar Infraroodwrap verbrand je maar liefst 1200 Kcal. Ter vergelijking, een uur sporten levert gemiddeld tussen de 400-600 Kcal op.

Infraroodwrap en vetafbraak

Een ander positief effect van de FormoStar is het verzachten en afbreken van de vetten. Harde, of ook wel oude vetten, zijn moeilijker te verbranden. Door de vetten met Infraroodwarmte te verzachten kan je deze makkelijker afvoeren uit het lichaam. Het buikvet, ook wel visceraal vet genoemd, is belangrijk voor de gezondheid. Hard buikvet geeft namelijk een verhoogde kans op gezondheidsklachten. Doordat de Infraroodwarmte diep het lichaam binnendringt, worden ook de harde buikvetten tussen de organen verzacht en afgevoerd.

Infrarood en de huid

De Infraroodwrap heeft een positief effect op de huid. Zo vermindert het littekens en oneffenheden. Maar ook verstevigt het de huid door de opbouw van collageen in de huid. Met als gevolg dat de huid verstrakt. Tijdens een periode van gewichtsverlies, blijf je dan ook niet zitten met een verslapte huid. Zelfs overtollige of slappe huid die er al enige tijd zit, bijvoorbeeld na een zwangerschap, wordt weer strakker met de behandelingen Infraroodwrap.

Infrarood en ontgiften

Zweten heeft meerdere functies. Zo geeft het een verkoelend effect bij (over)verhitting van het lichaam. Maar ook worden tijdens het zweten afvalstoffen uit het lichaam afgescheiden. De meeste afvalstoffen worden door het lymfestelsel verzameld en via de nieren in onze urine, en via de longen in onze ademhaling, uit het lichaam afgescheiden. Echter via de urine en adem worden niet alle zware metalen en andere toxische stoffen afgescheiden. Zweet doet dit wel! Deze zware metalen zijn giftig voor het lichaam en regelmatig ontgiften is dan ook heel goed voor de gezondheid! Kortom, de Infraroodwrap zorgt voor een voorjaarsschoonmaak in jouw lichaam!

Infraroodwrap verbetert de bloedcirculatie

Een slechte doorbloeding kan klachten geven als o.a. koude handen of voeten, een grauw gelaat, kortademig, slechte opname van zuurstof en voedingsstoffen in het lichaam en een moe gevoel. Uiteindelijk kan het zelfs resulteren in hart- en vaatziekten. Door de opwarming van de huid en vetweefsel met Infraroodwarmte wordt de doorbloeding verhoogd met 3,5 keer! Dat is een grote verbetering van de gezondheid!

Geneeskrachtige Infrarood

In de geneeskunde wordt Infrarood ingezet om o.a. wondengenezing te versnellen en littekenvorming te voorkomen. Daarnaast pakt Infrarood virussen aan, doordat het lichaam wordt opgewarmd, geven zij de strijd op. De weldadige warmte van de Infraroodwrap is een weldaad voor het lichaam, met name voor de spieren en gewrichten. De warmte van de Infrarood blijft maar liefst 48 uur actief in het lichaam, waardoor het pijnlijke gewrichten en stijve spieren verminderd, en in zijn geheel een pijnbestrijdend effect heeft. Bij bijvoorbeeld Fibromyalgie is het effect zodanig dat een pijnvrij leven zeker mogelijk is.

Ontspannen met Infrarood

And last but not least … Je wordt zo heerlijk ontspannen van de FormoStar Infraroodwrap. Door de warmte tijdens de 50 minuten durende behandeling ontspant niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Even een momentje voor jezelf!

Heb je zelf ervaring met Infrarood? Of wil je iets vragen over Infrarood? Deel het hieronder.

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.