Perfect_Age_Beauty_Center_Zaandam

Schoonheidsbehandelingen

Sinds maart 2018 werkt Body Unlimited samen met cosmetisch arts Robert Schoemacher van Perfect Age Beauty Center; hét adres voor gezichts verbeterende behandelingen met injectables (botox en fillers) uitgevoerd door Drs. Robert Schoemacher.

Verder kun je ook rekenen op de expertise van Carola, de hoog opgeleide en zeer ervaren schoonheidsspecialiste van Beauty Unlimited Zaandam. Zij analyseert je huid en adviseert je zodat jij je huid in een prachtige conditie krijgt. Uiteraard wordt er gewerkt met de hoogwaardige producten van Perfect Age Cosmeceuticals.

Daarnaast werken we bij Body Unlimited samen met Mary Koppe, Permanente make-up specialist. Zij is een zeer ervaren specialist voor wenkbrauwen en eyeliner.

Body Unlimited biedt met Collageen Lichttherapie is een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van jouw huid tegen te gaan. Dankzij de collageenlampen wordt de aanmaak van huidcollageen, elastine en hyaluron op natuurlijke wijze gestimuleerd.

Injectables_Botox_Fillers_Robert_Schoemacher

Injectables

Je ziet er goed uit als je natuurlijk en fris oogt en je dicht bij jezelf blijft. Dat bereik je door niet teveel te doen: een beetje botox, wat fillers, geen extreme chirurgie. Dr. Robert Schoemacher en zijn team zijn hierin gespecialiseerd! Tijdens de behandeling worden de probleemgebieden aangepakt, en blijf jij er fris en natuurlijk uitzien.

Permanente_Make_up

Permanente Make-up

Bij Body Unlimited werken we samen met Mary Koppe. Zij is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up op wenkbrauwen en eyeliners. Dit gebeurt bij alle nieuwe pigmentaties bij voorkeur in twee behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen.

Schoonheidssalon_beaty_unlimited_zaandam

Schoonheidsspecialiste

Carola is de in-house schoonheidsspecialiste van Beauty Unlimited Zaandam.
Zij is een gediplomeerd schoonheidsspecialist met ruim 10 jaar ervaring. Je kunt bij Carola terecht voor professionele en kwalitatief hoogwaardige schoonheidsbehandelingen.
Collageen_Lichttherapie

Collageen Lichttherapie

Collageen Lichttherapie is een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van jouw huid tegen te gaan. Dankzij de collageenlampen wordt de aanmaak van huidcollageen, elastine en hyaluron op natuurlijke wijze gestimuleerd. Je ervaart dat je huid strakker wordt en de rimpels verminderen.