Waarom is dat toch dat de ene persoon alles kan eten zonder aan te komen en de ander al aankomt van het eten van een lekker stuk chocolade. Je stofwisseling (metabolisme) is daar een belangrijke oorzaak van. Hoe snel breekt jouw lichaam voedsel af en zet het om in energie. Een aantal factoren die dat bepalen staan vast zoals je leeftijd, geslacht, lengte, hormoonhuishouden en erfelijke aanleg. Maar gelukkig heeft Body Unlimited een aantal behandelingen en producten die jouw metabolisme doen versnellen.

FormoStar Infrarood Body Wrap

FormoStar Infrarood Body Wrap warmt de lichaamsdelen op waar het vetweefsel zich bevindt. Het metabolisme wordt versneld, vetweefsel wordt er afgebroken en 1200 kCalorieen worden verbrand als energie. Als je de FormoStar Infrared Body Wrap combineert met een aanpassing van je eetgewoonten, dan zal het resultaat nog sneller zichtbaar zijn zonder dat je jouw vitaliteit en energie verliest.

Prijzen FormoStar behandelingen

Introductiebehandeling€ 40,00
Losse behandeling€ 65,00
Kuur van 5 behandelingen€ 285,00
Kuur van 10 behandelingen€ 500,00
Abonnementin overleg

Arasys

Door spieren op te bouwen wordt de stofwisseling versneld. Spieren verbranden veel meer calorieën dan lichaamsvet. De Arasys biedt de oplossing om je spieren te versterken. Een behandeling van 17 minuten staat gelijk aan 2 à 3 uur intensief sporten. In een kuur van 10 behandelingen binnen 3 à 4 weken kan je hetzelfde effect behalen als met maandenlang sporten.

Prijzen Arasys behandelingen

Introductiebehandeling€ 30,00
Losse behandeling€ 55,00
Kuur van 10 behandelingen€ 385,00
Kuur van 20 behandelingen€ 715,00
Abonnementop aanvraag

PowerSlim

Je lichaam heeft 2 keer zoveel energie nodig voor het verteren van proteïnen dan voor het verteren van vetten of koolhydraten. Het PowerSlim afslankprogramma betekent niet minder eten, maar ànders eten. De producten bevatten hoogwaardige eiwitten, alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Je stofwisseling zal verhogen en je lichaam zal je de vetreserves moeten gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Aspire

Aspire is een licht koolzuurhoudende drank in de smaken cranberry en appel. Aspire bevat een unieke mix van zorgvuldig natuurlijke geselecteerde ingredienten waardoor je metabolisme wordt verhoogd, de eetlust wordt onderdrukt en het gewichtsverlies wordt versneld. Aspire is een gezond alternatief voor je gewone frisdrank. Het kan worden gedronken in de ochtend als kick start van de stofwisseling te krijgen, bij een gezonde lunch, onderweg, op kantoor of voor, tijdens of na een vorm van lichaamsbeweging.