Het afslank introductiepakket

Kennismaken met onze behandelingen

Maak voordelig kennis met de behandelingen van Body Unlimited. Met het afslank introductiepakket kan jij zelf ervaren wat de behandelingen voor jou kunnen doen en wat Body Unlimited voor jou kan betekenen.

Dit uitgebreide afslank introductiepakket biedt introductie behandelingen voor afslanken in centimeters en figuurcorrectie waar jij dit wil. Ook kan je kennismaken met Collageen Lichttherapie voor het verbeteren/verjongen van de huid. Laat jezelf stralen met de behandelingen van Body Unlimited!

Ja, ik wil een afspraak voor het uitgebreide introductiepakket

Ja, ik wil een afspraak voor het uitgebreide introductiepakket

Met welke behandelingen maak je kennis?

Dag 1

FormoStar

We starten op dag 1 met de FormoStar.

De FormoStar Infrarood Body Wrap wordt met succes gebruikt voor gewichts- en centimeter-verlies. De infraroodwrap warmt het lichaam op, het metabolisme wordt versneld, vetweefsel wordt afgebroken en 1200 kCal worden verbrand als energie. Het is de methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen.

De diepgaande warmte van de FormoStar bevordert de bloeddoorstroming, verwijdert blokkades in de aders waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding naar alle delen van het lichaam verbetert. De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler.

Naast de klassieke geneeskunde, therapieën en medicatie biedt de Infraroodwrap een weldoende oplossing voor en verlichting van: chronische pijnen, reuma, artritis, vermoeidheidssyndroom, menstruatiepijnen, fibromyalgie, spierproblemen.

Dag 2

Ultrasound (QB lipo II)

Op dag 2 krijg je twee behandelingen, te weten de Ultrasound, het alternatief voor liposuctie, gevolgd door Lymfedrainage, voor een gezonde vochthuishouding.

De Ultrasound technologie is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Een behandeling met het effect van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie, risico’s of bijwerkingen. Al na één behandeling met de QB Lipo II zie je het resultaat en na 6 tot 10 behandelingen ben je centimeters in omvang, definitief kwijt.

Lymfedrainage

De belangrijkste functie van ons lymfestelsel is het vervoeren van afval- en gifstoffen. Met de Lym­phomed is het mogelijk dit lym­fes­telsel door te meten en eventuele blokkades op te sporen. Blokkades in het lymfestelsel zorgen voor een slechtere verbranding, een slechtere vochtafvoer en een slechtere afvoer van onze gifstoffen.  Behandelingen met de LymphoMed heffen de blokkades op, waardoor de verbranding weer efficiënt gaat verlopen en je makkelijker afvalt en op gewicht blijft.

Dag 3

Arasys

Op dag 3 ga je kennismaken met de Arasys voor spiertraining en afslanken zonder sporten. Een behandeling duurt slechts 17 minuten (23 voor mannen) en staat, voor de spieren, gelijk aan twee tot drie uur actief sporten.

Collageen Lichttherapie

Collageen Lichttherapie

We sluiten deze uitgebreide introductie met Collageen Lichttherapie. Een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van jouw huid tegen te gaan door de opbouw van collageen en elastine te bevorderen voor een gezonde en strakke huid.

Ja, ik wil een afspraak voor het uitgebreide introductiepakket

Ja, ik wil een afspraak voor het uitgebreide introductiepakket

Wat kost het mij?

Dit hele introductiepakket kost normaal € 265,-
Probeer nu alle behandelingen voor slechts € 225,-

Voorwaarden

Alleen voor nieuwe klanten, bij betaling ineens. Niet in combinatie met andere promoties. Op de behandelingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Ja, ik wil een afspraak voor het uitgebreide introductiepakket

Ja, ik wil een afspraak voor het uitgebreide introductiepakket

Deze personen zijn je voorgegaan

De teller van de weegschaal bevestigt wat ik eigenlijk wel wist; ik ben te zwaar. Jaren woog ik 66 kilo, een mooi gewicht gezien mijn lengte 1.68 m. Naarmate ik ouder werd kwamen ook de kilo’s erbij. Ik vergoelijkte mijn gewichtstoename door te denken dat met de jaren ook de kilo’s erbij kwamen. Ik merkte heus wel dat ik steeds dikker en zwaarder werd, maar het zat mij niet in de weg, verzon 1001 excuus om er niet iets aan te doen. Alleenstaande moeder, fulltime baan en een huishouden waren de grootste excuses. Weer een paar jaar en twee all-inclusive-vakanties verder, stond daar dus echt 82 kilo op de teller. De limiet is bereikt, het roer moet om!

Via het uitgebreide introductiepakket maakte ik kennis met Body Unlimited. De weegschaal van Stephanie was nog confronterender. Na 48 jaar had ik 26,9% overgewicht en had ik tot mijn grote schrik een metabolische leeftijd van 63 jaar!!!! Dat mijn overgewicht ongezond aanvoelde, werd mij die zomer van 2013 al duidelijk toen ik mijzelf elke keer weer met moeite uit mijn stretcher of zitzak omhoog moest hijsen. De computeruitdraai bevestigde mijn vermoedens … het roer moest om en wel NU!

Ik heb voor het PowerSlim (nu PS. Food & Lifestyle) programma van Body Unlimited gekozen. Het paste binnen mijn budget, de aanpak en het beloofde resultaat spraken mij erg aan. Na een kennismakingsgesprek met Stephanie ging ik naar huis met het starterspakket. Vastberaden en gemotiveerd ben ik aan de slag gegaan. Alles van het starterspakket was even lekker, de menu’s uit het kookboek duidelijk beschreven en gemakkelijk te bereiden. Kortom een goed te volgen dieet, geen moment honger, zelfs een vol gevoel na het verplichte zesde eetmoment (meer mag, minder niet). Na een week PowerSlim, terug op de weegschaal, 1,3 kilo kwijt waarvan 9 ons vet! Goed resultaat na 1 week en dat zonder hongergevoel. Ik was al gemotiveerd, maar dit resultaat werkte extra motiverend. Elke week wegen, elke week een uitdraai, elke week een paar ons kwijt, niet altijd evenveel en ook wel eens een week aangekomen, maar wel elke week een afname van het vetpercentage.

Langzaam en gestaag daalde het percentage van het overgewicht en kwam ook mijn metabolische leeftijd weer iets dichter bij mijn echte leeftijd. En het resultaat van mijn gewichtsverlies werd zichtbaar. Ik voelde het aan mijn kleding dat opeens ruim om mij heen hing, collega’s merkte het ook op want opeens kreeg ik steeds meer opmerkingen over mijn verbeterde silhouet. Ik voelde me goed in mijn vel, mijn energielevel ging omhoog en vastberaden kon ik elke verleiding weerstaan. Behalve dat ene lange weekend dan, waarbij ik een vriend uit Panama op bezoek had en er lekker gedineerd en behoorlijk alcohol genuttigd werd (“je mag jezelf ook wel eens wat gunnen hoor” zei Stephanie). Maar deze uitspatting had tot mijn verbazing niet al te groot negatief effect op mijn gewicht. Het PowerSlim dieet heeft een positieve werking op mijn metabolisme. Kwam ik eerst van 1 glas wijn een kilo aan … leek het nu wel of 3 dagen bourgondisch leven nauwelijks tot gewichtstoename leed. Het wekelijkse weegmoment bracht mij telkens weer in een euforiestemming.

En nu is het dan 6 maart 2014. Een kleine 8 maanden verder en mijn streefgewicht staat op de teller!!!! Ik weeg nu 68 kilo en ik ben zo ongelofelijk blij en onbeschrijfelijk trots op mijzelf. Ik ben Stephanie en haar team dankbaar voor de morele steun, de professionele maar ook persoonlijke benadering, alle tips en trucs. Ik ben vol lof over dit dieetprogramma en kan het absoluut aanraden aan iedereen.

– Annette Kuiper

Annette Kuiper, Anette is 14 kilo afgevallen met PS. Food & Lifestyle, na het uitgebreid introductiepakket

Ja, ik wil een afspraak voor het uitgebreide introductiepakket

Ja, ik wil een afspraak voor het uitgebreide introductiepakket