FormoStar_afvallen_figuurcorrectie_pijnbestrijding

Wintervet kwijt met FormoStar Infrarood Bodywrap

08-03-2017

Beste mensen,

Na de afgelopen wintermaanden wilde ik graag af van opgebouwd wintervet. Ik probeer de laatste jaren zo gezond mogelijk te eten en sport minimaal 3 keer per week. Eerlijkheidshalve moet ik wel bekennen in de wintertijd minder intensief te trainen. Tevens lijkt in dat jaargetijde mijn lichaam te schreeuwen om koolhydraten. Onder andere de maand december, met veel suikerrijke  verleidingen, heeft mijn buikstreek weer doen vervetten.

Enkele jaren geleden geleden kwam ik via een aanbieding van Groupon terecht bij Body Unlimited in de Amsterdamse Bijlmer, waar ik de Infrarood Body Wrap voor het eerst mocht ervaren. Het viel mij toen op hoe snel mijn love handles en buikvet zacht werden. De Body Wrap richt zich op het opwarmen van lichaamsdelen waar zich vet bevindt, waardoor je metabolisme wordt versneld en vetweefsel wordt afgebroken.  Ik vond de behandelingen erg prettig. Je gaat lekker liggen, wordt met de infrarood banden omgeven en je voelt stap voor stap je lichaam warmer worden. De behandelingen duurden per keer ongeveer 50 minuten en vooral de laatste 15 minuten was het zo heet dat het hele lichaam zweette. Ik hou erg van warmte en genoot van de hitte tijdens de behandelingen. Beter nog is het resultaat oud “hard” vet wordt zacht, waardoor het er makkelijker af te trainen is.

Onlangs ben ik vanuit Amsterdam naar Zaandam verhuisd. Ondanks de verhuisstress viel ik niet af, maar kwam ik meer aan. Mogelijk speelt hier mijn leeftijd een rol in. Ik ben een 46 jarige man, die tot zijn 35ste levensjaar alles kon eten en drinken zonder ook maar een grammetje aan te komen. Het was voor mij in februari dan ook een shock toen ik zag dat mijn gewicht met 6 kilo was toegenomen in 4 maanden. Ik ben toen meteen intensiever gaan sporten en besloot ook direct minder koolhydraten te gaan eten. Toen ik daar enkele weken mee bezig was, zag ik dat Body Unlimited in Zaandam een mooie aanbieding had voor Infrarood Bodywrap behandelingen. Ter ondersteuning van mijn afvalproces kocht ik enkele behandelingen.

Nadat ik telefonisch een afspraak had gemaakt kwam ik aan bij het pand waar Body Unlimited is gevestigd. De informele sfeer beviel mij meteen. Een enthousiaste medewerkster gaf mij een formulier (medische verklaring) om in te vullen, terwijl zij op vakkundige wijze andere klanten aan het helpen was.  Vervolgens nam ze tijd voor mij, gaf uitleg over de behandeling en vroeg naar mijn doelstelling. Tevens checkte zij uiteraard of ik geen lichamelijke klachten had vermeld op de medische verklaring, die deze behandeling niet geïndiceerd zouden maken. Vervolgens genoot ik van de behandeling. Na afloop van deze behandeling kocht ik nog 3 behandelingen voor een vriendelijke prijs erbij. De medewerkster gaf mij de tip mee veel water te drinken en zo min mogelijk koolhydraten te eten. Hierbij benoemde zij specifiek dat ik moet oppassen met het eten van kaas. Deze opmerking bleek voor mij een eye opener, want ik meende voldoende te weten over voedsel en koolhydraatarm eten maar had in kaas nog niet veel risico gezien. In de daarop volgende dagen ben ik door haar opmerking bewust gaan letten op de hoeveelheid suikers in veel verpakte producten. Shocking!!

Tijdens 1 van de daarop volgende sessie vertelde ik de medewerkster dat ik was geschrokken van de grote hoeveelheden suiker in veel producten. Zij gaf mij hierop een lijst met gezonde “ snacks”, die ook gegeten kunnen worden tijdens het afvallen. Ook  kreeg ik informatie over suikerarme energiedrankjes . De combinatie van de infrarood wraps, bewust eten en drinken is zijn vruchten gaan afwerpen.

Ik ben inmiddels 5 cm minder in omvang en voel mij energieker, gezonder en beter :-). De ondersteuning van uit Body Unlimited is hierbij erg helpend geweest, waarvoor mijn dank. Eerlijk gezegd had ik enkele jaren geleden de vooroordelen dat dergelijke behandelingen niet geschikt zouden zijn voor mannen en dat die hele “schoonheidsindustrie” doorspekt zou zijn van arrogantie. Bij Body Unlimited merk ik echter geen enkele vorm van arrogantie. Ik voel me daar welkom, kon alle vragen stelde die ik wilde en vond de medewerkster erg sociaal en vaardig. Haar service is erg persoonlijk en vriendelijk. Daarnaast merk ik dat de effecten van de Infrarood Wrap goed zijn. Wat wil een mens nog meer?

Ik kan iedereen aanraden een behandeling te nemen bij Body Unlimited te Zaandam en zelf te gaan ervaren  wat de behandelingen doen. Het maakt daarbij niet uit of je man of vrouw bent, zeker niet in 2017 toch?! Ik heb wel 1 verzoek aan allen, wacht niet allemaal met deze behandelingen tot begin 2018, want dan ga ik er graag weer heen voor een volgende reeks Infrarood Body Wraps.

Body Unlimited hartelijk Bedankt :-)

X de Visser