Schoonheidsbehandelingen

Sinds maart 2018 werkt Body Unlimited samen met cosmetisch arts Robert Schoemacher; de specialist in gezichtsverbeterende behandelingen met injectables (botox en fillers).

Verder kun je ook rekenen op de expertise van Carola, de hoog opgeleide en zeer ervaren schoonheidsspecialiste van Beauty Unlimited Zaandam. Zij analyseert je huid en adviseert je zodat jij je huid in een prachtige conditie krijgt.

Body Unlimited biedt met Collageen Lichttherapie is een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van jouw huid tegen te gaan. Dankzij de collageenlampen wordt de aanmaak van huidcollageen, elastine en hyaluron op natuurlijke wijze gestimuleerd.

Injectables

Je ziet er goed uit als je natuurlijk en fris oogt en je dicht bij jezelf blijft. Dat bereik je door niet teveel te doen: een beetje botox, wat fillers, geen extreme chirurgie. Dr. Robert Schoemacher is hierin gespecialiseerd! Tijdens de behandeling worden de probleemgebieden aangepakt, en blijf jij er fris en natuurlijk uitzien.

Schoonheidsbehandelingen

Carola is de in-house schoonheidsspecialiste van Beauty Unlimited Zaandam. Zij is een gediplomeerd schoonheidsspecialist met ruim 15 jaar ervaring. Je kunt bij Carola terecht voor professionele en kwalitatief hoogwaardige schoonheidsbehandelingen.

Collageen Lichttherapie

Collageen Lichttherapie is een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van jouw huid tegen te gaan. Dankzij de collageenlampen wordt de aanmaak van huidcollageen, elastine en hyaluron op natuurlijke wijze gestimuleerd. Je ervaart dat je huid strakker wordt en de rimpels verminderen.

Deze personen zijn je voorgegaan

Ik wil een gratis intakegesprek

Ik wil een gratis intakegesprek