Ervaringen

Regelmatig ontvangen wij positieve feedback van onze klanten. Dat kan via Google, Facebook of per mail.

Wil je zelf een ervaring delen, mail dan jouw ervaring naar zaandam@bodyunlimited.nl of ga naar Google review en laat jouw review achter op Google.

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ik loop beter, het valt zelfs mijn naaste omgeving op

In 2008 kreeg René de diagnose MS. Lange tijd bleef zijn zeldzame variant (primair progressieve MS) vrij rustig. Tweemaal een heftige koortsaanval van 40+oC (schub) zorgde echter voor een ernstige terugval en daarna was zelfstandig lopen vrijwel onmogelijk. Dankzij 10 behandelingen met de Arasys van Body Unlimited heeft René betere controle over zijn spieren, kan hij makkelijker in balans blijven en heeft hij veel minder last van stijfheid en kramp in zijn onderbenen.

“In mijn situatie liet vooral mijn rechterkant me in de steek. Mijn rechterhand reageerde zeer sterk op elektrische prikkels en daarom droeg ik altijd een operatiehandschoen. Bovendien stond er veel spanning op mijn kuiten en had ik regelmatig last van spasmen.

Eigenlijk heeft mijn vriendin Arasys ontdekt. Zij wilde me vergezellen naar Guadeloupe, waar je natuurlijk luchtig gekleed wil gaan. Om te werken aan wat gewichts- en centimeterverlies klopte ze aan bij Body Unlimited voor een Arasys-behandeling. Daar hoorde ze van Stephanie van Steen dat het Arasys-apparaat in eerste instantie is ontwikkeld voor patiënten met MS, met als bijverschijnsel de afname in gewicht en centimeters. Met deze goede tip vroeg ik al heel snel een intakegesprek en proefbehandeling aan en de resultaten zijn inmiddels indrukwekkend.

Natuurlijk zal iedere MS-patiënt anders reageren, we hebben immers ook heel verschillende symptomen. Mijn neurologische aandoening komt eigenlijk vanuit een enkele blokkade in mijn nek, de meeste MRI-scans laten bij anderen wel 7 aangedane vlakken zien in de hersens. Zelf heb ik gelukkig nooit pijn, de kramp is al erg genoeg. Maar toch, met twee behandelingen per week kan ik nu binnenshuis weer gewoon lopen en waag ik me ook wat verder buiten de deur. Daarnaast heb ik veel minder last van terugvallen (relapse). Door meer ontspanning in mijn benen heb ik ook een betere nachtrust. Zelfs mijn buren reageerden spontaan: blij me weer te zien, maar bovenal dat mijn houding veel verbeterd is. Zelf merk ik dat natuurlijk ook op en hoop dat de verbetering zich doorzet. Hoe dan ook, ik geniet van elke behandeling en waardeer de resultaten met het Arasys-apparaat van Body Unlimited. Datzelfde geldt voor mijn vriendin, zij koestert haar bikini-lichaam.“

René van Hoven (54 jaar)

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

De behandelingen van Body Unlimited hebben me goed gedaan

Al 8 jaar raadpleeg ik allerlei artsen. Het leek of niemand mij kon helpen. Een bekende holistische arts stelde vast dat ik door een geblokkeerd systeem wel 10-15 liter vocht vasthield. Daarna viel mijn oog op de Facebook berichten van Body Unlimited en ik begon met de LymphoMed proefbehandeling. Al spoedig gevolgd door Arasys. Wat een goede beslissingen.

Op een lengte van 1,63 meter is 10 tot 15 liter vocht in je lijf heel veel. Toch merkte ik al snel dat door de Lymphomed mijn voeten minder opgezwollen waren. Het spreekt me aan dat Body Unlimited de waardes bijhoudt, De waardes zijn voor mij een goede richtlijn, al vind ik persoonlijk de trend belangrijker dan de eindwaarde.

Ik vervolgde mijn traject met de Arasys methode. Ik voelde al na de eerste keer dat ik een strakkere buik had, ook al zou dat officieel niet kunnen. Hoe dan ook, na 10 behandelingen was ik 28 cm. kwijt en ging ik terug naar maat 42, met maat 38 in zicht.

Mijn hoofd sloeg op hol

De positieve resultaten brachten me een beetje van de leg. Ik maakte zulke grote stappen dat ik meer deed dan nodig (en verstandig) is. Om sneller af te vallen paste ik mijn eetgewoonten aan, ging op een streng dieet, schrapte koolhydraten enzovoorts enzovoorts. Mijn combinaties werkten averechts: mijn lichaam reageerde en nam eigen maatregelen. Ik ging weer vocht vasthouden.

Inmiddels ben ik tot inkeer gekomen en hou me zelf voor: “Rebecca, laat het los!” Ik ben op een gezondere manier aan de slag gegaan. Ik heb mijn leefstijl aangepast aan mijn Japans/Koreaanse afkomst. Ik heb veel baat bij een gebalanceerd dieet van Oosterse eetgewoonten, met heel veel groente, magere soepjes en nog meer visgerechten. Dat hou ik makkelijk vol en ik voel dat mijn lichaam daar goed op reageert.

In de afgelopen drie maanden van de behandelperiode heb ik veel geleerd over energie, de verschillende trillingen, vocht vasthouden en antistoffen. Dankzij Stephanie en haar medewerkers weet ik nu dat er wél een oplossing is voor mijn opgezwollen lijf! Ik zie weer een gezonde toekomst voor me.

Rebecca Helder, 47 jaar

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

De aanpak van Body Unlimited is de beste oplossing tegen mijn chronische pijn

Na een ongeluk, inmiddels tien jaar geleden, lijd ik aan chronische spier-, zenuw- en gewrichtspijn en kan ik niet meer sporten. Gelukkig ontdekte ik de Arasys-behandeling van Body Unlimited. Ik ben verknocht aan dit apparaat en hun aanvullende adviezen.

Je kunt mij gerust een ervaren klant noemen. Ik vind het dan ook heel bijzonder dat ik elke keer weer met speciale aandacht en vriendelijkheid wordt ontvangen door Stephanie. Bij iedere kuur luistert ze weer heel precies naar wat ik op dat moment nodig heb, waar vooruitgang is geboekt en wat we nog kunnen verbeteren. Dat geeft niet alleen mij nieuwe energie, ze heeft haar medewerkers in haar geest en handelen begeleid en getraind. Dat zorgt voor een fijne sfeer in de hele praktijk.

Stephanie is een goede coach en geeft mij steeds een steuntje in de rug om de juiste balans te vinden en te houden. We werken met de Arasys, maar tegelijkertijd ook met de producten van PS. Food & Lifestyle. Dankzij haar adviezen kan ik ook gewone producten blijven gebruiken. Dat is voor mij een heel succesvolle combinatie, zonder jojo-effect.

Dankzij de Arasys-behandelingen heb ik een betere doorbloeding in mijn been en neemt mijn spierkracht toe. Daardoor is de pijn, voor een periode, dragelijker en kan ik handelingen (zoals kleine stukjes wandelen en zelfs traplopen) langer volhouden, mede doordat mijn spieren krachtiger zijn. Ook slaap ik beter en dat maakt dat ik me ook innerlijk beter voel. De combinatie van de PS Food & Lifestyle producten en de Arasys behandeling helpt mij om het juiste gewicht te hebben bij mijn lengte en leeftijd. Bovendien ervaar ik de Arasys als een sportief moment. En dat is mooi meegenomen.
Ik zou wensen dat iedereen een behandeling bij Body Unlimited kan ondergaan, gun jezelf deze bijzondere ervaring!

Sonja, 62 jaar

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Voor mij geen Crashdieet meer!

Ik kwam Body Unlimited tegen op Facebook, maar ik wist al waar ze zitten en ben dus binnen gestapt. Ik was gestopt met roken en na twee kinderen en de overgang had ik mijn gewicht wat uit de hand laten lopen. De Arasys behandeling leek me echt wat voor mij en dat klopt ook: “helemaal top!”. Na 10 behandelingen zijn mijn dikke voeten en benen verdwenen en voel ik me veel beter.

Ik heb sinds september het roer helemaal omgegooid en ben begonnen bij Body Unlimited. Met de wekelijkse Arasys kuur hebben ze me enorm geholpen om me weer strak in mijn vel te krijgen. Ik heb ook echt die stok achter de deur nodig; dat heeft me ook geholpen om het goed vol te houden. Niet alleen ben ik in 2 ½ maand 12 kilo afgevallen (van 81 naar 69), ik zie er echt veel beter uit. Ik ben het spekvet op mijn rug kwijt, mijn maag is verdwenen en mijn taille is veel slanker. Ook mijn kuiten zijn zichtbaar smaller en van mijn bovenarmen ben ik 2 centimeter kwijt. In totaal gaat het om 50 centimeter verlies in omvang.

Ik merk het vooral aan mijn kleding: die zit veel lekkerder en staat ook veel leuker. Ik moet nu zelfs mijn nieuwe leren broek laten innemen, maar dat heb ik er graag voor over. Ik wil nog wel een kilo of drie kwijt, maar voorlopig ben ik lekker bezig. Ik ben weer gaan sporten en eet gezond. Koken is mijn hobby, maar ik let goed op wat ik eet en kan dat ook goed volhouden. In het verleden volgde ik vaak een streng dieet of deed ik aan sapvasten, maar dat hoeft nu niet meer. Ik maak lekkere (courgette)soepen, mooie salades, met geen of weinig koolhydraten dus. In het weekend is er dan echt wel ruimte voor een glaasje wijn en een kaasje. De winter kom ik wel door met zumba en dansen in februari ga ik met mijn man en twee kinderen naar Curaçao. Daar vieren we dan ons huwelijksfeest.

Voor het voorjaar zie ik dan wel of ik nog een Arasys kuur ga doen. Ik raad in ieder geval mijn vriendinnen aan om het te proberen. Ik wil niets anders meer.

Evelien Leenders, 57 jaar

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Fijne opzet, zeker als je niet zelf kunt sporten

Tijdens de sluiting door corona kon ik niet tennissen en na een pittige rugoperatie moest er toch wat gebeuren. Via Facebook kwam ik in aanraking met Body Unlimited en de Arasysbehandeling.

Het is fijn dat je niet wordt ontvangen door slanke dennen of modepoppetjes, maar door ‘gewone’ vrouwen. Het is ook leuk om erheen te gaan. Ik heb een Arasys kuur gedaan om de spieren rondom mijn rug te verstevigen en wat centimeters te verliezen. Dat is heel goed gelukt. Na de eerste 5 behandeling was ik al 30 centimeter kwijt en na 10 behandelingen zelfs 45 centimeter, verdeeld over mijn hele lichaam. Ik weeg ook nog eens 5 kilo lichter, al is dat niet mijn doel.

Ik werd twee keer per week behandeld. Tijdens de behandeling is er altijd tijd voor een (gezellig) praatje, bijvoorbeeld over het aanpassen van je eetgewoonten en hoe je om kunt gaan met koolhydraten. Ik vind het niet nodig om voor maaltijdvervangers te kiezen en wil nu graag een tijdje op eigen kracht aan mijn lijf werken. Ik ben me nu wel meer bewust van wat ik doe. Zo ging ik soms op de fiets naar de studio, vanuit IJmuiden.

Inmiddels profiteer ik volop van de langere avonden in de zomertijd en ben ik na mijn werk weer aan het tennisseizoen begonnen. Het is op dit moment nog lastig om precies aan te geven wat de invloed is op mijn rughernia, omdat ik daarvoor geopereerd ben. De arasysbehandeling is voor mij in ieder geval een goede start geweest. Ik voel dat mijn spieren sterker zijn en ik voel me er goed bij.

Coby Woning (59 jaar)

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Arasys, omdat ik niet kon sporten door een blessure

Vanwege een blessure kon ik niet sporten.

Ik ben heel blij dat mijn oog toen viel op een advertentie voor de Arasys behandeling van Body Unlimited. Ik heb 10 behandelingen gehad om mijn spieren op peil te houden. Het was dus niet met de bedoeling om af te vallen, al was ik na afloop toch ongeveer een kilo lichter.

Inmiddels geniet ik van mijn vakantie. Daarna zie ik wel weer verder.

Julia (19 jaar)

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Totaal ben ik 56 centimeter kwijtgeraakt dankzij Arasys, in slechts 10 keer!

Mijn aandacht werd in eerste instantie getrokken door een Facebook-berichtje over lymfedrainage, maar dat bleek voor mij niet de juiste soort behandeling te zijn. Ik heb namelijk nergens verstoppingen of blokkades.

Gelukkig wezen ze mij op de mogelijkheid van een Arasys-kuur. Na het 5e bezoek waren mijn buik en borstomvang beide al 6 centimeter minder. Na een kuur van 10 behandelingen zit ik nu in de top van de resultaten, want ik ben in totaal maar liefst 56 centimeter kwijtgeraakt.

De eerste paar keer voelde het wat gevoelig aan de binnenkant van mijn benen, maar daarna mocht het apparaat van mij best een tikje hoger.

Ik ben nu ook 6 kilo lichter, omdat ik het heb gecombineerd met lijnen.

Deze behandeling kan ik iedereen aanraden die strakker in haar (of zijn) vel wil zitten. Dan moet je het beslist proberen!

Simone van Wijngaarden (52 jaar)

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ze hebben me geweldig geholpen

Ik had verstoppingen in mijn benen, heel pijnlijk. Op Facebook zag ik een bericht van Body Unlimited over lymfedrainage. Ik heb direct een afspraak gemaakt en na 10 behandelingen hou ik geen vocht meer vast.

Het heeft zelfs geholpen voor mijn armen, terwijl ik daar eigenlijk geen last van had. Die zijn aanzienlijk dunner geworden. Ik ben nu aan het afbouwen, maar ik ben heel blij met het resultaat van deze behandeling van lymphoedeem.

Marjan (70 jaar)

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Van mijn klachten af dankzij Arasys en lymfedrainage

Ik ben bij Body Unlimited Zaandam gekomen omdat ik pijn aan mijn rug had. Al na de eerste behandeling Arasys had ik al minder last van mijn rug en na 10 behandelingen heb ik nauwelijks nog last van mijn rug.  

Ik heb daarna gekozen om een introductiebehandeling lymfedrainage te doen omdat ik bij het staan steeds na 10 minuten last van zware benen kreeg. Ook had ik vaak pijn bij het lopen. 

Bij deze introductiebehandeling bleek dat ik blokkades had en ben begonnen met de behandelingen lymfedrainage. 

Nu na 10 behandelingen heb ik geen zware benen meer, zelfs niet na een hele dag staan en werken! Ook houik geen vocht meer vast.  

Ik voel me er goed bij! 

John D, 56 jaar. 

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Minder last van eczeem dankzij Collageen Lichttherapie

Ik ontdekte bij Body Unlimited Zaandam de Collageentherapie Lichttherapie.  Het gebouw Body Unlimited is makkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer of met de fiets.  De kamer met de Collageenbank is ook ruim genoeg om even in privacy onder Collageenlicht te liggen.

Ik heb last van constitutioneel eczeem en dat komt en gaat. Vooral laatste half jaar vreselijk eczeem aan mijn handen. Ik gebruikte hormoonzalven en ook met de hoogste factor 5. Maar weinig resultaat, dus ik was echt op zoek naar meer mogelijkheden tegen eczeem. Ik ben met collageen lichttherapie begonnen en het eczeem verminderde snel.

In het begin was drie keer per week echt nodig om mijn huid een boost te geven. Een beter resultaat voor hardnekkig eczeem: het ging weg met collageen therapie terwijl het minder goed weg ging met hormoonzalfbehandeling.

Collageen licht is geriefelijk licht en je voelt je comfortabel als het licht op je huid straalt. De twintig minuten zijn zo om en je voelt  en ziet dat je huid langzaamaan herstelt.

Wanneer het eczeem verminderd is, is het ook echt nodig om door te gaan met collageen lichttherapie Dit kan door 1x per week langs te gaan voor onderhoud. Drie keer per week is in het begin echt nodig bij hardnekkig eczeem heb ik gemerkt.

Ik ben verheugd met de Collageen lichttherapie en ook het effect voor de huid is geweldig, mijn huid is enorm verbeterend.

Gun jezelf ook collageen lichttherapie voor je huid met eczeem.

Probeer het gewoon een keer, de lichtstraal straalt  de opperlaag van je huid in dat is merkbaar en ook te voelen.

Ook door de lichttherapie voel ik me zekerder, het helpt mijn huid te herstellen en dat voel ik in mijn hele lichaam.

Groetjes

Ja, ik wil een proefbehandeling

Ja, ik wil een proefbehandeling

Ondanks de overgang is het afvallen heel goed gegaan!

Natasja Groot, 47 Jaar

Eind augustus 2018 ben ik met PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) begonnen na een ziekteproces en rouwperiode van een dierbare. Mijn lichaam was ook veranderd doordat ik in de overgang zit. Op het intakegesprek woog ik voor mezelf veel te veel, waardoor ik niet lekker in mijn vel zat.

PS. Food & Lifestyle is gewoon schakelen naar een gezonde leefstijl met 6x per dag een eetmoment. Je hoeft totaal geen honger te lijden. De PS. Food & Lifestyle producten zijn eenvoudig in gebruik en mede door de recepten uit het boek eet je gevarieerd en toch een makkelijke, snelle en gezonde maaltijd. Het ene product smaakt beter als het andere, maar voor ieder wat wils.

De PS. Life Balance producten zijn ook voor gezinsleden goed te doen die niet op hun gewicht hoeven te letten.

Mede door de gastvriendelijke benadering van Stephanie en haar handige adviezen met slimme tips steunt zij mij om door te zetten . Ik zit al een tijdje in de balansfase en het gaat goed.

Mijn gewicht schommelt lichtjes binnen een mooie marge en ik zit door het totale gewichtsverlies veel beter in mijn vel.

Stephanie, bedankt voor je hulp tot nu toe en zie je volgende maand weer voor een nieuw weegmoment.

Natasja

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Centimeters kwijt dankzij Arasys

Om kennis te maken met de behandelingen van Body Unlimited heb ik het uitgebreide introductie pakket gedaan. Daarna heb ik gekozen voor de Arasys.

Ik heb een hele goede begeleiding gekregen gehad en goede voedingsadviezen.

Het resultaat is dat ik in totaal ben ik 5 kilo lichter ben en in maar liefst 32 centimeter in totaal kwijt ben.

Ik ben daar heel blij  mee en ik zeker nog wel met afvallen, want ik wil toch nog wel nog 5 kilo kwijt.

CW

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Strakker in mijn vel en van mijn rugpijn af, dankzij Arasys

Hoi, ik ben Nina. Ik weeg 48 kilo en ben in het afgelopen jaar door omstandigheden extreem afgevallen waardoor mijn huid ook slapper werd. Ik ben naar Body Unlimited gegaan om te kijken of zij mij konden helpen met deze verslapte huid. Na de intake en de introductie heb ik gekozen voor een kuur Arasys.

Na een kuur is mijn huid is een stuk steviger geworden en ik heb ook wat meer spieren gekregen. Een extra bonus is dat ook mijn rugpijn verdwenen is. Erg fijn!

De Arasys is dus niet alleen om af te vallen en ik raad het iedereen aan.

De behandelingen doen geen pijn. Ik vond het eigenlijk wel een relaxte behandeling.

De mensen van Body Unlimited zijn leuke mensen en dankzij hen voelde ik me op mijn gemak.

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Het is het allemaal meer dan waard geweest!

Ton de Bruijn, 50 Jaar

Via mijn broer kwam ik in aanraking met het PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) programma, dat ik ben gaan volgen. Ik besloot dat ik graag onder begeleiding wou werken aan een gezondere levensstijl.

Vanaf het begin ben ik al overtuigd geweest dat ik mijn doel zou gaan behalen. De hulp van mijn coach heeft daar ontzettend bij geholpen! Ze gaf me goede tips en begeleiding en vormde daarnaast een echte stok achter de deur.

Daarnaast heb ik ontzettend veel geleerd en ben ik me er nu veel meer van bewust wat goede voeding is en wat ik beter niet kan nemen. Doordat ik duidelijk de focus had op één aspect in mijn voedingspatroon, het mijden van koolhydraten vind ik mijn nieuwe eetpatroon gemakkelijk vol te houden en toe te passen.

Het Mediterraans broodje van PS. Food & Lifestyle was mijn favoriete product. Ik maakte er het liefst heerlijke tosti’s mee!

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en heb ik een levensstijl gecreëerd waar ik me goed bij voel. Ik heb weer een enorme motivatie en inspiratie gevonden voor mijn hobby fietsen, zowel op mijn racefiets als mountainbike.

Het is zo makkelijk geworden. Je weet nu wat je hebt en wat je krijgt als je in oude gewoontes vervalt. Ik voel me zelf weer zekerder over mezelf en heb heel veel leuke complimentjes gehad. Het is het allemaal meer dan waard geweest!

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Schitterend in mijn kerst outfit!

Anneloes Kemperman , 34 Jaar

Na mijn  zwangerschap voelde ik me moe, futloos en had ik weinig energie. Ik baalde enorm als ik naar mezelf keek op foto’s en zat daardoor niet lekker in mijn vel. Via via kwam ik uiteindelijk met het PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) programma in aanraking. Tijdens het kennismakingsgesprek met mijn coach heeft zij mij het PS. Foor & Lifestyle programma uitgelegd en hebben we samen mijn voedingspatroon aangepast. In het begin moest ik even wennen aan deze verandering, maar al snel merkte ik dat ik meer energie kreeg.

De houvast aan de PS. Food & Lifestyle  producten en 6 eetmomenten op een dag vond ik erg fijn. Mijn nieuwe voedingspatroon werd een gewoonte. Ik had geen behoefte meer aan zoetigheid en kon verleidingen goed weerstaan. Als ik het even niet meer zag zitten, hielp mijn coach mij daar weer doorheen. De producten van PS. Food & Lifestyle waren lekker, vooral de tussendoortjes waren mijn favoriet. Ik had periodes dat ik het zwaar vond maar iedere week een positief resultaat gaf me de moed om door te gaan. Ik voel me nu fitter dan ooit.

Samen met mijn coach heb ik mijn voedingspatroon zo aan kunnen passen dat ik het vanaf nu ook alleen kan en weet hoe ik het best in balans blijf. Ik voel me goed en dat motiveert me. Ik zie de feestdagen dan ook met veel plezier tegemoet en heb mijn kerstjurk al klaar hangen.

Het is fijn om te weten dat ik altijd bij mijn coach terecht kan!

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Ik ga stralend het najaar in!

Joyce Joore, 25 Jaar

Gewicht was en is voor mij altijd maar een getal geweest. Zolang ik lekker in mijn vel zat, maakte het voor mij niets uit welk getal de weegschaal aangaf. Totdat ik op een gegeven moment begon te merken dat mijn kleding niet meer lekker zat en ik me minder fit voelde. Iets te vaak lekker borrelen of snoepen had toch wel invloed op mijn figuur. Ik besloot dat het genoeg was geweest.

In mijn omgeving hoorde ik vaak dat ik niets aan mezelf hoefde te veranderen en ik goed was zoals ik was. Toch besloot ik actie te ondernemen, ik doe dit immers voor mezelf. Samen met mijn moeder ben ik het PS. Food & Lifestyel (voorheen PowerSlim) programma gaan volgen bij een PS. Food & Lifestyle coach bij mij in de buurt. Ik hou van lekker eten en met de producten van PS. Food & Lifestyle kan dat nog steeds. Natuurlijk heb ik wel eens een baalmomentje gehad, maar over het algemeen vond ik het programma niet zwaar.
Ik ben dol op zwemmen en ging daarom ook iedere week een uurtje baantjes trekken. Dit deed ik vooral voor de ontspanning. Bewegen is natuurlijk altijd goed, maar sporten is niet verplicht tijdens het PS. Food & Lifestyle  programma.

Dankzij de goede coaching en de lekkere producten heb ik het PS. Food & Lifestyle programma zeker niet als een straf ervaren! Ik voel me super nu en blijf daarnaast goed in balans. Dit komt ook mede doordat ik nog een jaar lang na-begeleiding kreeg van mijn coach.

Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan! De complimentjes die ik nu krijg, geven mij dan ook zeker de motivatie om mijn gezonde levensstijl voort te zetten. Als ik foto’s van een tijd terug zie, dan weet ik weer waarvoor ik dit gedaan heb. Ik geniet nog steeds van het goede leven, maar dan op een gezondere manier.

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

De coaching was voor mij echt een stok achter de deur

Lieve Verstappen, 40 Jaar

Voordat ik startte met PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) had ik al meerdere diëten geprobeerd, maar steeds lukte het me niet om mijn gewicht stabiel te houden. Waarschijnlijk was ik in de ogen van velen niet te zwaar, maar ik had dan ook een sportief doel waarvoor ik wat lekkerder in mijn vel wou zitten. Ik wilde heel graag een marathon lopen!

Toen PS. Food & Lifestyle op mijn pad kwam besloot ik, na een kennismakingsgesprek met mijn PS. Food & Lifestyle coach, om het programma een kans te geven. Met de nodige producten, tips en tricks ging ik van start en het ging vlotjes! Als moeder van drie opgroeiende pubers vond ik het belangrijk dat ik het programma goed kon combineren met mijn gezin, en dat lukte. Ik kookte voor iedereen en we gingen met het hele gezin aan tafel, al at ik dan een PS. Food & Lifestyle product zoals de rijst en zij ‘normale’ rijst. Ik kon dus heerlijk blijven eten. Daarnaast ben ik een beetje chocoladeverslaafd dus de melkchocolade chunk was mijn favoriete product!

De coaching was voor mij echt een stok achter de deur. Ik wist zelf wel een beetje wat wel en niet gezond is, maar mijn coach was echt de drive om door te zetten. De wekelijkse tips van haar waren heel erg fijn. Ik weet dan ook zeker dat ik mijn gezonde leefstijl weet voort te zetten omdat ik steeds bij mijn coach terecht kan. Zij zal me steeds terug op het goede pad helpen om deze levensstijl te behouden. Samen staan we sterk. Dankzij mijn coach behaalde ik mijn doel en ook mijn marathon!

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Geen last van een end-of-summer blues!

Annemieke Rissewijck-Bakker, 32 Jaar

Rond mijn 23ste werd ik steeds iets zwaarder. Telkens denk je ‘Oh een kilootje zwaarder, dat gaat er wel weer af’. Maar ik had toch een zwak voor lekker eten, gezellig met vrienden een wijntje en een hapje doen, heerlijk! Ik associeer gezelligheid echt met eten en drinken. Als ik een avondje vrij heb samen met mijn man, wat niet vaak gebeurt, dan betekent dat altijd lekkere hapjes en drankjes!

Voordat ik startte met PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) woog ik 89,6 kilo. Daarvoor heb ik zelfs een tijdje 99 kilo gewogen… Dit was tijdens mijn zwangerschap, maar ik wilde echt niet over die 100 kilo heen! Ik heb daarom na mijn bevalling even goed opgelet en zo ben ik op 89,6 kilo uitgekomen.

Ik was daar wel heel blij mee maar toch zat ik niet lekker in mijn vel en had ik nog steeds overgewicht. Ik had daardoor ook geen zin meer in feestjes en zag er niet meer zo leuk uit… zo voelde het in ieder geval. Ik had weinig energie en voelde mij niet vrouwelijk.

Op 1 januari dacht ik ‘Hier moet wat aan gebeuren!’. Ik las over PS. Food & Lifestyle op internet en zag op de website geweldige resultaten van andere dames. Ik heb toen contact opgenomen met een PS. Food & Lifestyle center bij mij in de buurt en ik kon gelijk terecht. Mijn  coach gaf me heel veel informatie, waar ik thuis rustig over na kon denken. Maar eigenlijk wist ik al meteen ‘Dit wil ik!’.

Samen met mijn coach heb ik bekeken wat de mogelijkheden waren. Ze heeft me geweldig geholpen en wist me altijd weer te motiveren. Natuurlijk hielp het ook dat de producten van PS. Food & Lifestyle echt lekker zijn en je veel kunt afwisselen. Toen ik weer reguliere supermarktproducten mocht eten kreeg ik veel tips over gezonde keuzes. Dankzij mijn coach weet ik nu wat ik beter wel of niet kan eten, en daar houd ik me ook aan. Echt een verandering van mijn levensstijl dus!

Ik voel mij nu ook weer vrouwelijk. Ik vind het weer leuk om te shoppen en ik ga weer naar feestjes. Ik ben net terug van vakantie, dat vond ik wel even spannend. Normaal liep ik liever niet in zwemkleding maar ik heb nu weer mijn bikini aangetrokken en dat voelde goed. Ik heb lekker met de kinderen in het water gespeeld, dat is voor hun natuurlijk ook super leuk. Ik voel me helemaal top!

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Het was veel gemakkelijker dan ik dacht!

José de Bruin54 jaar

Ik was jarenlang slank, maar ineens kwamen de kilootjes er toch aan. Binnen een jaar tijd was ik flink wat kilo’s aangekomen en vond ik mijzelf echt te zwaar. Toen ben ik met PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) begonnen.

Het was veel gemakkelijker dan ik dacht! Ik heb heerlijk kunnen eten en ik mocht genoeg eten. Sterker nog, ik moest er juist aan denken dat ik alle maaltijden op tijd at! Met dank aan mijn coach, die mij altijd stimuleerde, heb ik mijn streefgewicht bereikt!

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Dankzij mijn PS. Food & Lifestyle coach heb ik mijn goede voornemens al behaald

Marjolein Sweron43 jaar

Ik heb eigenlijk nooit overgewicht gehad. Terugkijkend op de middelbare school had ik misschien wel een paar kilootjes te veel, maar van echt te dik of overgewicht was geen sprake. Eigenlijk zijn die extra kilo’s er in de loop der jaren steeds meer ingeslopen, als gevolg van te vaak en te veel lekker eten, snoepen en te weinig bewegen. Met het ouder worden en na twee keizersneden wordt het helaas ook nog wat lastiger.

Ik heb al eerder diëten gevolgd maar ben eigenlijk nooit veel afgevallen en daarna kwam ik ook steeds weer aan. Door een vriendin kwam ik met PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) in aanraking. Zij had iemand ontmoet die erg enthousiast was over het programma, en dan met name de coaching. Door mijn vriendin raakte ik ook gemotiveerd en begon ik te geloven dat ik me door PS. Food & Lifestyle een stuk beter zou gaan voelen. We besloten beide om onze goede voornemens dit keer eens écht waar te gaan maken. Ik ben ongeveer een week na haar begonnen bij dezelfde coach en ook dat maakte het traject extra motiverend: we konden het samen doen. We hadden ongeveer hetzelfde startgewicht, dus dan houd je elkaar al helemaal extra scherp.

Dankzij PS. Food & Lifestyle en het enthousiasme van mijn coach en mijn vriendin zit ik nu stukken lekkerder in mijn vel! Sommige producten vind ik erg lekker. Bijvoorbeeld de muesli, daar kan ik me nog steeds op verheugen! Ook ben ik heel blij met de PS. Food & Lifestyle rijst, de pasta en het brood. Er waren ook producten die ik niet lekker vond maar gelukkig is er genoeg variatie.

Ik vond het zeker niet altijd makkelijk. Ik had, en heb nog steeds, moeilijke momenten. Soms heb ik gewoonweg zin in een stuk chocolade, wijn, kaasjes of een goede cappuccino. Al zijn de praliné repen van PS. Food & Lifestyle natuurlijk een goed alternatief voor chocolade. Maar als je je goed aan het programma houdt zie je de vooruitgang en dat motiveert natuurlijk enorm om vol te houden! Daarnaast weet mijn coach me heel goed te motiveren en heeft ze altijd wel een goede tip voor de moeilijke momenten. Ook is ze super enthousiast en deelt ze mijn blijdschap als ik weer een stapje verder ben.

Ik voel me tegenwoordig een stuk zekerder en zit lekker in mijn vel. Leuk zijn ook alle complimenten die je krijgt, dat sterkt je nog meer. En het kopen van nieuwe kleren natuurlijk!

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Centimeters kwijt dankzij de Ultrasound en Arasys

Kleine introductie: ik ben Yvonne, 62 jaar. Nadat ik zo’n kleine drie jaar geleden ben gestopt met roken, ben ik circa 8 à 9 kilo aangekomen. Ik wilde dat er weer af hebben.

Enige tijd geleden las ik een advertentie van Body Unlimited en ben gaan kijken op internet. Ik heb na een poosje een afspraak gemaakt voor het introductie pakket waarin je vijf  behandelingen kunt uitproberen.

Daarna heb ik gekozen voor een pakket met vijf (wekelijkse) behandelingen ultrasound met een bijbehorende lymfedrainage. Daarnaast nog twee keer per week de behandeling voor spierversteviging met de Arasys.

De behandelingen vind ik prettig. De uitleg van de werking van de apparaten is prima en in het algemeen is de klantgerichtheid uitstekend.

Ik heb niet gekozen voor het dieet met bijbehorende producten en begeleiding wat ook  gevolgd kan worden. Wel heb ik heel veel adviezen over voeding gekregen en deze ook opgevolgd wat meegeholpen heeft aan het resultaat wat ik bereikt heb. De repen van PS Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) heb ik wel geprobeerd en die vind ik erg lekker (Bijna te lekker). Maar het is fijn iets lekkers te kunnen eten zonder je daar schuldig over te voelen en het idee te krijgen dat je weer twee stappen terug bent.

Mijn doel is acht kilo kwijt raken en daarvan ben ik nu, dankzij de behandeling en adviezen, al een goede drie kilo op weg.

Tevens ben ik op diverse plaatsen centimeters omvang kwijt geraakt, met als topstuk de omtrek ter plekke van mijn navel, daar ben ik zeven centimeter kwijt.

Natuurlijk moet ik zelf nu nog verder maar ik heb het gevoel dat ik het nu beter kan volhouden.
Mocht ik over een poosje bedenken dat ik toch nog  wel een beetje hulp kan gebruiken dat weet ik waar ik moet zijn.

Krommenie, 25 november 2017

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

11 weken verder en een gewicht waar ik blij van word

Ik ben Arno Carnas, en ik ben vrachtwagenchauffeur. Afvallen? Diëten? Dat is toch alleen voor vrouwen. Wij mannen zeggen altijd dat goed gereedschap een afdakje nodig heeft. Totdat het afdakje zo’n grote overkapping wordt dat het zelfs je schoenen droog houdt als het regent…

Toen de weegschaal tegen de 100 kilo aangaf was het tijd voor actie. En alsof het zo had moeten zijn: twee goede vrienden (die ik een tijdje niet had gezien omdat zij in het buitenland wonen) waren al een tijdje bezig met PS. Food & Lifestyle en de resultaten waren spectaculair. Beiden waren ze veel afgevallen. Na uitgebreid besproken te hebben hoe zij dat voor elkaar hadden gekregen, werd ik super enthousiast en ben ik direct op zoek gegaan naar een PS. Food & Lifestyle center bij mij in de buurt. Na een uitgebreid intakegesprek zijn we tot een plan van aanpak gekomen. Ik nam het starterspakket mee en ging er vol voor!

De eerste week was wel wat wennen, zeker om de eetmomenten te bepalen. Daar bood de timer op mijn telefoon uitkomst. Gewoon elke 2 uur laten afgaan en je loopt keurig op schema.

De resultaten bleven niet lang uit. De eerste week al resultaat! Dat werkt zo motiverend dat het totaal geen moeite kost om het vol te houden. Als je, net als ik, in de ploegendienst werkt, vergt het wel enig aanpassen. Maar met de hulp van mijn coach hebben we een goed eetschema kunnen maken zodat ik in de avond- en nachturen toch voldoende eetmomenten had.

Nu zijn we 11 weken verder en het resultaat mag er zijn! Ik zit nu in fase 3c en de weegschaal staat voor het eerst in 25 jaar weer op een gewicht waar ik blij van word. Nu is het tijd om te stabiliseren en op gewicht te blijven. Ik blijf nog een jaar lang maandelijks bij mijn coach langsgaan om te kijken of alles stabiel blijft.

Dus mannen, diëten is geen vrouwending. Zet de stap op weg naar een gezonde en energieke toekomst!

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Dankzij mijn coaches is het mij gelukt

Hoe begin je een succesverhaal? Hoe doe je dat als je jezelf niet meer bent, als je de weg kwijt bent, en gevangen zit in een lichaam dat niet van jou is?

10 jaar geleden, na vele jaren in pijn te hebben geleefd, kreeg ik na een kijkoperatie te horen dat ik de ergste graad endometriose had. Van endometriose ga je niet dood, maar de artsen vertelden mij wel dat ik nooit zelf kinderen kon krijgen en dat het mogelijk was dat de endometriose mijn organen zoals baarmoeder, blaas en darmen zou kunnen aantasten.

Tijdens de operatie hadden ze alles verwijderd en kon ik beginnen met mijn eerste hormooninjecties om te zorgen dat de endometriose weg zou blijven. Deze hormonen zorgen ervoor dat je in een kunstmatige overgang terecht komt, want zolang je niet ongesteld wordt kan de endometriose niet groeien. Tenminste, dat is het principe. Helaas gold deze regel niet bij mij en kwam de endometriose heel snel terug.

Er volgden zes grote buikoperaties in een tijdsbestek van 2,5 jaar, waar ik o.a. mijn halve blaas verloor en complicatie op complicatie kreeg. Gelijk hierna kwam ik in het IVF traject terecht, omdat ik, als ik zwanger wilde worden, het nu moest proberen. Mijn baarmoeder en eierstokken waren al zo ver aangetast dat als ik wachtte, het waarschijnlijk nooit meer zou lukken.

Er volgde een heel zwaar traject, ik had de operaties nog niet verwerkt en was lichamelijk nog niet hersteld. Maar ik moest het IVF traject in. De hormonen die ik kreeg maakten het voor mij psychisch en emotioneel heel zwaar. Na zeker 6 miskramen, heel wat mislukte pogingen waar ik de tel van ben kwijt geraakt, was de laatste poging raak. Ik was zwanger! Leuk zou je denken, maar ik voelde dat niet zo. Ik wilde nog van alles maar kon het niet, ik was zwanger en werd moeder.

Het verdriet van het niet kunnen doen wat ik wilde en de angst dat het alsnog mis zou gaan, veranderde in de loop van de zwangerschap in blijdschap. Onze dochter werd geboren, een maand te vroeg maar gezond. Echter met mij ging het helemaal niet goed, mijn dochter is geboren via een keizersnede en tijdens deze ingreep ben ik heel erg gaan bloeden. De dokters hebben gevochten voor mijn leven, waar ik hen nog altijd heel dankbaar voor ben.

De tijd die volgde was een hel voor mij, ik woog 54 kilo maar kwam in die periode flink aan door alle hormonen die ik moest slikken om de endometriose maar niet terug te laten komen. Dit werkte wederom niet, 3 jaar geleden besloten de dokters mijn eierstokken op 28-jarige leeftijd te verwijderen. Hierdoor kwam ik dus in de overgang terecht met alle gevolgen van dien: opvliegers, nog meer kilo’s, psychisch totaal in de knoop. Ik vluchtte voor alles: voor mijn werk, mijn vrienden, ik wilde alleen maar weg en mij verstoppen. Ik straalde niet meer, lachte niet meer echt, deed wat van me gevraagd werd maar ik was een steen. Huilen kon ik niet meer, van binnen ging ik zo kapot, ik zag alles zwart, ik kon niet meer vechten…mijn kaars was uit. Ik kwam ruim 16 kilo aan ging van maatje 34 naar 40/42.

Toen kwam PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) op mijn pad. Ik besloot te gaan afvallen, want ik hoopte dat als ik mijn lichaam terug kreeg, ik mezelf weer terug kon vinden. 12 januari 2017 was het keerpunt in mijn 10 jaar lange gevecht. Ik had twee geweldige coaches. Naast goede coaches zijn het ook twee geweldige mensen! Zij sleurden mij er doorheen. Als ik het even moeilijk had dan wisten ze me altijd op te beuren met positieve feedback. De kilo’s gingen er echt af, het werkte en het was lekker.

Maar ik heb niet alleen mijn lichaam terug, door hen zag ik hoe ik mijn leven weer in handen kon nemen. Ze stimuleerden mij. Mijn hele gedachtepatroon is gereset: ik kan weer denken, lachen en stralen zoals 10 jaar geleden. Ik hoef me niet meer te verstoppen of te vluchten, ik zit weer net zo lekker in m’n vel als vroeger!

Lichamelijk en psychisch hebben PS. Food & Lifestyle en mijn twee geweldige coaches ervoor gezorgd dat ik een succesverhaal heb, en ik weet zeker dat mijn succes hier niet eindigt. 1 september heb ik mijn eerste Ladiesrun gerend, dat was heel emotioneel voor mij. Maar weet dat ik met mijn ogen die weer stralen, mijn eigen lichaam en een geweldige goede vibe waar ik nu in zit, alles wat nog komen gaat zal verslaan!

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Ik loop weer vol trots over het terras

Door de jaren heen ben ik steeds zwaarder geworden. Ik was dol op een lekker hapje en drankje. Totdat ik tijdens mijn zwangerschap last kreeg van zwangerschapssuiker en ik erg goed moest opletten met wat ik at. Doordat ik al die tijd op mijn eten heb moeten letten ben ik na mijn zwangerschap heel veel gaan snoepen. Een tijdje na de bevalling van mijn prachtige zoon zag ik een foto van mezelf en ik dacht: ‘Dit ben ik niet, tijd voor verandering…’

Maar hoe? Toevallig zag ik toen een kennis op Facebook voorbijkomen. Ik herkende haar bijna niet, zo knap en zo mooi zag ze eruit! Ze was veel afgevallen met PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) en straalde helemaal. Toen wist ik: ‘Dit is het voor mij’, ik ben meteen naar een PS. Food & Lifestyle center gegaan voor een kennismakingsgesprek.

Na een superleuk gesprek met de coach was ik overtuigd, dit ga ik doen! Ideaal dat ik om de twee uur mocht eten en dat ik iedere week terug moest komen bij mijn coach. Ik kwam steeds een stapje dichter bij een gezond BMI. In minder dan een jaar had ik mijn streefgewicht bereikt, YES! Ik ben al jaren niet meer zo slank geweest, ik voel me echt super. Ik heb ook echt gesmuld van de PS. Food & Lifestyle producten, waardoor het helemaal niet als een dieet voelde.

Op de moeilijke momenten zoals de feestjes en weekendjes weg heeft mijn lieve coach mij weer weten te motiveren om door te gaan. Het heeft ook geholpen om open te zijn, mensen begrijpen dan beter dat je soms eens wat afslaat of de keuze maakt iets anders te eten. Tijdens het stappen koos ik er vaak voor om de BOB te zijn dan kwam ik ook niet in de verleiding om een wijntje te drinken.

Ik hoop dat ik uitstraal dat ik me zo goed voel en dat ik anderen kan motiveren om ook aan zichzelf te gaan werken. Het is alleen nog even wennen met kleren kopen… Ik kies nog vaak de verkeerde maat, maar het is natuurlijk alleen maar leuk om dan een kleiner maatje te kunnen pakken! Een ding is zeker, ik ben super trots op wat ik heb bereikt!

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Op mijn 50ste wil ik weer gezien worden!

Lieve Maes50 jaar

Januari 2017: goede voornemens, nog maar eens… Ik wilde rond 20 september 2017, mijn verjaardag, weer op gewicht zijn, zoals toen ik mijn vriend leerde kennen. Ik kwam steeds enkele kilo’s aan en bovendien was ik futloos en weinig ondernemend… Zo kon het niet verder: in 3 jaar tijd van maatje 38 naar 44! Nu was de maat vol!

September was mijn uiterste streefdatum. Ik word dan 50 jaar en ik wil weer “gezien“ worden! Ik wil er weer goed uit zien en mij weer goed in mijn vel voelen. Maar hoe moest ik hieraan beginnen?

Na enig zoekwerk kwam ik half januari tevreden terug van een gesprek bij mijn PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) center. Ik was er klaar voor, ik zou er voor 100% voor gaan!

  • Ik zou 2 tot 3 keer gaan sporten in een week;
  • Ik stelde mezelf kleine, haalbare doelen betreffende gewichtsverlies, iedere maand wilde ik een aantal kilo verliezen;
  • Ook stelde ik haalbare doelen betreffende de kleding in mijn kleerkast: alles wat ik de voorbije drie jaar had gekocht, maar nooit had kunnen dragen, weer aan kunnen trekken.

Ik had de eerste 20 kilo weinig moeite om mij strak aan mijn eetschema’s te houden, daarnaast sportte ik ook regelmatig. De resultaten gaven mij de moed om door te gaan en vol te houden.

Heel vaak heb ik mijn brein moeten manipuleren om aan de vele verleidingen te weerstaan. Uiteindelijk heb ik mijn streefgewicht nog behaald eerder dan oorspronkelijk gepland! Ondertussen leerde ik om tevreden te zijn met kleinere porties, suikers en alcohol te weerstaan en nee te zeggen tegen verleidingen.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt met PS. Food & Lifestyle en ik ga in géén geval terug naar maat 44! Ik krijg opnieuw complimentjes en wie krijgt deze niet graag? Een half jaar terug hield mijn gewicht me tegen om te gaan winkelen. Nu kijk ik er weer naar uit want alles staat me weer goed, en dat is fijn!

Aan iedereen die ervoor gaat wil ik graag het volgende meegeven:

  • Volhouden;
  • Misleid je brein;
  • Blijf geloven in je einddoel;
  • Stel jezelf kleine haalbare doelen;
  • Leer tevreden zijn met elk gewichtsverlies, hoe klein ook…

Want uiteindelijk kom je er!!!

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Voor mij is PS. Food & Lifestyle de juiste keuze gebleken!

Begin dit jaar was het voor mij tijd om in mezelf te investeren en daar mijn gespaarde geld aan mezelf uit te geven. Dit was een moeilijke beslissing. Maar na 3 maanden PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) zonder hongergevoel ben ik zo blij dat ik de juiste beslissing heb genomen. Zelfs in onze vakantie heb ik PS. Food & Lifestyle producten meegenomen en ben ik nog 2,5kg afgevallen. Inmiddels ben ik 17 kg afgevallen met zeer goede begeleiding. Ik voel mij veel energieker, vrolijker en zit weer lekker in m’n vel. Gewoon weer zin om te sporten. Zooo trost op mijzelf.

Nu ga ik nog stabiliseren. Want wat ik heb bereikt, wil ik ook zo houden!

Groetjes,

Mascha

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Bijna van insuline af dankzij PS. Food & Lifestyle!

Ik ben met Lymfedrainage begonnen omdat ik vocht in mijn benen had. De behandeling gaf verbetering.

Daarna ben ik met PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) gestart om af te vallen. Ook dit gaf een goed resultaat (-16 tot nu toe). Dankzij het afvallen met PowerSlim is mijn diabetes significant verbeterd en gebruik ik nu veel minder insuline.

Ik ben pas begonnen met Arasys behandelingen, wat ook verbetering geeft.

Al met al heel positief.

Henk de Wit

Ja, ik wil een kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Wintervet kwijt met FormoStar Infrarood Bodywrap

08-03-2017

Beste mensen,

Na de afgelopen wintermaanden wilde ik graag af van opgebouwd wintervet. Ik probeer de laatste jaren zo gezond mogelijk te eten en sport minimaal 3 keer per week. Eerlijkheidshalve moet ik wel bekennen in de wintertijd minder intensief te trainen. Tevens lijkt in dat jaargetijde mijn lichaam te schreeuwen om koolhydraten. Onder andere de maand december, met veel suikerrijke  verleidingen, heeft mijn buikstreek weer doen vervetten.

Enkele jaren geleden geleden kwam ik via een aanbieding van Groupon terecht bij Body Unlimited in de Amsterdamse Bijlmer, waar ik de Infrarood Body Wrap voor het eerst mocht ervaren. Het viel mij toen op hoe snel mijn love handles en buikvet zacht werden. De Body Wrap richt zich op het opwarmen van lichaamsdelen waar zich vet bevindt, waardoor je metabolisme wordt versneld en vetweefsel wordt afgebroken.  Ik vond de behandelingen erg prettig. Je gaat lekker liggen, wordt met de infrarood banden omgeven en je voelt stap voor stap je lichaam warmer worden. De behandelingen duurden per keer ongeveer 50 minuten en vooral de laatste 15 minuten was het zo heet dat het hele lichaam zweette. Ik hou erg van warmte en genoot van de hitte tijdens de behandelingen. Beter nog is het resultaat oud “hard” vet wordt zacht, waardoor het er makkelijker af te trainen is.

Onlangs ben ik vanuit Amsterdam naar Zaandam verhuisd. Ondanks de verhuisstress viel ik niet af, maar kwam ik meer aan. Mogelijk speelt hier mijn leeftijd een rol in. Ik ben een 46 jarige man, die tot zijn 35ste levensjaar alles kon eten en drinken zonder ook maar een grammetje aan te komen. Het was voor mij in februari dan ook een shock toen ik zag dat mijn gewicht met 6 kilo was toegenomen in 4 maanden. Ik ben toen meteen intensiever gaan sporten en besloot ook direct minder koolhydraten te gaan eten. Toen ik daar enkele weken mee bezig was, zag ik dat Body Unlimited in Zaandam een mooie aanbieding had voor Infrarood Bodywrap behandelingen. Ter ondersteuning van mijn afvalproces kocht ik enkele behandelingen.

Nadat ik telefonisch een afspraak had gemaakt kwam ik aan bij het pand waar Body Unlimited is gevestigd. De informele sfeer beviel mij meteen. Een enthousiaste medewerkster gaf mij een formulier (medische verklaring) om in te vullen, terwijl zij op vakkundige wijze andere klanten aan het helpen was.  Vervolgens nam ze tijd voor mij, gaf uitleg over de behandeling en vroeg naar mijn doelstelling. Tevens checkte zij uiteraard of ik geen lichamelijke klachten had vermeld op de medische verklaring, die deze behandeling niet geïndiceerd zouden maken. Vervolgens genoot ik van de behandeling. Na afloop van deze behandeling kocht ik nog 3 behandelingen voor een vriendelijke prijs erbij. De medewerkster gaf mij de tip mee veel water te drinken en zo min mogelijk koolhydraten te eten. Hierbij benoemde zij specifiek dat ik moet oppassen met het eten van kaas. Deze opmerking bleek voor mij een eye opener, want ik meende voldoende te weten over voedsel en koolhydraatarm eten maar had in kaas nog niet veel risico gezien. In de daarop volgende dagen ben ik door haar opmerking bewust gaan letten op de hoeveelheid suikers in veel verpakte producten. Shocking!!

Tijdens 1 van de daarop volgende sessie vertelde ik de medewerkster dat ik was geschrokken van de grote hoeveelheden suiker in veel producten. Zij gaf mij hierop een lijst met gezonde “ snacks”, die ook gegeten kunnen worden tijdens het afvallen. Ook  kreeg ik informatie over suikerarme energiedrankjes . De combinatie van de infrarood wraps, bewust eten en drinken is zijn vruchten gaan afwerpen.

Ik ben inmiddels 5 cm minder in omvang en voel mij energieker, gezonder en beter :-). De ondersteuning van uit Body Unlimited is hierbij erg helpend geweest, waarvoor mijn dank. Eerlijk gezegd had ik enkele jaren geleden de vooroordelen dat dergelijke behandelingen niet geschikt zouden zijn voor mannen en dat die hele “schoonheidsindustrie” doorspekt zou zijn van arrogantie. Bij Body Unlimited merk ik echter geen enkele vorm van arrogantie. Ik voel me daar welkom, kon alle vragen stelde die ik wilde en vond de medewerkster erg sociaal en vaardig. Haar service is erg persoonlijk en vriendelijk. Daarnaast merk ik dat de effecten van de Infrarood Wrap goed zijn. Wat wil een mens nog meer?

Ik kan iedereen aanraden een behandeling te nemen bij Body Unlimited te Zaandam en zelf te gaan ervaren  wat de behandelingen doen. Het maakt daarbij niet uit of je man of vrouw bent, zeker niet in 2017 toch?! Ik heb wel 1 verzoek aan allen, wacht niet allemaal met deze behandelingen tot begin 2018, want dan ga ik er graag weer heen voor een volgende reeks Infrarood Body Wraps.

Body Unlimited hartelijk Bedankt :-)

X de Visser

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ervaring Angela van Kuilenburg, het gezicht van de 30 dagen challenge

Gewicht voor PS. Food & Lifestyle?

93 kilo

Had je altijd al overgewicht?

Niet extreem, maar wel altijd iets te zwaar. Ik probeerde af te vallen, maar nooit met blijvend resultaat. Ik had al eens rond de 80 kilo gewogen, maar nooit eronder. Dat wilde ik nu wel halen.

Hoe ben je zoveel aangekomen?

Ik houd nu eenmaal van lekker eten en ik lust ook veel. Gezelligheid staat bij mij gelijk aan eten. Tijdens de feestdagen kwamen er nog wat extra kilo’s bij. De maat was vol.

Wanneer kwam de omslag?

Ik vond het echt verschrikkelijk dat mijn kleding niet meer paste. Ik droeg alleen nog maar rokjes met elastiek en jurkjes omdat de rest niet meer paste. De weegschaal gaf meer dan 90 kilo aan. Dat was toch echt teveel. Het PowerSlim programma sprak mij aan omdat er zoveel keuze is en omdat je 6x per dag moet eten. En het allerbelangrijkste punt, het gewicht blijft eraf. Dat klonk mij als muziek in de oren.

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?

Ik heb de knop op 4 januari 2016 omgezet en ben vol discipline gestart. Ik had mezelf voorgenomen om eerst 10 kilo af te vallen, maar omdat het meteen vanaf het begin goed ging, besloten om voor de 15 kilo te gaan. IK heb heel veel hulp gehad van mijn vriend die zag dat ik het serieus meende. Hij zei, “zeg maar wat je wilt eten, ik maak het voor je klaar”. Heel fijn als het thuisfront zo’n support is. Ook de coaching is belangrijk geweest. Dat is fijn aan het programma, je hoeft het niet alleen te doen. En dan gaan mensen om je heen ook beseffen dat je het echt meent en men gaat het resultaat zien. Een extra motivatie om vol te houden. Dan hoorde ik weer “Ze eet de hele dag en ze valt af, hoe kan dat?”

Vond je het zwaar?

Nee, geen moment heb ik het zwaar gehad. PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) was makkelijk vol te houden omdat je normaal kan blijven eten. Er is zoveel keus, dat het niet eenzijdig werd. Ik maakte elke week voor mezelf bakjes, elke dag een bakje met de PS. Food & Lifestyle  producten en een briefje wat ik ging eten. Heel makkelijk, overzichtelijk en je kunt heel bewust boodschappen doen.

Hoe voel je je nu?

Ik voel mij super. Ik heb mijn doel bereikt en weet al een tijd mijn gewicht te behouden. Ik heb een veel gezonder gevoel.

Zal je altijd op gewicht blijven?

Ja, ik voel me gewoon veel beter met mijn nieuwe gewicht. Kleding kopen is leuker geworden, geen maat xl meer.

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

39 kilo afgevallen met PS. Food & Lifestyle

Maart 2013:

Na een forse griep en een oorontsteking en daardoor veel tijd om na te denken en bij te tanken, had ik het besluit genomen dat ik opnieuw de strijd met de kilo’s wilde aangaan. Ja opnieuw, want na 3 keer Weight Watchers zaten alle kilo’s die ik toen was kwijt geraakt er weer aan en nog wat kilo’s extra. Ik had mijn boekjes van Weight Watchers al weer opgezocht, maar zag er als een berg tegen op.

Doordat ik ziek thuis was, keek ik met een schuin oog ook overdag naar de tv. Daar hoorde en zag ik voor het eerst iets over PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim). Vlak daarna kwam ik de advertentie tegen in het Zaans Weekblad. Mijn besluit was snel genomen. Nee, ik ging geen Weight Watchers meer doen. Ik had een nieuwe prikkel en inspiratie nodig. Dus een introductie afspraak gepland bij Stephanie. Daar de begeleiding één op één is, was voor mij belangrijk dat niet alleen het programma mij moest aanspreken, maar dat ik ook een klik moest hebben met de persoon die mij in dit proces zou begeleiden.

Essentieel, omdat het een lang proces zou worden, gezien alle kilo’s die ik kwijt wilde. Ik ben gestart op mijn topgewicht van 117 kg en wilde terug naar 80 kg, in ieder geval terug naar 85 kg.

Ik ben eind maart 2013 gestart in fase 1. De knop ging helemaal om. Ik moest anders gaan nadenken over eten, iedere dag weer koken en beperkte keuze in wat ik mocht eten. Dat was in ieder geval het gevoel dat ik in het begin had. De structuur van het programma wende snel en het kookboek hielp mij om voldoende te variëren en te ontdekken wat ik wel allemaal kon eten. Daarbij was ik erg blij met de tussendoortjes. Hiermee lukte het mij om de dag door te komen en daarbij vond en vind ik ze ook nog lekker. Mijn omgeving reageerde ook vaak om mijn goede tussendoortjes, waardoor ik op feestjes of momenten op het werk dat er wat lekker voorbij kwam, het me lukte om deze af te wijzen. Dat werd ook steeds makkelijker. Ook om af en toe de keuze te maken bij bijzondere momenten om wel mee te doen, bijvoorbeeld een bruiloft of weekendje weg om dan wel mee te eten en er dan ook van te genieten.

In ruim een jaar is het me gelukt om net onder de 80 kg uit te komen. Voor mij voelde dat absoluut als een overwinning, maar ook dat het meest spannende deel nu pas gaat beginnen.

Hoe zorg ik er voor dat die kilo’s er af blijven!! De overstap naar weer normaal eten, bewust kiezen en herkennen wanneer ik het moeilijk heb, blijft een continu proces. Vervolgens ook langzaam de tussendoortjes afbouwen. Dit vond/vind ik lastig. Wat is een goed, lekker en verantwoord alternatief? Het voelt een beetje als weer leren fietsen zonder zijwieltjes.

Het is inmiddels eind mei 2015. Het lukt me om rond de 78 of 79 kilo te blijven. Het liefst zou ik onder de 78 kg willen, maar dat is toch wel lastig. Het streven is nu om voor de zomer zonder de PS. Food & Lifestyle tussendoortjes op mijn gewicht te blijven.

Ik vind het fijn om het contact met Stephanie als stok achter de deur/vangnet te hebben. Ik heb de steun van zowel Stephanie als Selina als positief en fijn ervaren. Daarbij weten zij zelf ook hoe lastig het is om de worsteling met eten en kilo’s te voeren.

Waar ik heel blij mee ben is dat ik deze keer merk dat merk dat ik bewust kan kiezen, zonder krampachtig te zijn. Ik val niet terug in oud gedrag, wat mijn gevoel sterkt dat ik het nu ook vol kan houden, zeker met steun van Stephanie en Selina. Dames bedankt!

Linda

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

16 kilo afgevallen met de Weight Loss Battle

Na een stressvolle periode van ongeveer 2 jaar was ik flink in gewicht aangekomen. Met het volgen van een dieet en sporten in de sportschool, viel ik in 9 maanden 10 kilo af. Echter, ik viel steeds terug in mijn oude eetpatroon. Volhouden was moeilijk. Op deze manier zou ik mijn doel niet halen, namelijk samen met mijn kinderen zwemmen in de zomervakantie.

In maart zag ik een advertentie van de Weight Loss Battle, behandelingen in combinatie met PS Food & Lifestyle producten en hoewel ik sceptisch sta tegenover afvallen met maaltijden bereid uit zakjes, geloofde ik wel in de filosofie erachter.

Half april ben ik begonnen en alles wat beloofd werd is uitgekomen! Nu, na 3 maanden ben ik 16 kg afgevallen!

Vooral het volgen van PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) in combinatie met lymfedrainage, spiertraining, infraroodwrap en ultrasound zorgt ervoor dat je behalve in gewicht ook duidelijk in centimeters afvalt.

Met Powerslim kan ik gevarieerd eten, heb ik meer energie en ik heb geen hongergevoel. De behandelingen zorgen voor een direct zichtbaar resultaat.

Al met al is het gemakkelijk vol te houden. Mijn belangrijkste doel heb ik behaald, maar ik ga nog door, ik blijf gemotiveerd!

– Simone van Velzen

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

36 kg afvallen, ondanks Lipoedeem

Juni 2011 liep ik Body Unlimited binnen. Voor de zoveelste keer ging ik maar weer proberen wat aan mijn overgewicht te doen. Al mijn hele leven ben ik bezig met mijn overgewicht, diëten, diëtistes, personal training, artsen bezoeken, ik heb het allemaal gedaan, niets lukte totdat ik bij Body Unlimited terecht kwam.

Hier werd direct gezien dat ik waarschijnlijk lipoedeem heb. Ik werd dus geïntroduceerd op het lymfeapparaat en met succes! Na een aantal behandelingen vlogen de kilo’s eraf!! Natuurlijk lette ik op mijn eten maar, dat was voor mij na al die jaren inmiddels een gewoonte geworden.

Nu ruim een jaar later kan ik zeggen dat dit apparaat en de lieve mensen bij Body Unlimited mijn leven hebben veranderd. 36 kilo ben ik kwijt en mijn leven is 180 graden omgedraaid. Bedankt lieve mensen van Body Unlimited want zonder jullie was het niet gelukt!!!!

– Sabina

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

36 cm buikomvang kwijt met Ultrasound!

Hoi, ik ben Peter.

Na de feestdagen weer een paar kilo aangekomen, voor de zoveelste keer. Ik lees een advertentie van Body Unlimited over Ultrasound, en gezond alternatief voor liposuctie. Ik ben langs gegaan voor een introductiebehandeling.

Ik ben super sceptisch, maar Stephanie haalt me over voor een abonnement (10+5 behandelingen) Ultrasound met Lymfedrainage.
Achteraf ben ik super blij. Ik ben 8 kilo en 36 cm kwijt op mijn buik. En het mooie is dat het niet meer bij is gekomen het afgelopen half jaar.

Een aanrader dus voor iedereen.

Stephanie, bedankt!

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Met lymfedrainage af van zware benen

Mijn naam is Wilma. Ik ben 50 jaar.
Al jaren heb/had ik last van zware tot zeer pijnlijke (onder)benen, mede door mijn spataderen. Vooral ‘s nachts waren de klachten soms onhoudbaar.
Dan maar weer uit bed gaan, stukje lopen en weer proberen de slaap te herpakken.

Tot ik de tip kreeg van de lymfedrainage behandeling met de LymphoMed.
Na een introductiebehandeling, bleek ik inderdaad de nodige blokkades te hebben. Na zo’n 10 behandelingen ben ik klachtenvrij.
Ik sport vrij veel, loop hard en kan dit weer zonder vermoeide zware benen doen … heerlijk!!

– Wilma

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Vocht verliezen met lymfedrainage

Bij het bezoek aan mijn arts bleek ik vocht vast te houden. Dat was terug te vinden in mijn enkels en bij de vochtblaasjes onder mijn ogen. Hij adviseerde lymfedrainage. Dit kon manueel door een fysiotherapeut, of op eigen kosten bij een schoonheidsalon.

Voor dit laatste heb ik gekozen en na zoeken op internet kwam ik bij Body Unlimited. Waar ik in totaal 20 maal 45 minuten, tweemaal per week aan de LymphoMed ging. Je krijgt op verschillende plaatsen een pad die je verbinden met het apparaat de pulsen geven een gevoel van een stevig massage. Dit was even wennen. De laatste vier maal in een afbouwschema.

Het apparaat gaf bij de eerste keer een aantal bokkades aan. Na vijftien keer waren al mijn blokkades opgeheven. De vochtblaasjes onder mijn ogen zijn nu zichtbaar minder maar niet helemaal verdwenen. In mijn enkels waar altijd de afdrukken van mijn sokken stonden zijn nu de afdrukken van mijn sokken vrij rap verdwenen.

Doordat nu de afvalstoffen beter afgevoerd worden voel ik me een stuk energieker. Dit is op zich een hele prettige bijkomstigheid.

Het is absoluut de moeite waard geweest en ben ik blij dat ik het advies van de arts niet in de wind heb geslagen.

– Marjon Voskuil

Na een aantal behandelingen lichaamslymfedrainage, heb ik gezichtslymfedrainage gehad. Dit omdat ik voornamelijk vochtophoping onder mijn ogen heb. Door de eerdere drainages was het vocht onder mijn ogen al aardig gereduceerd. Helemaal verdwenen was het niet.

Nu na vijf behandelingen zo specifiek voor het gezicht is het zo goed als verdwenen. De behandelingen duurde per keer 25 minuten. De kleine padjes worden op verschillende plekken geplaatst : op je slapen op de kaken op de hals en achter in de nek. Vijf minuten kloppen vijftien minuten draineren en vervolgens weer vijf minuten kloppen. Doordat het gezicht gevoelig is, is het eerste instantie geen prettig gevoel, maar dit went vrij snel.

Door mijn leeftijd heb ik een rijpere huid en is het onder de ogen vrij dun en kwetsbaar. Nu merk ik doordat het vocht eruit is dat de huid wat slap is. En de volgende stap is gezet om de huid weer elastisch te krijgen door Collageen Lichttherapie. Dit is niet alleen voor het gezicht maar voor het hele lichaam.

Twintig minuten ontspanning, omdat het lijkt of je onder de zonnebank ligt, alleen met roze licht en geen UV. Nu na pas vier keer merk ik al dat mijn huid er beter uitziet. Ik ben dan ook nieuwsgierig hoe mijn huid er uitziet na een behandeling van totaal dertig keer. Maar ik ben nu al enthousiast en hoop ik uiteindelijk het gewenste resultaat te bereiken een strakkere huid.

– Marjon Voskuil

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Lymfedrainage na verwijdering lymfe knopen

Ik ben in december 2009 geopereerd aan mijn baarmoeder en toen zijn mijn lymfe knopen in mijn liezen verwijderd. Je gaat dan via je arts naar de oedeem fysiotherapeut voor lymfedrainage en die behandelt je dan 3 keer in de week een half uur en je moet steunparty’s aan, ja van die bruine. Ik ben 40 jaar en ik vind me daar nog te jong voor en ook die therapie hielp niet, ik bleef pijn houden in mijn bovenbenen en in mijn buik.

Ik fietste 3 keer per week (op weg naar de fysiotherapeut) langs Body Unlimited en zag daar op het raam staan dat ze lymfedrainage doen, dus ik naar binnen. Ik ben begonnen met een introductiebehandeling en echt al na 1 keer was de pijn weg, ongelofelijk! Ik ging 2 keer per week 45 minuten aan de lymfedrainage en ik was weer pijn vrij en daardoor kon ik ook weer mijn normale leven oppakken.

De zorgverzekering vindt het apparaat niet vallen onder de vergoedingen en wil liever dat je pijn houdt, maar ik raad elk persoon de LymphoMed aan.

Body Unlimited, en natuurlijk ook Stephanie, bedankt.

– Nicoline

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Jenneke viel 12 kilo af met PS. Food & Lifestyle

Ik las de advertentie van Body Unlimited, die mij meteen nieuwsgierig maakte. Ik was nl vanaf mijn veertiende met mijn gewicht bezig. Op zich kan ik goed “lijnen” maar er kwam altijd een moment dat ik dacht; ik ben maar een keer op deze wereld, en dan verviel ik weer in mijn oude eet- en snoepgewoontes, vooral de snoepgewoontes.

Bij Body Unlimited heeft men een zeer goede combinatie. Met behulp van de spiertraining met de Arasys en het eiwitrijke/koolhydraatarme voedingspatroon (PS. Food & Lifestyle) val je af en je komt tegelijkertijd strak in je vel te zitten!

Deze methode motiveert mij om door te gaan tot mijn streefgewicht en daarna om dit voedingspatroon te blijven gebruiken om stabiel gewicht te houden. Mijn ervaring van de afgelopen 3 maanden, is dat het mij geen moeite kosten om het voedingsadvies te volgen daar er gevarieerde producten van PS. Food & Lifestyle  zijn. Ik werd alleen maar enthousiaster naarmate ik er door afviel, ondanks op skivakantie gaan en zo nu en dan uit eten.

In 3 maanden tijd 12 kilo afvallen zonder honger geeft een goed en motiverend gevoel, Linda en Miranda zijn hierin adviserend en stimulerend geweest. Als je voor jezelf de beslissing hebt genomen om iets aan je gewicht en lijf te doen dat is deze methode een AANRADER en EFFECTIEF!

– Jenneke

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Helene wilde afvallen

Met mijn 53 jaar merkte ik eigenlijk niet zoveel van de overgang. Af en toe een korte periode met opvliegers en slapeloze nachten maar verder leek het wel mee te vallen. Wat niet meeviel, was dat het me steeds meer moeite kostte om een beetje op gewicht te blijven. Vanwege verschillende voedsel intoleranties at ik al vrij sober met weinig koolhydraten, gluten en suikers en door mijn drukke baan had ik weinig puf om tijd uit te trekken voor de zo nodige extra beweging. Afgelopen zomer merkte ik dat ik in de laatste vijf jaar zo’n 10 tot 15 kilo was aangekomen, die ik ook met nog gematigder eten niet weg kreeg.

Het Body Unlimited foldertje van enkele jaren geleden, spookte al een tijdje door mijn hoofd en toen er voor de zomervakantie met een open dag en introducties werd geadverteerd, heb ik me aangemeld. De deskundige maar wel vrijblijvende informatie die ik kreeg en mijn eigen speurtocht op internet, overtuigden me ervan om Body Unlimited maar eens te proberen. Vakantiegeld en -tijd opzijgezet en naast mijn eigen koolhydraatvrije dieet, gestart met een combinatie van behandelingen.

Een mooi combinatiepakket voor ongeveer drie maanden, met oplopende kortingen, afgesproken met het streven om in ieder geval 7 a 10 kilo af te vallen. Te beginnen met twee keer per week afwisselend de FormoStar (warmte en lichaamsvet “zachter” krijgen) en Arasys (spieren) en altijd de Lymfedrainage om alle vrijkomende afvalstoffen ook netjes af te voeren. Met de Ultrasound (de vetvergruizer waar ik eigenlijk mijn zinnen op had gezet…) moest ik nog even wachten. Mijn lichaamsvet was nog te hard, waardoor deze (behoorlijk dure) behandeling weinig effect zou hebben.

De apparaten met hun electroden en kabeltjes leken in het begin wat raar en futuristisch, maar dat wende snel. En gelukkig kon je nadat je was “ingeplugd” lekker muziek gaan luisteren, een boekje lezen of e-mails bijwerken. De eerste maand was het leukste; iedere week wegen en checken; en ja hoor 5 kilo eraf, ruim een kilo per week dus.

Daarna ging het minder snel, maar wel gestaag met 2 a 3 onsjes per week.
Hiernaast heb ik mijn redelijk strenge dieet (op wat weekendzondes en wijntjes na) ook goed bijgehouden. Toen ik dan toch ook met de Ultrasound kon beginnen bleef het afvallen in onsjes op hetzelfde niveau, mmh, dat was minder. Maar met de afnemende centimeters ging het wel ineens veel harder. En als het goed is, blijven die ook weg.

Vanwege het 4-jarige bestaan in september, bood Body Unlimited verwen-pakketten aan waarbij je iedere dag 2 behandelingen kon doen. Na herberekening kon ik mijn lopende abonnement voordelig omzetten en heb ik ook 20 collageenbehandelingen bijgeboekt. Wat een verwennerij. Ik heb geen huidproblemen maar toch knapte ik er enorm van op en ik kreeg van enkele mensen de opmerkingen dat ik er zo stralend uitzag. Leuk! En een goede oppepper om weer even vol te houden, want deze hele kuur gaat niet vanzelf.

Het kost tijd en discipline, vooral als het aantal kilo’s stil blijft staan. Want dat gebeurde na drie a vier maanden, ondanks de intensieve inzet met dagelijks 2 behandelingen in de vijfde maand. Dat was natuurlijk wat frustrerend, maar ook nu gold: De centimeters bleven er wel met een behoorlijk tempo verder afgaan! Wat mij betreft, gaat het daar uiteindelijk om.

Mijn mooie oudere kleding valt weer leuk (fijne bezuiniging) en zelfs mijn laarzen passen eindelijk zoals ik het mooi vind, ruim om de kuit bij de knie …(Op dit laatste had ik niet gefocused, dus dit meevallertje moet door de spierbehandeling van de Arasys zijn gekomen).

Kortom: Heel tevreden!
Na vijf maanden: 10 kilo kwijt, maar vooral ook, 51 cm in totaal.
En dat zie je, het zijn toch – eerst 2 en nu 3 – kledingmaten die ik kan wegstrepen.

Nu is het tijd dat mijn lijf het weer zelf gaat doen. Ik ben erg benieuwd of ik op gewicht blijf als ik normaal en redelijk matig leef (en toch ook met het voornemen wat meer te bewegen). Over een half jaartje weet ik vast meer en in geval van nood weet ik in ieder geval wat ik moet doen.

Stephanie en Selina; bedankt voor jullie inzet en gezelligheid.
– Helene Pascal

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Geen eczeem dankzij Collageen Lichttherapie

Vanaf mijn geboorte heb ik constitutioneel eczeem, ook wel atopisch eczeem genoemd. Gelukkig was het beperkt tot mijn knieholtes en de binnenkant van mijn ellebogen. In de zomer was het erger door de warmte en zweet.

Mijn eczeem was tot dan toe niet noemenswaardig tot in het voorjaar van 2005. Ik kreeg last van natte eczeem in mijn hals en nek. Hoewel het natte eczeem na een paar dagen verdween heeft het een maand geduurd voordat mijn huid hersteld was. Inmiddels was het zomer, en had ik een aantal zakenreizen aan de Middellandse Zee achter de rug. De eczeem kwam weer terug in mijn hals en nek en breidde zich snel uit via mijn haargrens tot mijn volledige hoofdhuid. Ook aan de binnenzijde van mijn ellebogen breidde het snel uit naar mijn armen en handen. In een korte periode zaten ook mijn bovenlichaam, benen en gezicht onder het eczeem.

In die tijd ben ik naar de dermatoloog geweest, diverse zalven gekregen maar geen één zalf hielp. Daarnaast waren de zalven vettig en bleven ze aan mijn kleding plakken. Op aanraden heb ik nog paardenmelk gedronken, maar mijn eczeem was zo heftig dat het effect uitbleef. Mijn eczeem is een schilferige vorm die ik niet eerder heb gehad. Het deed ook pijn tijdens het bewegen bijvoorbeeld bij het strekken van mijn arm.

Inmiddels was het oktober, iemand heeft mij aanbevolen om SebaMed te gebruiken. De bodymilk trok gelijk in mijn huid en ik merkte meteen dat het effect positief was. indien mogelijk probeerde ik in het begin mij elk uur in te smeren. Zo’n flesje ging drie dagen mee, maar het resultaat was zichtbaar. Het zal begin 2006 geweest zijn dat de ernstige vorm van shilferige eczeem voorbij was en ik verlicht was van de pijn. Uiteindelijk heeft het ruim een jaar geduurd voordat mijn huid egaal was en heb ik er alleen kleine littekens aan overgehouden.

Na deze vorm van eczeem heb ik een aantal allergietesten ondergaan. Naast mijn hooikoorts bleek ik nu allergisch te zijn voor fruitsoorten, huisstofmijt en nog een aantal allergieën. Sindsdien reageert mijn huid, met name aan de binnenzijde van mijn onderarmen, als ik in aanraking kom met iets of als ik iets eet waar ik allergisch voor ben. Ook gebeurt het als ik een kuur neem tegen hooikoorts. Het beïnvloedt mijn dagelijkse leven niet.

Begin juli 2011 begon bij mij de eczeem weer op te spelen. Dit keer begon het aan de binnenzijde van mijn onderarmen. De eczeem werd niet minder. Eind juli ben ik Body Unlimited Zaandam geweest voor een huidanalyse. Collageen lichttherapie werd mij aanbevolen.

Na de eerste sessies lichttherapie werd mijn eczeem wat heftiger, rood van kleur. Soms had ik jeuk, ‘s nachts maar ook overdag. Ondanks de roodheid en jeuk slonk bij mij het eczeem gebied beetje bij beetje. En na 10 sessies was het zichtbaar minder. Ook de huid onder mijn ogen voelde trekkerig aan. Dat heeft wat langer geduurd voordat dat weg was. Nu, na 30 sessies is mijn huid op de onderarmen weer glad.

De 30 sessies lichttherapie is voor mij zeker de moeite waard geweest. Laatst gaf een vriendin van mij een compliment dat mijn gezicht egaal en rustig eruitziet. Die kleine littekens die ik als aandenken heb overgehouden aan de kuur voor hooikoorts zijn verdwenen.

Cynthia

Ja, ik wil een proefbehandeling

Ja, ik wil een proefbehandeling

Dian is 25 kilo afgevallen

Je kent het wel! Je voelt je moe, alles doet zeer, nergens fut voor , pijn in je gewrichten, depressief. Zal ik doorgaan met al die vervelende verschijnselen van te dik zijn, obesitas hebben. Ja, dat had ik dus ook!

Twee jaar geleden had ik een HCG kuur gedaan en was daardoor 10 kg afgevallen in 8 weken tijd en met de liposuctie wilde ik het afmaken. Wat een verkeerde instelling had ik zeg want ik kwam 25,6 kg aan, ik was van 81 kg naar 71 kg gegaan tijdens de HCG. Echter in oktober 2010 woog ik dus 96,6 kg. Ik kwam met moeite mijn bed af, naar het werk gaan was een hele opgave. Er hing een totale negativiteit over mij heen. Ik voelde mij niet meer lekker in mijn lichaam, als ik in de spiegel keek werd ik misselijk van mijzelf.

Ik had al een kuur bij de sportschool erop zitten maar omdat ik mij niet lekker in mijn vel voelde zitten en te zwaar was voor intensieve sport was ik daarmee gestopt. Ik had in maart 2010 een kuurtje gevolgd bij Body Unlimited maar door persoonlijke omstandigheden was ik daarmee gestopt waardoor het dal dieper werd.

Begin oktober 2010 zat ik er echt helemaal door! De knop moest omgezet worden! Ik las ik in de krant over Dr. Frank en begon aan zijn dieet om de koolhydraten te schrappen! Hierdoor verloor ik in 3 weken 4,1 kg. Omdat dit zo een lekker gevoel gaf belde ik Body Unlimited op om weer met de spiertraining van de Arasys te beginnen. Zo gezegd zo gedaan, ik ben begonnen.

Ik woog 92.5 kg, mijn BMI was in de 33 en mijn viscerale vetwaarde 10 (vet in de buikholte). Nu weeg ik 67,1 mijn BMI is 24,8 en mijn viscerale vetwaarde is 5, wat denk ik elk moment 4 kan gaan worden. Ik wil nog 4 kg afvallen, wat mij ook zeker gaat lukken.

De Arasys ervaar ik als heel fijn, ik heb meerdere kuurtjes gevolgd en bij elke kuur gingen we kijken waar we de aandacht op zouden vestigen. Bij mij vooral op de benen en heupen en billen want ik heb een peer figuur en af en toe op de buik. Het voordeel is dat de behandeling 17 minuten duurt en je toch een hele work-out hebt gehad door de pads die op je lichaam worden geplaatst. Daarnaast doe ik +/- 1 keer in de week lymfedrainage tegen het vocht vasthouden, en eet ik 1 PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) shake per dag en ik kijk uit met de koolhydraten.

In het begin vlogen de kilos er vanaf. Nu gaat het wat minder maar toch nog rond de 1,5 tot 2 kg vet in de maand. Ik heb een bokaal gekregen met hele mooie bloemen en een behandeling op de Ultrasound omdat ik 25 kilo ben afgevallen!

Dankzij de goede medewerking van Miranda en Linda voel ik mij weer helemaal heerlijk in mijn vel, kan weer gerust in de spiegel kijken en ben ik echt waar weer gelukkig. Ik voel mij weer positief en dat is echt alles waard!

Bedankt dames, zonder jullie had ik het niet gered!

Liefs Dian

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Annette is 14 kilo afgevallen met PS. Food & Lifestyle

De teller van de weegschaal bevestigt wat ik eigenlijk wel wist; ik ben te zwaar. Jaren woog ik 66 kilo, een mooi gewicht gezien mijn lengte 1.68 m. Naarmate ik ouder werd kwamen ook de kilo’s erbij. Ik vergoelijkte mijn gewichtstoename door te denken dat met de jaren ook de kilo’s erbij kwamen. Ik merkte heus wel dat ik steeds dikker en zwaarder werd, maar het zat mij niet in de weg, verzon 1001 excuus om er niet iets aan te doen. Alleenstaande moeder, fulltime baan en een huishouden waren de grootste excuses. Weer een paar jaar en twee all-inclusive-vakanties verder, stond daar dus echt 82 kilo op de teller. De limiet is bereikt, het roer moet om!

Via het Afvallen, Afslanken en Figuurcorrectie Intropakket maakte ik kennis met Body Unlimited. De weegschaal van Stephanie was nog confronterender. Na 48 jaar had ik 26,9% overgewicht en had ik tot mijn grote schrik een metabolische leeftijd van 63 jaar!!!! Dat mijn overgewicht ongezond aanvoelde, werd mij die zomer van 2013 al duidelijk toen ik mijzelf elke keer weer met moeite uit mijn stretcher of zitzak omhoog moest hijsen. De computeruitdraai bevestigde mijn vermoedens … het roer moest om en wel NU!

Ik heb voor het PS. Food & Lifestyle  van Body Unlimited gekozen. Het paste binnen mijn budget, de aanpak en het beloofde resultaat spraken mij erg aan. Na een kennismakingsgesprek met Stephanie ging ik naar huis met het starterspakket. Vastberaden en gemotiveerd ben ik aan de slag gegaan. Alles van het starterspakket was even lekker, de menu’s uit het kookboek duidelijk beschreven en gemakkelijk te bereiden. Kortom een goed te volgen dieet, geen moment honger, zelfs een vol gevoel na het verplichte zesde eetmoment (meer mag, minder niet). Na een week PS. Food & Lifestyle, terug op de weegschaal, 1,3 kilo kwijt waarvan 9 ons vet! Goed resultaat na 1 week en dat zonder hongergevoel. Ik was al gemotiveerd, maar dit resultaat werkte extra motiverend. Elke week wegen, elke week een uitdraai, elke week een paar ons kwijt, niet altijd evenveel en ook wel eens een week aangekomen, maar wel elke week een afname van het vetpercentage.

Langzaam en gestaag daalde het percentage van het overgewicht en kwam ook mijn metabolische leeftijd weer iets dichter bij mijn echte leeftijd. En het resultaat van mijn gewichtsverlies werd zichtbaar. Ik voelde het aan mijn kleding dat opeens ruim om mij heen hing, collega’s merkte het ook op want opeens kreeg ik steeds meer opmerkingen over mijn verbeterde silhouet. Ik voelde me goed in mijn vel, mijn energielevel ging omhoog en vastberaden kon ik elke verleiding weerstaan. Behalve dat ene lange weekend dan, waarbij ik een vriend uit Panama op bezoek had en er lekker gedineerd en behoorlijk alcohol genuttigd werd (“je mag jezelf ook wel eens wat gunnen hoor” zei Stephanie). Maar deze uitspatting had tot mijn verbazing niet al te groot negatief effect op mijn gewicht. Het PS. Food & Lifestyle dieet heeft een positieve werking op mijn metabolisme. Kwam ik eerst van 1 glas wijn een kilo aan … leek het nu wel of 3 dagen bourgondisch leven nauwelijks tot gewichtstoename leed. Het wekelijkse weegmoment bracht mij telkens weer in een euforiestemming.

En nu is het dan 6 maart 2014. Een kleine 8 maanden verder en mijn streefgewicht staat op de teller!!!! Ik weeg nu 68 kilo en ik ben zo ongelofelijk blij en onbeschrijfelijk trots op mijzelf. Ik ben Stephanie en haar team dankbaar voor de morele steun, de professionele maar ook persoonlijke benadering, alle tips en trucs. Ik ben vol lof over dit dieetprogramma en kan het absoluut aanraden aan iedereen.

– Annette Kuiper

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken