Op zondag 18 maart organiseren Body Unlimited en Beauty Unlimited gezamenlijk een Open Dag.

Ken jij iemand die graag wil kennismaken met ons team of wil jij meer weten over onze diensten, kom dan lang tussen 11.00 en 14.00 uur.

Body Unlimited biedt verschillende methodes aan om op een gezonde en verantwoorde wijze af te slanken. Stephanie van Steen geeft uitleg: “We werken met het Power Slim dieetprogramma, dat je helpt om in korte tijd gewicht te verliezen, terwijl toch de spiermassa op peil blijft. Het dieet is goed vol te houden, en: je hebt geen hongergevoel! Daarnaast hebben we behandelingen met Ultrasound (een alternatief voor liposuctie), Lymfedrainage, behandelingen voor spierversteviging en centimeter  verlies (Arasys) en Collageen Lichttherapie voor huidverbetering.”

Sinds februari dit jaar werkt Stephanie samen met schoonheidsspecialiste Carola en bieden zij de behandelingen aan van Perfect Age Beauty Center van Robert Schoemacher. Carola vertelt: “Na ruim 10 jaar in loondienst ben ik het avontuur aangegaan om voor mezelf te beginnen. Mijn passie is het verbeteren van de huid. Met de producten van Perfect Age Cosmeceuticals en goede adviezen en producten voor thuis breng ik jouw huid in topconditie. Naast gezichtsbehandelingen kan je bij mij ook terecht voor manicure, pedicure, shellac, lichaamsmassages, bindweefselmassages, het harsen van zowel gezicht als lichaam, het verven van wimpers/wenkbrauwen en binnenkort ook skin needling.”

Als Perfect Age Beauty salon werken Carola en Stephanie samen met Dr. Robert Schoemacher en zijn team van specialisten, die geregeld in de studio aanwezig zijn voor het uitvoeren van injectables, cryoliplyse (afslanken door vetbevriezing) en duurzaam ontharen met de diode laser.

Body Unlimited voorziet in de behoefte om, onder begeleiding van een gecertificeerde coach, af te slanken. Stephanie van Steen vertelt dat iedere bezoeker een gratis bodyanalyse wordt aangeboden.  Daarnaast kan iedere bezoeker ook een gratis huidanalyse krijgen van Carola. Ook hebben wij die dag speciale aanbiedingen. Vanzelfsprekend kan er dan ook een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvende uitgebreide introductiebehandeling.

Body Unlimited en Beauty Unlimited Zaandam verwelkomen je graag op 18 maart tussen 11.00 en 14.00 uur.

Het is niet mogelijk om behandelingen te doen tijdens de open dag.

Wil je al eerder beginnen?
Maak dan een afspraak 075-7503296 of mail naar zaandam@bodyunlimited.nl