Behandelingen

Met welke apparaten werken wij en wat kunnen deze apparaten voor jou doen?

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling.  Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze met jou door. Daarna leggen we alles uit over de te nemen behandeling en krijg je de volledige behandeling, zodat jij eerst kan ervaren hoe de behandeling voelt en wat het voor jou kan doen.

Verder adviseren wij je ook graag tijdens een gratis vrijblijvende intake gesprek. Tijdens het intakegesprek vul je ook het anamnese formulier in en nemen we deze met jou door. Hierdoor krijgen wij een beeld hoe wij jou het beste kunnen helpen. Aan het eind van het gesprek kunnen we een introductiebehandeling inplannen voor de jou gekozen behandeling(en).

Vanuit onze mooie praktijk op de Paltrokstraat 16 in Zaamdam geven wij onze behandelingen.

Arasys_spierstimulatie_centimeter_verlies

Arasys

De werking van de Arasys is uniek en is niet te vergelijken met andere afslankmethodes.  De Arasys kan ingezet worden voor spierstimulatie, centimeter verlies en huidverstrakking!

LymfoMed-voor-lymfedrainage

LymphoMed

Het lymfestelsel vervoert de afval- en gifstoffen in het lichaam. Blokkades in het lymfesysteem hebben gevolgen voor jouw gezondheid. Met de Lym­phomed kunnen we blokkades opsporen en behandelen.

FormoStar_Infrarood_Body_Wrap

FormoStar Infrarood Wrap

Centimeters verliezen, je fitter voelen, pijn verlichten en de huid zuiveren terwijl je je immuunsysteem verbetert. Dit kan allemaal met de FormoStar Infrarood Wrap. Waar wacht je dan nog op?

QB_Lipo_II-Ultrasound

QB Lipo II

Figuurcorrectie met de Qb Lipo II, het alternatief voor liposuctie! Veilig, pijnloos en betaalbaar! Afslanken met direct resultaat!

Collageen_Lichttherapie

Collageen Lichttherapie

Collageen Lichttherapie is een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van jouw huid tegen te gaan.

Afslanken_Afvallen_en_Figuurcorrectie_intro_pakket

Het afslank introductiepakket

Met dit uitgebreide introductiepakket laten wij in 3 dagen jou ervaren wat onze behandelingen voor jou kunnen doen.