Centimeters verliezen

Wil jij een maatje minder?

Om centimeters te verliezen biedt Body Unlimited verschillende behandelingen aan. Echter niet elke behandeling is voor iedereen geschikt of nodig. Afhankelijk van jouw persoonlijke lichaamsopbouw, levensstijl en medische conditie wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld om jou te helpen afslanken. Motiverende begeleiding van een afslankcoach helpt het gewenste resultaat te bereiken maar vooral te behouden.

Intakegesprek en introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling.  Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze met jou door. Daarna leggen we alles uit over de te nemen behandeling en krijg je de volledige behandeling, zodat jij eerst kan ervaren hoe de behandeling voelt en wat het voor jou kan doen. De introductiebehandeling wordt vooraf online betaald.

Verder adviseren wij je ook graag tijdens een gratis vrijblijvende intake gesprek. Tijdens het intakegesprek vul je ook het anamnese formulier in en nemen we deze met jou door. Hierdoor krijgen wij een beeld hoe wij jou het beste kunnen helpen. Aan het eind van het gesprek kunnen we een introductiebehandeling inplannen voor de jou gekozen behandeling(en).

Arasys
Voor centimeter verlies
en spierversterking

FormoStar Infrarood Wrap
Voor centimeter verlies en tegen pijn

Ultrasound met de QB Lipo II
Het alternatief voor liposuctie!

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Deze personen zijn je voorgegaan

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling