Rugpijn

Heb jij last van rugpijn?

Rugpijn kan je leven flink beperken. Door je rug-en buikspieren te trainen kunnen rugklachten verminderen. Maar daar zit dan weer juist het probleem. Met flinke rugpijn is het doen van die rug- en buikspier oefeningen niet haalbaar of zeer pijnlijk.

Gelukkig hebben wij de Arasys! Eén behandeling met de Arasys duurt slechts 17 minuten en staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Afhankelijk van de gekozen spiergroep kan je de behandeling vergelijken met 300 sit-ups en 400 been spieroefeningen, zonder dat je er spierpijn van krijgt. Door bijvoorbeeld de spieren van de rug intensief te verstevigen kan rugpijn worden verminderd of zelfs genezen.

Voor het meest optimale resultaat is het ideaal als de gehele kuur van 10 behandelingen binnen 5 weken afgerond wordt. Dit houdt in dat er 2-3 keer per week behandelingen ingepland moeten worden. Een kuur van minder dan 10 behandelingen is niet effectief omdat er dan geen continuïteit in de kuur zit. Dit zou namelijk hetzelfde effect geven als weinig en onregelmatig sporten.

Door de energie die de spieren zelf moeten leveren tijdens de behandeling met de Arasys, wordt ook het vet rond de spieren afgebroken, waardoor je als bonus ook nog eens centimeters verliest.

De behandelingen van de Arasys zijn ook aan te raden bij mensen die door spier- en skeletproblemen niet of nauwelijks kunnen sporten.

De Arasys is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het verschil is dat de behandeling bij vrouwen 17 minuten duur ten opzichte van mannen die 23 minuten duurt.

Introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling. Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze samen met jou door. Daarna leggen we alles uit over de behandeling, de achtergrond en de werking van de Arasys. Daarna ga jij zelf  de behandeling ervaren  De introductiebehandeling wordt vooraf online betaald.

Besluit je door te gaan dan kom je 2 tot 3 keer per week voor een behandeling.

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Prijzen Arasys behandelingen

Introductiebehandeling€ 34,00
Losse behandeling€ 58,00
Kuur van 10 behandelingen€ 420,00
Kuur van 20 behandelingen€ 795,00
Abonnementop aanvraag

Deze personen zijn je voorgegaan

Ik ben bij Body Unlimited Zaandam gekomen omdat ik pijn aan mijn rug had. Al na de eerste behandeling Arasys had ik al minder last van mijn rug en na 10 behandelingen heb ik nauwelijks nog last van mijn rug.  

John D., Van mijn rugpijn af, dankzij Arasys

Hoi, ik ben Nina. Ik weeg 48 kilo en ben in het afgelopen jaar door omstandigheden extreem afgevallen waardoor mijn huid ook slapper werd. Ik ben naar Body Unlimited gegaan om te kijken of zij mij konden helpen met deze verslapte huid. Na de intake en de introductie heb ik gekozen voor een kuur Arasys.

Na een kuur is mijn huid is een stuk steviger geworden en ik heb ook wat meer spieren gekregen. Een extra bonus is dat ook mijn rugpijn verdwenen is. Erg fijn!

De Arasys is dus niet alleen om af te vallen en ik raad het iedereen aan.

De behandelingen doen geen pijn. Ik vond het eigenlijk wel een relaxte behandeling.

De mensen van Body Unlimited zijn leuke mensen en dankzij hen voelde ik me op mijn gemak.

Nina, Strakker in mijn vel en van mijn rugpijn af, dankzij Arasys

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling