Afvallen en gewichtsbehoud

met PS. Food & Lifestyle

Afvallen, samen met jouw coach

De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) kennen deze obstakels maar al te goed. PS. Food & Lifestyle is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding van jouw Body Unlimited coach.

Nog een voorwaarde voor succes: Het PS. Food & Lifestyle programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Het programma is opgebouwd uit 3 fasen met 5-7 eetmomenten per dag. Overdag gebruik je PS food & lifestyle producten en ’s avonds eet je gewoon vlees, vis of kip met groenten. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens het programma kun je ook gebruik maken van onze app.

De producten van PS food & lifestyle bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet gaat verbranden en dat je spiermassa behouden blijft. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven en het jojo effect te voorkomen.
Doordat de producten op normale voedingsmiddelen lijken is het dieet gemakkelijk vol te houden.

Jouw persoonlijke coach

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wie ben je, wat past bij jou en hoe wil je gemotiveerd worden?

Bij PS. food & lifestyle hoef je het niet alleen te doen. Soms heb je gewoon even iemand nodig. Die je bij de hand neemt, die je uitleg geeft en kennis bij brengt, die je wekelijks motiveert en jou de tips en adviezen geeft die je nodig hebt.

Jouw Body Unlimited coach geeft je daarnaast nog een jaar lang nabegeleiding, zodat jij ook stap voor stap leert om in balans te blijven.

Samen met jouw coach naar een blijvend resultaat. Samen gaan we aan de slag!

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

PS. Food & Lifestyle starterspakket

Je begint bij Body Unlimited met een PS. Food & Lifestyle starterspakket met daarin 7 dagdoosjes, voor iedere dag een apart doosje met producten. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het PS. Food & Lifestyle kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’. Dit kookboek staat boordevol heerlijke PS. Food & Lifestyle proof recepten voor ontbijt, lunch en diner. Maar je vind er ook de lekkerste inspiratie voor dressings, sausjes, spreads, zelfgemaakte kruidenmixen en feestelijke hapjes. Alle gerechten zijn geschikt vanaf fase 1.

In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PS. Food & Lifestyle juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.

Ook wanneer jij je doelen hebt bereikt, blijven wij je nog een jaar lang begeleiden, zodat je je gewicht ook leert behouden.

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

WAT KOST HET MIJ?

Natuurlijk is dit per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht.

Een PS. Food & Lifestyle maaltijd of eetmoment kost circa € 2,75. Heb je 5 producten per dag nodig, dan ben je € 13,75 per dag kwijt dus tussen de € 95,- en € 120,- per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

De kosten van de wekelijkse begeleiding, zijn in de prijzen van de producten inbegrepen. Vanaf fase 2 bouw je het aantal PS. Food & Lifestyle producten af, waardoor ook de kosten afnemen. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, en we begeleiden je nog minimaal gedurende een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen!

Persoonlijke coaching inbegrepen

Een intakegesprek van 1,5 uur kost normaal  minimaal € 100  en een vervolg consult € 40,-. Uit ervaring weet ik dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Daarom is de wekelijkse persoonlijke coaching  bij afname van gemiddeld 5 doosjes PS producten inbegrepen in de prijs van de producten. Je betaalt hier dus niet extra voor!

Voordelen

Lekkere producten
Deskundig Advies
Volwaardige, eiwitrijke voeding
Ontwikkeld door diëtisten
Makkelijk vol te houden
Bevordert de stofwisseling
Behoud van spiermassa
Gezond Voedingspatroon
Nazorgtraject gewichtsbehoud
Gratis gebruik van de PS app

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Deze personen zijn je voorgegaan

Maart 2013:

Na een forse griep en een oorontsteking en daardoor veel tijd om na te denken en bij te tanken, had ik het besluit genomen dat ik opnieuw de strijd met de kilo’s wilde aangaan. Ja opnieuw, want na 3 keer Weight Watchers zaten alle kilo’s die ik toen was kwijt geraakt er weer aan en nog wat kilo’s extra. Ik had mijn boekjes van Weight Watchers al weer opgezocht, maar zag er als een berg tegen op.

Doordat ik ziek thuis was, keek ik met een schuin oog ook overdag naar de tv. Daar hoorde en zag ik voor het eerst iets over PowerSlim (Nu PS. Food & Lifestyle). Vlak daarna kwam ik de advertentie tegen in het Zaans Weekblad. Mijn besluit was snel genomen. Nee, ik ging geen Weight Watchers meer doen. Ik had een nieuwe prikkel en inspiratie nodig. Dus een introductie afspraak gepland bij Stephanie. Daar de begeleiding één op één is, was voor mij belangrijk dat niet alleen het programma mij moest aanspreken, maar dat ik ook een klik moest hebben met de persoon die mij in dit proces zou begeleiden.

Essentieel, omdat het een lang proces zou worden, gezien alle kilo’s die ik kwijt wilde. Ik ben gestart op mijn topgewicht van 117 kg en wilde terug naar 80 kg, in ieder geval terug naar 85 kg.

Ik ben eind maart 2013 gestart in fase 1. De knop ging helemaal om. Ik moest anders gaan nadenken over eten, iedere dag weer koken en beperkte keuze in wat ik mocht eten. Dat was in ieder geval het gevoel dat ik in het begin had. De structuur van het programma wende snel en het kookboek hielp mij om voldoende te variëren en te ontdekken wat ik wel allemaal kon eten. Daarbij was ik erg blij met de tussendoortjes. Hiermee lukte het mij om de dag door te komen en daarbij vond en vind ik ze ook nog lekker. Mijn omgeving reageerde ook vaak om mijn goede tussendoortjes, waardoor ik op feestjes of momenten op het werk dat er wat lekker voorbij kwam, het me lukte om deze af te wijzen. Dat werd ook steeds makkelijker. Ook om af en toe de keuze te maken bij bijzondere momenten om wel mee te doen, bijvoorbeeld een bruiloft of weekendje weg om dan wel mee te eten en er dan ook van te genieten.

In ruim een jaar is het me gelukt om net onder de 80 kg uit te komen. Voor mij voelde dat absoluut als een overwinning, maar ook dat het meest spannende deel nu pas gaat beginnen.

Hoe zorg ik er voor dat die kilo’s er af blijven!! De overstap naar weer normaal eten, bewust kiezen en herkennen wanneer ik het moeilijk heb, blijft een continu proces. Vervolgens ook langzaam de tussendoortjes afbouwen. Dit vond/vind ik lastig. Wat is een goed, lekker en verantwoord alternatief? Het voelt een beetje als weer leren fietsen zonder zijwieltjes.

Het is inmiddels eind mei 2015. Het lukt me om rond de 78 of 79 kilo te blijven. Het liefst zou ik onder de 78 kg willen, maar dat is toch wel lastig. Het streven is nu om voor de zomer zonder de PowerSlim tussendoortjes op mijn gewicht te blijven.

Ik vind het fijn om het contact met Stephanie als stok achter de deur/vangnet te hebben. Ik heb de steun van zowel Stephanie als Selina als positief en fijn ervaren. Daarbij weten zij zelf ook hoe lastig het is om de worsteling met eten en kilo’s te voeren.

Waar ik heel blij mee ben is dat ik deze keer merk dat merk dat ik bewust kan kiezen, zonder krampachtig te zijn. Ik val niet terug in oud gedrag, wat mijn gevoel sterkt dat ik het nu ook vol kan houden, zeker met steun van Stephanie en Selina. Dames bedankt!

Linda

Linda, 39 kg afgevallen met PS. Food & Lifestyle

Ik ben met Lymfedrainage begonnen omdat ik vocht in mijn benen had. De behandeling gaf verbetering.

Daarna ben ik met PowerSlim (nu PS. Food & Lifestyle) gestart om af te vallen. Ook dit gaf een goed resultaat (-16 tot nu toe). Dankzij het afvallen met PowerSlim is mijn diabetes significant verbeterd en gebruik ik nu veel minder insuline.

Ik ben pas begonnen met Arasys behandelingen, wat ook verbetering geeft.

Al met al heel positief.

Henk de Wit

Henk de Wit, Bijna van insuline af dankzij PS. Food & Lifestyle

Begin dit jaar was het voor mij tijd om in mezelf te investeren en daar mijn gespaarde geld aan mezelf uit te geven. Dit was een moeilijke beslissing. Maar na 3 maanden PowerSlim (nu PS. Food & Lifestyle) zonder hongergevoel ben ik zo blij dat ik de juiste beslissing heb genomen. Zelfs in onze vakantie heb ik PowerSlim producten meegenomen en ben ik nog 2,5kg afgevallen. Inmiddels ben ik 17 kg afgevallen met zeer goede begeleiding. Ik voel mij veel energieker, vrolijker en zit weer lekker in m’n vel. Gewoon weer zin om te sporten. Zooo trost op mijzelf.

Nu ga ik nog stabiliseren. Want wat ik heb bereikt, wil ik ook zo houden!

Groetjes,

Mascha

Mascha, Voor mij is PS. Food & Lifestyle de juiste keuze gebleken!

Ja, ik wil een kennismaken

Ja, ik wil kennismaken