Weight Loss Battle

Afvallen met intensieve begeleiding en behandelingen!

Motivatie hoog houden tijdens het afslanken is niet altijd makkelijk. En toch is dit hard nodig om als overwinnaar uit de strijd te komen. Uit de praktijk is gebleken dat afslanken met behulp van een coach een veel beter en langer eindresultaat oplevert. Wij van Body Unlimited willen jou nu extra motiveren!

Een Weight Loss Battle voor mannen en vrouwen, waarbij jij intensief wordt begeleid door jouw persoonlijke coach. Je krijgt ook de behandelingen die voor jouw het beste resultaat geven.

Je start jouw Weight Loss Battle, wanneer het jou het beste uitkomt. Zo kan je altijd instromen om met jouw overgewicht aan de gang te gaan. Wil jij een flink aantal kilo’s en centimeters kwijt in slechts drie maanden tijd, dan is dit jouw kans. Met drie behandelingen per week ter ondersteuning van het PS. Food & Lifestyle Afslankprogramma of het Vytal Lifestyleprogramma, gaan wij ervan uit dat jij minimaal 10 kilo kan afvallen.

Eén van de voordelen is dat niet alleen de kilo’s omlaag gaan, maar dat tegelijkertijd de huid mee verstrakt en het figuur gecorrigeerd wordt. Je houd dus niet een slappe huid over. Ook wordt door middel van onze behandelingen het figuur gecorrigeerd op de plekken waar jij dat graag wilt. Zo hebben sommige mensen meer last van zadeltassen, en anderen dat randje bij de BH die in de weg zit. Om over de buik nog maar niet te spreken.

Ik wil graag een intakegesprek voor de Weight Loss Battle

Ik wil graag een intakegesprek voor de Weight Loss Battle

Intakegesprek

Wij adviseren je graag tijdens een vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek vul jij het anamnese formulier in en nemen wij deze met jou door. Hierdoor zijn jouw doelen helder en kunnen we een passende behandeling bieden voor optimaal resultaat. Intakegesprek goed verlopen en wil jij meer weten? Dan plannen we een introductiebehandeling in. Voor het intakegesprek vragen wij slechts € 10,-. Dit om het aantal No Shows terug te dringen. Dit bedrag wordt online betaald.

Na een intakegesprek maken we een afspraak voor een introductiebehandeling plaats. Waarom? Zodat jij de behandeling ook echt eerst kan ervaren. De introductiebehandeling wordt dan vooraf betaald bij ons op de zaak bij het maken van de afspraak.

Ik wil graag een intakegesprek voor de Weight Loss Battle

Ik wil graag een intakegesprek voor de Weight Loss Battle

Drie behandelingen per week

Tijdens de gehele Weight Loss Battle onderga je drie behandelingen per week. Welke behandelingen je ondergaat wordt bepaald in overleg met jouw coach, waarbij jouw resultaat centraal staat. Met uitzondering van de Ultrasound (QB Lipo II) met een maximum van 1 keer per maand zijn alle behandelingen naar behoefte in te zetten voor het meest optimale resultaat.

Uit welke behandelingen kan je kiezen?

Tijdens de Weight Loss Battle kunnen we de volgende behandelingen inzetten.

Arasys

Verlies centimeters en versterk je spieren in een behandeling van 17 minuten (23 minuten voor mannen). 1 behandeling staat voor je spieren gelijk aan 2 tot 3 uur sporten, oftewel 300 sit-ups en 400 beenoefeningen, zonder spierpijn te krijgen.

FormoStar

De FormoStar Infrarood Body Wrap wordt met succes gebruikt voor gewichts- en centimeter-verlies. De infraroodwrap warmt het lichaam op, het metabolisme wordt versneld, vetweefsel wordt afgebroken en 1200 kCal worden verbrand als energie. Het is de methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen.

Lymfedrainage

Zoals het bloedvatensysteem kan verstoppen, kunnen er ook blokkades in het lymfesysteem ontstaan, met klachten als gevolg zoals vocht vasthouden, niet (goed) kunnen afvallen. Met de Lym­phomed is het mogelijk dit lym­fes­telsel door te meten en eventuele blokkades op te sporen en op te heffen.

Ultrasound (QB lipo II)

Het alternatief voor liposuctie! Veilig, pijnloos en betaalbaar! Afslanken met direct resultaat! Je kan 1x per maand voor deze behandeling kiezen, maar wij raden aan deze behandeling op te sparen tot het eind om zo een aantal behandelingen achter elkaar te nemen, met een optimaal resultaat.

De voorwaarden zijn streng. Alleen voor mannen en vrouwen met minimaal 10 kilo overgewicht, waarbij je de strijd aangaat voor drie maanden. Drie maanden waarin jij alles geeft, en wij van Body Unlimited, jou begeleiden, coachen en motiveren. Met drie behandelingen per week, en ter ondersteuning het PS. Food & Lifestyle afslankprogramma of het Vytal Lifestyleprogramma, gaan wij er van uit dat jij minimaal 10 kilo kan afvallen.

Ik wil graag een intakegesprek voor de Weight Loss Battle

Ik wil graag een intakegesprek voor de Weight Loss Battle

Wat kost de Weight Loss Battle?

De Weight Loss Battle kost € 410,- per maand, voor een minimum van 3 maanden.  Je krijgt dus ruim 50% korting op de behandelingen.

In deze 3 maanden krijg jij de 3 behandelingen per week die voor jou het beste zijn om jouw doel te bereiken. Na de 3 maanden mag je per maand verlengen.

1x per maand heb jij recht op de Ultrasound behandeling om nog meer centimeters te verliezen. Deze Ultrasound behandeling zetten wij in op de voor jou beste manier.

Voorwaarden

Tijdens de Weight Loss Battle volg je het PS. Food & Lifestyle afslankprogramma of het Vytal Lifestyleprogramma. Niet in combinatie met andere promoties. Op de behandelingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Bonus

Tijdens de Weight Loss Battle krijg je ook nog 10% korting op de PS Food & Lifestyle producten.

Wil je afvallen met producten uit de supermarkt? Het Vytal Lifestyle programma is ook perfect te combineren met ons Weight Loss Battle. Gedurende de Weight Loss Battle krijg je ruim 25% korting en betaal je geen € 95,- per maand voor het Lifestyleprogramma, maar slechts € 70- per maand!

Deze personen zijn je voorgegaan

Na een stressvolle periode van ongeveer 2 jaar was ik flink in gewicht aangekomen. Met het volgen van een dieet en sporten in de sportschool, viel ik in 9 maanden 10 kilo af. Echter, ik viel steeds terug in mijn oude eetpatroon. Volhouden was moeilijk. Op deze manier zou ik mijn doel niet halen, namelijk samen met mijn kinderen zwemmen in de zomervakantie.

In maart zag ik een advertentie van de Weight Loss Battle, behandelingen in combinatie met PowerSlim (nu PS. Food & Lifestyle) producten en hoewel ik sceptisch sta tegenover afvallen met maaltijden bereid uit zakjes, geloofde ik wel in de filosofie erachter.

Half april ben ik begonnen en alles wat beloofd werd is uitgekomen! Nu, na 3 maanden ben ik 16 kg afgevallen!

Vooral het volgen van PowerSlim in combinatie met lymfedrainage, spiertraining, infraroodwrap en ultrasound zorgt ervoor dat je behalve in gewicht ook duidelijk in centimeters afvalt.

Met Powerslim kan ik gevarieerd eten, heb ik meer energie en ik heb geen hongergevoel. De behandelingen zorgen voor een direct zichtbaar resultaat.

Al met al is het gemakkelijk vol te houden. Mijn belangrijkste doel heb ik behaald, maar ik ga nog door, ik blijf gemotiveerd!

– Simone van Velzen

Simone van Velzen, 16 kilo afgevallen met de Weight Loss Battle

Ik wil graag een intakegesprek voor de Weight Loss Battle

Ik wil graag een intakegesprek voor de Weight Loss Battle