Een heerlijke zuurkoolschotel met bloemkool, champignons en rundertartaar. Geschikt vanaf PowerSlim fase 2A.

Eet smakelijk!

Ingrediënten

120 g rundertartaar
125 g bloemkool
175 g zuurkool
5 champignons
3 tl Philadelphia light
1 el geraspte 30+ kaas
1 el olijfolie
Nootmuskaat
Zout
Peper

Bereidingswijze

Kook of stoom de bloemkool in circa 10 minuten gaar en pureer het daarna met de staafmixer. Roer de roomkaas erdoorheen en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Doe de zuurkool met eventueel een beetje water in een pan en laat op midden hoog vuur in circa 4 à 5 minuten warm worden. Verhit de olie in de pan en bak de rundertartaar in circa 5-7 minuten gaar en bak vervolgens de champignons nog even kort mee. Roer alles door elkaar en strooi tenslotte de geraspte kaas eroverheen.