Ervaringen

Ervaringen

Regelmatig ontvangen wij positieve feedback van onze klanten. In deze rubriek vind je een aantal ervaringen.

Wil je zelf een ervaring delen, mail dan jouw ervaring naar info@bodyunlimited.nl. Wij vinden het leuk als je er een foto bijdoet.

Ik had iemand nodig die een stok achter de deur voor mij was

Ik had iemand nodig die echt een stok achter de deur voor mij was. Niet een coach die zei dat het er de volgende keer wel weer af zou zijn, want dan wist ik dat het toch niet zo was. Een motivator, dat was wat ik nodig had en die heb ik in mijn coach gevonden

Iedere maandag nam ik me voor om nu toch echt te beginnen

Uiteindelijk is er geen enkel excuus meer om niet te beginnen als je echt wil afvallen. Dus… wie gaat er maandag eindelijk echt beginnen?

Op iemand afstappen is geen probleem meer voor mij!

Nu voel ik me fantastisch, zekerder in mijn eigen lichaam, gezonder en energieker. Op iemand afstappen is geen probleem meer voor mij!

Dankzij mijn PowerSlim coach heb ik mijn goede voornemens al behaald

Dankzij PowerSlim en het enthousiasme van mijn PowerSlim coach en mijn vriendin zit ik nu stukken lekkerder in mijn vel!

Centimeters kwijt dankzij de Ultrasound en Arasys

Ervaring van Yvonne met de Ulstrasound en Arasys behandelingen

11 weken verder en een gewicht waar ik blij van word

Mannen, diëten is geen vrouwending. Zet de stap op weg naar een gezonde en energieke toekomst!

Dankzij mijn coaches is het mij gelukt

Door De Ogen Van Laura

Zet je geluid aan voor het heftige verhaal van PowerSlimmer Laura. Door haar ziekte onderging zij zes zware buikoperaties en kwam ze kilo’s aan. Bekijk snel hoe ze alles heeft overwonnen! Meer informatie over PowerSlim ➡️ http://bit.ly/2gxXJKJ

Geplaatst door Koffietijd / 5 Uur Live op donderdag 7 september 2017

 

Hoe begin je een succesverhaal? Hoe doe je dat als je jezelf niet meer bent, als je de weg kwijt bent, en gevangen zit in een lichaam dat niet van jou is?

10 jaar geleden, na vele jaren in pijn […]

Ik loop weer vol trots over het terras

Ik hoop dat ik uitstraal dat ik me zo goed voel en dat ik anderen kan motiveren om ook aan zichzelf te gaan werken. Het is alleen nog even wennen met kleren kopen… Ik kies nog vaak de verkeerde maat, maar het is natuurlijk alleen maar leuk om dan een kleiner maatje te kunnen pakken! Een ding is zeker, ik ben super trots op wat ik heb bereikt!

Op mijn 50ste wil ik weer gezien worden!

Ik ben trots op wat ik heb bereikt met PowerSlim en ik ga in géén geval terug naar maat 44! Ik krijg opnieuw complimentjes en wie krijgt deze niet graag? Een half jaar terug hield mijn gewicht me tegen om te gaan winkelen. Nu kijk ik er weer naar uit want alles staat me weer goed, en dat is fijn!

Voor mij is PowerSlim de juiste keuze gebleken!

We zijn ontzettend trots op Mascha. Met PowerSlim is ze flink afgevallen. Zelfs tijdens de vakantie is ze haar streefgewicht gepasseerd!