Afvallen en gewichtsbehoud met PS. Food & Lifestyle!

Afvallen, samen met jouw coach

Wil jij graag afslanken en heb je alles al geprobeerd? Als voedingscoach kan ik jou daarbij helpen. Met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl.

Het PS. programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld genomen zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Bij ieder eetmoment maak je gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

PS. Food & Lifestyle starterspakket

Je begint bij Body Unlimited met een PS. Food & Lifestyle starterspakket met daarin 7 dagdoosjes, voor iedere dag een apart doosje met producten. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het PS. Food & Lifestyle kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’. Dit kookboek staat boordevol heerlijke PS. Food & Lifestyle proof recepten voor ontbijt, lunch en diner. Maar je vind er ook de lekkerste inspiratie voor dressings, sausjes, spreads, zelfgemaakte kruidenmixen en feestelijke hapjes. Alle gerechten zijn geschikt vanaf fase 1.

In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PS. Food & Lifestyle juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.

Ook wanneer jij je doelen hebt bereikt, blijven wij je nog een jaar lang begeleiden, zodat je je gewicht ook leert behouden.

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

WAT KOST HET MIJ?

Natuurlijk is dit per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht.

Een product of eetmoment kost ca. €2,94. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je €14,70 per dag en ongeveer €100,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

De kosten van de wekelijkse begeleiding, zijn in de prijzen van de producten inbegrepen. Vanaf fase 2 bouw je het aantal PS. Food & Lifestyle producten af, waardoor ook de kosten afnemen. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, en we begeleiden je nog minimaal gedurende een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen!

Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek middels onderstaand formulier.

Persoonlijke coaching inbegrepen

Een intakegesprek van 1,5 uur kost normaal  minimaal € 100  en een vervolg consult € 40,-. Uit ervaring weet ik dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Daarom is de wekelijkse persoonlijke coaching  bij afname van gemiddeld 5 doosjes PS producten inbegrepen in de prijs van de producten. Je betaalt hier dus niet extra voor!

Voor het kennismakingsgesprek vragen wij slechts € 15,-. Dit om het aantal No Shows terug te dringen. Dit bedrag wordt online betaald.

Voordelen

Lekkere productenEiwitrijke, koolhydraatarme producten
Behoud van je spiermassaGeen jojo effect
Makkelijk vol te houden Bevordert de stofwisseling
Gezond VoedingspatroonNazorgtraject gewichtsbehoud
Gratis gebruik van de PS appBegeleiding van mij als gecertificeerd PS. coach

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hoe kunnen wij jou helpen?*
Op welke dag(en) kunnen we je het beste bereiken?
Welke dagdeel/Welke dagdelen?
Hidden

Deze personen zijn je voorgegaan

Maart 2013:

Na een forse griep en een oorontsteking en daardoor veel tijd om na te denken en bij te tanken, had ik het besluit genomen dat ik opnieuw de strijd met de kilo’s wilde aangaan. Ja opnieuw, want na 3 keer Weight Watchers zaten alle kilo’s die ik toen was kwijt geraakt er weer aan en nog wat kilo’s extra. Ik had mijn boekjes van Weight Watchers al weer opgezocht, maar zag er als een berg tegen op.

Doordat ik ziek thuis was, keek ik met een schuin oog ook overdag naar de tv. Daar hoorde en zag ik voor het eerst iets over PowerSlim (Nu PS. Food & Lifestyle). Vlak daarna kwam ik de advertentie tegen in het Zaans Weekblad. Mijn besluit was snel genomen. Nee, ik ging geen Weight Watchers meer doen. Ik had een nieuwe prikkel en inspiratie nodig. Dus een introductie afspraak gepland bij Stephanie. Daar de begeleiding één op één is, was voor mij belangrijk dat niet alleen het programma mij moest aanspreken, maar dat ik ook een klik moest hebben met de persoon die mij in dit proces zou begeleiden.

Essentieel, omdat het een lang proces zou worden, gezien alle kilo’s die ik kwijt wilde. Ik ben gestart op mijn topgewicht van 117 kg en wilde terug naar 80 kg, in ieder geval terug naar 85 kg.

Ik ben eind maart 2013 gestart in fase 1. De knop ging helemaal om. Ik moest anders gaan nadenken over eten, iedere dag weer koken en beperkte keuze in wat ik mocht eten. Dat was in ieder geval het gevoel dat ik in het begin had. De structuur van het programma wende snel en het kookboek hielp mij om voldoende te variëren en te ontdekken wat ik wel allemaal kon eten. Daarbij was ik erg blij met de tussendoortjes. Hiermee lukte het mij om de dag door te komen en daarbij vond en vind ik ze ook nog lekker. Mijn omgeving reageerde ook vaak om mijn goede tussendoortjes, waardoor ik op feestjes of momenten op het werk dat er wat lekker voorbij kwam, het me lukte om deze af te wijzen. Dat werd ook steeds makkelijker. Ook om af en toe de keuze te maken bij bijzondere momenten om wel mee te doen, bijvoorbeeld een bruiloft of weekendje weg om dan wel mee te eten en er dan ook van te genieten.

In ruim een jaar is het me gelukt om net onder de 80 kg uit te komen. Voor mij voelde dat absoluut als een overwinning, maar ook dat het meest spannende deel nu pas gaat beginnen.

Hoe zorg ik er voor dat die kilo’s er af blijven!! De overstap naar weer normaal eten, bewust kiezen en herkennen wanneer ik het moeilijk heb, blijft een continu proces. Vervolgens ook langzaam de tussendoortjes afbouwen. Dit vond/vind ik lastig. Wat is een goed, lekker en verantwoord alternatief? Het voelt een beetje als weer leren fietsen zonder zijwieltjes.

Het is inmiddels eind mei 2015. Het lukt me om rond de 78 of 79 kilo te blijven. Het liefst zou ik onder de 78 kg willen, maar dat is toch wel lastig. Het streven is nu om voor de zomer zonder de PowerSlim tussendoortjes op mijn gewicht te blijven.

Ik vind het fijn om het contact met Stephanie als stok achter de deur/vangnet te hebben. Ik heb de steun van zowel Stephanie als Selina als positief en fijn ervaren. Daarbij weten zij zelf ook hoe lastig het is om de worsteling met eten en kilo’s te voeren.

Waar ik heel blij mee ben is dat ik deze keer merk dat merk dat ik bewust kan kiezen, zonder krampachtig te zijn. Ik val niet terug in oud gedrag, wat mijn gevoel sterkt dat ik het nu ook vol kan houden, zeker met steun van Stephanie en Selina. Dames bedankt!

Linda

Linda, 39 kg afgevallen met PS. Food & Lifestyle

Ik ben met Lymfedrainage begonnen omdat ik vocht in mijn benen had. De behandeling gaf verbetering.

Daarna ben ik met PowerSlim (nu PS. Food & Lifestyle) gestart om af te vallen. Ook dit gaf een goed resultaat (-16 tot nu toe). Dankzij het afvallen met PowerSlim is mijn diabetes significant verbeterd en gebruik ik nu veel minder insuline.

Ik ben pas begonnen met Arasys behandelingen, wat ook verbetering geeft.

Al met al heel positief.

Henk de Wit

Henk de Wit, Bijna van insuline af dankzij PS. Food & Lifestyle

Begin dit jaar was het voor mij tijd om in mezelf te investeren en daar mijn gespaarde geld aan mezelf uit te geven. Dit was een moeilijke beslissing. Maar na 3 maanden PowerSlim (nu PS. Food & Lifestyle) zonder hongergevoel ben ik zo blij dat ik de juiste beslissing heb genomen. Zelfs in onze vakantie heb ik PowerSlim producten meegenomen en ben ik nog 2,5kg afgevallen. Inmiddels ben ik 17 kg afgevallen met zeer goede begeleiding. Ik voel mij veel energieker, vrolijker en zit weer lekker in m’n vel. Gewoon weer zin om te sporten. Zooo trost op mijzelf.

Nu ga ik nog stabiliseren. Want wat ik heb bereikt, wil ik ook zo houden!

Groetjes,

Mascha

Mascha, Voor mij is PS. Food & Lifestyle de juiste keuze gebleken!

Ja, ik wil een kennismaken

Ja, ik wil kennismaken