Reuma

Heb jij pijn door reuma?

Reuma is een aandoening aan ‘het bewegingsapparaat’. Er zijn wel 100 verschillende soorten reuma. Zo kan je last hebben van bijvoorbeeld spierreuma, reuma aan de handen, jeugdreuma of weke delen reuma.

Bij reuma is het afweersysteem van het lichaam ontregeld. Hierdoor ontstaan er ontstekingen, die pijn en ongemak in de spieren en gewrichten veroorzaken. Reuma kan komen door slijtage aan het kraakbeen, maar het kan ook andere oorzaken hebben.

Bij reuma is de kans groot dat de pijn heftiger wordt bij een hoge luchtvochtigheid. Het is daarom een goed idee om dit zoveel mogelijk te vermijden. Heb je pijnlijke gewrichten? Dan voelt warmte vaak heel fijn. Infrarood, en dus warmte, helpt bij reuma. Het kan voor verlichting van klachten en pijn zorgen, ook voor de stijfheid die bij reuma komt kijken kan de infrarood helpen om dit flink af te nemen.

Van pijn af met de FormoStar Infraroodwrap

Pijn kan je hele leven beheersen en kan het normaal functioneren beperken. Met behandelingen op de FormoStar Infrarood Wrap kan Body Unlimited jouw helpen deze pijn te bestrijden.

De FormoStar Infrarood Wrap verbetert de bloedcirculatie, de cardiovasculaire systemen en het immuunsysteem. De werking van de FormoStar is doeltreffender dan andere warmtebehandelingen. Dat komt omdat de infrarood van FormoStar 2x dieper doordringt in huidweefsel, spierweefsel en spieren. Hierdoor worden spieren en gewrichten soepeler én flexibeler worden.

De behandeling met de FormoStar helpt je het leven comfortabeler te maken, waardoor je weer meer kan genieten van elke dag. Naast de klassieke geneeskunde, therapieën en medicatie biedt FormoStar een weldoende oplossing voor en verlichting van:

  • chronische pijnen
  • reuma
  • artritis
  • vermoeidheidssyndroom
  • menstruatiepijnen
  • fibromyalgie
  • spierproblemen

Introductiebehandeling

Net zoals al onze behandelingen kan je de werking van de FormoStar ervaren tijdens een introductiebehandeling. De behandeling van de FormoStar duurt 50 minuten. Voor de introductiebehandeling trekken wij 1,5 uur uit. De introductiebehandeling wordt vooraf online betaald.

Tijdens de introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze met jou door. Daarna leggen we alles uit over de FormStar behandeling en krijg je de volledige behandeling, zodat jij eerst kan ervaren hoe de het voelt en wat het voor jou kan doen.

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Prijzen FormoStar behandelingen

Introductiebehandeling€ 45,00
Losse behandeling€ 75,00
Kuur van 5 behandelingen€ 315,00
Kuur van 10 behandelingen€ 560,00
Abonnementin overleg

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling