Voor mij geen crashdieet meer!

Evelien Leenders, 57 jaar

Ik kwam Body Unlimited tegen op Facebook, maar ik wist al waar ze zitten en ben dus binnen gestapt. Ik was gestopt met roken en na twee kinderen en de overgang had ik mijn gewicht wat uit de hand laten lopen. De Arasys behandeling leek me echt wat voor mij en dat klopt ook: “helemaal top!”. Na 10 behandelingen zijn mijn dikke voeten en benen verdwenen en voel ik me veel beter.

 Ik heb sinds september het roer helemaal omgegooid en ben begonnen bij Body Unlimited. Met de wekelijkse Arasys kuur hebben ze me enorm geholpen om me weer strak in mijn vel te krijgen. Ik heb ook echt die stok achter de deur nodig; dat heeft me ook geholpen om het goed vol te houden. Niet alleen ben ik in 2 ½ maand 12 kilo afgevallen (van 81 naar 69), ik zie er echt veel beter uit. Ik ben het spekvet op mijn rug kwijt, mijn maag is verdwenen en mijn taille is veel slanker. Ook mijn kuiten zijn zichtbaar smaller en van mijn bovenarmen ben ik 2 centimeter kwijt. In totaal gaat het om 50 centimeter verlies in omvang.

Ik merk het vooral aan mijn kleding: die zit veel lekkerder en staat ook veel leuker. Ik moet nu zelfs mijn nieuwe leren broek laten innemen, maar dat heb ik er graag voor over. Ik wil nog wel een kilo of drie kwijt, maar voorlopig ben ik lekker bezig. Ik ben weer gaan sporten en eet gezond. Koken is mijn hobby, maar ik let goed op wat ik eet en kan dat ook goed volhouden. In het verleden volgde ik vaak een streng dieet of deed ik aan sapvasten, maar dat hoeft nu niet meer. Ik maak lekkere (courgette)soepen, mooie salades, met geen of weinig koolhydraten dus. In het weekend is er dan echt wel ruimte voor een glaasje wijn en een kaasje. De winter kom ik wel door met zumba en dansen in februari ga ik met mijn man en twee kinderen naar Curaçao. Daar vieren we dan ons huwelijksfeest.

Voor het voorjaar zie ik dan wel of ik nog een Arasys kuur ga doen. Ik raad in ieder geval mijn vriendinnen aan om het te proberen. Ik wil niets anders meer.