Wij helpen jouw doel te bereiken en te behouden!

De missie van Body Unlimited is mensen helpen om zich (weer) prettig in hun lijf te laten voelen. Dat doen we door een gevarieerd aanbod van specialistische behandelingen en producten op het gebied van body en beauty. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop.

Body Unlimited biedt een uniek pakket aan behandelingen met een medische achtergrond. Naast hulp met afvallen met behulp van PS. Food & Lifestyle en Vytal kun je bij ons terecht voor lymfedrainage, spierversteviging door middel van het Arasys systeem, ultrasound (Cavitatie) behandelingen met de QB Lipo II, FormoStar Infrarood Wrap en Collageen Lichttherapie. We zijn gespecialiseerd in afvallen, figuurcorrectie, spierversteviging, lymfedrainage, huidverbetering en pijnbestrijding en staan klaar om ook jou te helpen jou doel te bereiken.

Ik ben Stephanie van Steen, afslankcoach bij Body Unlimited Zaandam.

In 2010 ben ik met Body Unlimited Zaandam gestart omdat ik graag mensen wilde helpen met hun (over)gewicht. Aangezien ik zelf een gewichtsprobleem heb wilde ik, naast mezelf ook andere mensen helpen. Mezelf helpen, bleek iets lastiger, maar gelukkig heb ik al veel mensen met succes van hun gewichtsproblemen weten af te helpen.

Ik weet als geen ander waar je tegenaan loopt en ik kan jou daarin ook goed adviseren. Ik ben er niet om jouw te be- of veroordelen, maar om jouw te helpen jouw doel te bereiken en te behouden!

In de loop van de jaren heb ik zelf ook het nut van mijn behandelingen ondervonden. Toen ik last had van Ischias, en een paar jaar later toen ik een rughernia had, ben ik snel van mijn rugpijn afgekomen dankzij de Arasys. Verder ben van mijn onrustige benen afgekomen dankzij de LymphoMed. Alle behandelingen die ik voer in mijn salon heb ik zelf de voordelen van ervaren, dus ik weet proefondervindelijk wat de behandelingen voor jou kunnen betekenen.

Ik wil een intakegesprek

Ik wil een intakegesprek