Strakker in vel en van rugpijn af

Strakker in mijn vel en van mijn rugpijn af, dankzij Arasys

Hoi, ik ben Nina. Ik weeg 48 kilo en ben in het afgelopen jaar door omstandigheden extreem afgevallen waardoor mijn huid ook slapper werd. Ik ben naar Body Unlimited gegaan om te kijken of zij mij konden helpen met deze verslapte huid. Na de intake en de introductie heb ik gekozen voor een kuur Arasys.

Na een kuur is mijn huid is een stuk steviger geworden en ik heb ook wat meer spieren gekregen. Een extra bonus is dat ook mijn rugpijn verdwenen is. Erg fijn!

De Arasys is dus niet alleen om af te vallen en ik raad het iedereen aan.

De behandelingen doen geen pijn. Ik vond het eigenlijk wel een relaxte behandeling.

De mensen van Body Unlimited zijn leuke mensen en dankzij hen voelde ik me op mijn gemak.