september 19, 2017

Binnenkort bij Body Unlimited: Perfect Age Beauty Center

Voor de vakantie is de knoop doorgehakt. Na een aantal goede gesprekken en een bezoek bij een ander Perfect Age Center heb ik het contract getekend met Perfect Age Beauty Center van Dr. Robert Schoemacher. We hebben er ontzettend veel zin in!

Wat gaat er veranderen?
Eén van de Body Unlimited behandel kamers zal worden veranderd in een behandelkamer van Perfect Age. Hier komt een ervaren schoonheidsspecialiste te werken met de geweldige producten van Perfect Age. Hieronder wat Robert Schoemacher erover vertelt.

“Al meer dan dertig jaar houd ik mij bezig met het verkrijgen en behouden van een mooie huid, een frisse teint en een vitale uitstraling. Als we de chirurgie even buiten beschouwing laten, omdat dit voor veel mensen een brug te ver is, kom je met het gebruik van botox en fillers een heel eind. De werking van deze instant oplossingen is echter tijdelijk.

Het is dus essentieel om uw huid dagelijks te verzorgen. Van buiten, maar zeker ook van binnenuit! Ik ben er trots op om u een mooi assortiment aan verzorgingsproducten aan te kunnen bieden. Stuk voor stuk producten die op basis van mijn jarenlange ervaring zijn samengesteld!”

Robert Schoemacher
Cosmetisch arts

Daarnaast zal het team van Robert Schoemacher ook maandelijks behandelingen komen doen. Hiervoor kan je je aanmelden en natuurlijk zullen wij jou informeren via Facebook, maar ook via de nieuwsbrief op welke dagen de behandelingen plaats gaan vinden.

Welke behandelingen krijgt Perfect Age?
– Injectables en Fillers, door Dr. Robert Schoemacher
– Duurzaam ontharen
– Cryolypolise (vetcellen verwijderen door een behandeling met)
– Permanente Make-up
– Tatoeage Verwijdering

Wanneer?
De bedoeling is te starten in het 4de kwartaal van dit jaar. Wanneer precies, dat laten ik je natuurlijk zo snel mogelijk weten. Houd hiervoor onze Facebookpagina ook goed in de gaten!

GEZOCHT
We zijn op dit moment op zoek naar één of twee ervaren schoonheidsspecialisten die als zelfstandige willen komen werken met de producten van Perfect Age in de volledig nieuw ingerichte studiokamer. Ken jij een goede schoonheidsspecialiste en wil ze graag zelfstandig werken, laat haar dan contact opnemen met mij op 075-7503296 of via zaandam@bodyunlimited.nl. Ik bespreek graag met haar alle ins en outs.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.