Ons doel is jou helpen jouw doel te bereiken en te behouden!

De missie van Body Unlimited is mensen helpen om zich (weer) prettig in hun lijf te laten voelen. Dat doen we door een gevarieerd aanbod van specialistische behandelingen en producten op het gebied van body en beauty. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop.

Body Unlimited biedt een uniek pakket aan behandelingen met een medische achtergrond. Naast PowerSlim kun je bij ons terecht voor lymfedrainage, spierversteviging door middel van het Arasys systeem, ultrasound (Cavitatie) behandelingen met de QB Lipo II, FormoStar Infrarood Wrap en Collageen Lichttherapie. We zijn gespecialiseerd in afvallen, figuurcorrectie, spierversteviging, lymfedrainage, huidverbetering en pijnbestrijding en staan klaar om ook jou te helpen jou doel te bereiken.

Ik ben Stephanie van Steen, afslankcoach bij Body Unlimited Zaandam.

In 2010 ben ik met Body Unlimited Zaandam gestart omdat ik graag mensen wilde helpen met hun (over)gewicht. Aangezien ik zelf een gewichtsprobleem heb wilde ik, naast mezelf ook andere mensen helpen. Mezelf helpen, bleek iets lastiger, maar gelukkig heb ik al veel mensen met succes van hun gewichtsproblemen weten af te helpen.

Ik weet als geen ander waar je tegenaan loopt en ik kan jou daarin ook goed adviseren. Ik ben er niet om jouw te be- of veroordelen, maar om jouw te helpen jouw doel te bereiken en te behouden!

Ik ben Selina, afslankcoach bij Body Unlimited Zaandam. In 2011 ben ik hier komen werken.

Ik had net een coachingsopleiding gedaan. Aangezien ik weet hoe het is om overgewicht te hebben (o.a. ook door medische oorzaken), wilde ik graag mensen helpen die ook met hun lichaam, overgewicht en de daarbij horende klachten worstelen.

Over de jaren heen heb ik geleerd dat geen enkel lichaam het zelfde is en hetzelfde reageert.

Per persoon kijk ik/ kijken wij wat jij en je lichaam nodig hebben om weer te kunnen afvallen en weer lekker in je vel te komen zitten

Hallo, mijn naam is Natasha. Ik werk sinds november 2021 bij Body Unlimited Zaandam.

Hiervoor werkte ik bij één van de grootste modehuis/beauty brand ter wereld, als counter manager en MUA. Het is mijn passie om mensen te helpen, en ze beter en mooier te laten voelen.

Waarom Body Unlimited Zaandam? Body Unlimited Zaandam heeft apparaten, die niet alleen goed zijn om cm te verliezen. Maar ook voor de bijhorende klachten bij het overgewicht.

Deze apparaten zijn ook erg geschikt voor ziektes als o.a. Fibromyalgie en Hypermobiliteitssyndroom. De ziektes die ik zelf ook heb. Hierdoor ben ik zeer gemotiveerd om mensen als ik te helpen.
Tevens ben ik ook bezig met het afronden van mijn studie, HBO Medische Basiskennis. Mooi zijn begint bij mooi voelen. Om mooi te voelen, moet je lekker in je vel zitten. Hoe lekker is het wanneer je minder of geen pijn meer hebt?

Kom snel ons opzoeken en ervaart het zelf!!