Behandelingen

Met welke apparaten werken wij en wat kunnen deze apparaten voor jou doen?

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling.  Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze met jou door. Daarna leggen we alles uit over de te nemen behandeling en krijg je de volledige behandeling, zodat jij eerst kan ervaren hoe de behandeling voelt en wat het voor jou kan doen.

Verder adviseren wij je ook graag tijdens een gratis vrijblijvende intake gesprek. Tijdens het intakegesprek vul je ook het anamnese formulier in en nemen we deze met jou door. Hierdoor krijgen wij een beeld hoe wij jou het beste kunnen helpen. Aan het eind van het gesprek kunnen we een introductiebehandeling inplannen voor de jou gekozen behandeling(en).

Vanuit onze mooie praktijk op de Paltrokstraat 16 in Zaamdam geven wij onze behandelingen.

Arasys

De werking van de Arasys is uniek en is niet te vergelijken met andere afslankmethodes. Eén behandeling van 17 minuten, staat gelijk aan 300 sit-ups en 400 been-oefeningen!  Ervaar zelf wat de Arasys voor jou kan doen!

LymphoMed

Het lymfestelsel vervoert de afval- en gifstoffen in het lichaam die blokkades kunnen vormen. Dat kan hebben gevolgen voor jouw gezondheid. Met de Lym­phomed kunnen we blokkades opsporen en behandelen.

FormoStar Infrarood Wrap

Centimeters verliezen, je fitter voelen, pijn verlichten en de huid zuiveren terwijl je je immuunsysteem verbetert. Dit kan allemaal met de FormoStar Infrarood Wrap. Waar wacht je dan nog op?

QB Lipo II

Figuurcorrectie met de Qb Lipo II, het alternatief voor liposuctie! Veilig, pijnloos en betaalbaar! Afslanken met direct resultaat!

Collageen Lichttherapie

Collageen Lichttherapie

Body Unlimited heeft met Collageen Lichttherapie een revolutionaire behandelingen voor huid verbetering.

Deze personen zijn je voorgegaan

Ik wil een gratis intakegesprek

Ik wil een gratis intakegesprek