Weight_Loss_Battle

Afvallen met intensieve begeleiding en behandelingen!

Weight_Loss_Battle_Body_Unlimited_ErvaringMotivatie hoog houden tijdens het afslanken is niet altijd makkelijk. En toch is dit hard nodig om als overwinnaar uit de strijd te komen. Uit de praktijk is gebleken dat afslanken met behulp van een coach een veel beter en langer eindresultaat oplevert. Wij van Body Unlimited willen jou nu extra motiveren!

Een Weight Loss Battle voor mannen en vrouwen, waarbij jij intensief wordt begeleid door jouw persoonlijke coach. Je krijgt ook de behandelingen die voor jouw het beste resultaat geven.

Je start jouw Weight Loss Battle, wanneer het jou het beste uitkomt. Zo kan je altijd instromen om met jouw overgewicht aan de gang te gaan. Wil jij een flink aantal kilo’s en centimeters kwijt in slechts drie maanden tijd, dan is dit jouw kans. Met drie behandelingen per week ter ondersteuning van het PS. Food & Lifestyle Afslankprogramma of het Vytal Lifestyleprogramma, gaan wij ervan uit dat jij minimaal 10 kilo kan afvallen.

Eén van de voordelen is dat niet alleen de kilo’s omlaag gaan, maar dat tegelijkertijd de huid mee verstrakt en het figuur gecorrigeerd wordt. Je houd dus niet een slappe huid over. Ook wordt door middel van onze behandelingen het figuur gecorrigeerd op de plekken waar jij dat graag wilt. Zo hebben sommige mensen meer last van zadeltassen, en anderen dat randje bij de BH die in de weg zit. Om over de buik nog maar niet te spreken.

Drie behandelingen per week

Tijdens de gehele Weight Loss Battle onderga je drie behandelingen per week. Welke behandelingen je ondergaat wordt bepaald in overleg met jouw coach, waarbij jouw resultaat centraal staat. Met uitzondering van de Ultrasound (QB Lipo II) met een maximum van 1 keer per maand zijn alle behandelingen naar behoefte in te zetten voor het meest optimale resultaat.

Uit welke behandelingen kan je kiezen?

Weight_Loss_Battle_Body_Unlimited_manTijdens de Weight Loss Battle kunnen we de volgende behandelingen inzetten.

Arasys: Verlies centimeters en versterk je spieren in een behandeling van 17 minuten (23 minuten voor mannen). 1 behandeling staat voor je spieren gelijk aan 2 tot 3 uur sporten, oftewel 300 sit-ups en 400 beenoefeningen, zonder spierpijn te krijgen.

FormoStar Infrarood Wrap: De FormoStar Infrarood Body Wrap wordt met succes gebruikt voor gewichts- en centimeter-verlies. De infraroodwrap warmt het lichaam op, het metabolisme wordt versneld, vetweefsel wordt afgebroken en 1200 kCal worden verbrand als energie. Het is de methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen.

Lymfedrainage: De belangrijkste functie van ons lymfestelsel is het vervoeren van afval- en gifstoffen. Alle stoffen die in ons lichaam komen, kunnen delen bevatten die ons lichaam niet nodig heeft of die zelfs giftig voor ons zijn. Zoals het bloedvatensysteem kan verstoppen, kunnen er ook blokkades in het lymfesysteem ontstaan. Met de Lym­phomed is het mogelijk dit lym­fes­telsel door te meten en eventuele blokkades op te sporen. Blokkades in het lymfestelsel zorgen voor een slechtere verbranding, een slechtere vochtafvoer en een slechtere afvoer van onze gifstoffen.

Ultrasound (QB Lipo II): Het alternatief voor liposuctie! Veilig, pijnloos en betaalbaar! Afslanken met direct resultaat! Je kan 1x per maand voor deze behandeling kiezen, maar wij raden aan deze behandeling op te sparen tot het eind om zo een aantal behandelingen achter elkaar te nemen, met een optimaal resultaat.

De voorwaarden zijn streng. Alleen voor mannen en vrouwen met minimaal 10 kilo overgewicht, waarbij je de strijd aangaat voor drie maanden. Drie maanden waarin jij alles geeft, en wij van Body Unlimited, jou begeleiden, coachen en motiveren. Met drie behandelingen per week, en ter ondersteuning het PS. Food & Lifestyle afslankprogramma of het Vytal Lifestyleprogramma, gaan wij er van uit dat jij minimaal 10 kilo kan afvallen.

Een goede start van jouw strijd tegen de kilo’s!

Half april ben ik begonnen en alles wat beloofd werd is uitgekomen! Nu, na 3 maanden ben ik 16 kg afgevallen!Vooral het volgen van PowerSlim in combinatie met lymfedrainage, spiertraining, infraroodwrap en ultrasound zorgt ervoor dat je behalve in gewicht ook duidelijk in centimeters afvalt.

Weight_Loss_Battle_Body_Unlimited_Ervaring