Arasys_spieren_verstevigen

Van rugpijn af met Arasys

Rugpijn kan je leven flink beperken. Door je rug-en buikspieren te trainen kunnen rugklachten verminderen. Maar daar zit dan weer juist het probleem. Met flinke rugpijn is het doen van die rug- en buikspier oefeningen niet haalbaar of zeer pijnlijk.

Van_rugpijn_af_met_ArasysGelukkig hebben wij de Arasys! Eén behandeling met de Arasys  duurt slechts 17 minuten en staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Afhankelijk van de gekozen spiergroep, kan je de behandeling vergelijken met 300 sit-ups en 400 been spieroefeningen, zonder dat je er spierpijn van krijgt. Door bijvoorbeeld de spieren van de rug intensief te verstevigen kan rugpijn worden verminderd of zelfs genezen.

Het is ideaal als de gehele kuur van 10 behandelingen binnen 5 weken afgerond wordt. Dit houdt in dat er 2-3 keer per week behandeld wordt. Een kuur van minder dan 10 keer is niet effectief omdat er dan geen continuïteit bestaat. Dit zou namelijk hetzelfde effect geven als weinig en onregelmatig sporten.

Door de energie die de spieren zelf moeten leveren tijdens de behandeling met de Arasys, wordt ook het vet rond de spieren afgebroken, waardoor je als bonus ook nog eens centimeters verliest.

De behandelingen van de Arasys zijn ook aan te raden bij mensen die door spier- en skeletproblemen niet of nauwelijks kunnen sporten.

De Arasys is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het verschil is dat de behandeling bij mannen 23 minuten duurt.

Je start bij Body Unlimited altijd met een introductiebehandeling, waarbij je niet alleen uitgebreide uitleg krijgt, maar de behandeling ook zelf kan ervaren.

Strakker in vel en van rugpijn af

Na een kuur is mijn huid is een stuk steviger geworden en ik heb ook wat meer spieren gekregen. Een extra bonus is dat ook mijn rugpijn verdwenen is. Erg fijn!

Prijzen Arasys behandelingen

Introductiebehandeling€ 32,00
Losse behandeling€ 54,00
Kuur van 10 behandelingen€ 400,00
Kuur van 20 behandelingen€ 750,00
Abonnementop aanvraag