Arasys voor centimeter verlies en spierversterking

Arasys: voor een maatje minder!

Met de Arasys raak je op een snelle en verantwoorde wijze de nodige centimeters kwijt. Met deze individuele behandeling verbrandt je in korte tijd overtollig vet en worden tegelijkertijd de spieren versterkt, terwijl een behandeling slechts 17 minuten (23 voor mannen) duurt.

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen (inwendige reiniging ) door het lichaam verwijderd. De Arasys helpt bij afvallen, het verbeteren van jouw huid en zorgt ervoor dat jouw lichaam weer in evenwicht komt. Met de Arasys kunnen we ook klanten behandelen met een medische beperking wanneer ze niet kunnen of mogen sporten, maar wel aan hun lichaam willen werken.

Het is ideaal als de gehele kuur van 10 behandelingen binnen 5 weken afgerond wordt. Dit houdt in dat er 2-3 keer per week behandeld wordt. Een kuur van minder dan 10 keer is niet effectief omdat er dan geen continuïteit bestaat. Dit zou namelijk hetzelfde effect geven als weinig en onregelmatig sporten. Bovendien ga je tijdens de kuur ook ontgiften omdat er afvalstoffen worden verwijderd uit het lichaam. Dit ga je merken bij de 5e/6e behandeling omdat de urine sterk ruikt als je naar het toilet gaat. Bij de 6e/7e behandeling merk je duidelijk huidveranderingen omdat de huid tijdens de kuur eerst wat losser wordt en daarna weer steviger. Rond de 7e/8e behandeling ga je goed merken dat je centimeters verliest. Het aantal centimeters dat je verliest bouw je tijdens de kuur natuurlijk op.

Wat is het resultaat van de Arasys?

Met de Arasys kan je met een kuur van tien behandelingen binnen vijf weken hetzelfde resultaat bereiken als wanneer je maanden zou trainen op de conventionele manier. Over het algemeen kunnen we ervan uit gaan, dat je na het beëindigen van de kuur gemiddeld ongeveer 21 centimeter bent kwijtgeraakt over het totaal van de gemeten plaatsen. Dat is ongeveer gelijk aan een kledingmaat! . Een onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat de resultaten duurzaam zijn. Hier vertellen we jou graag meer over in de studio. Tijdens de eerste behandeling van de kuur worden er metingen verricht. We met je dan nog 1 keer rond de vijfde behandeling en rond de 10de behandeling.

Introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling. Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze samen met jou door. Daarna leggen we alles uit over de behandeling, de achtergrond en de werking van de Arasys. Daarna ga jij zelf de behandeling ervaren  De introductiebehandeling wordt vooraf online betaald.

Besluit je door te gaan dan kom je 2 tot 3 keer per week voor een behandeling.

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Prijzen Arasys behandelingen

Introductiebehandeling€ 34,00
Losse behandeling€ 58,00
Kuur van 10 behandelingen€ 420,00
Kuur van 20 behandelingen€ 795,00
Abonnementop aanvraag

Deze personen zijn je voorgegaan

Ik kwam Body Unlimited tegen op Facebook, maar ik wist al waar ze zitten en ben dus binnen gestapt. Ik was gestopt met roken en na twee kinderen en de overgang had ik mijn gewicht wat uit de hand laten lopen. De Arasys behandeling leek me echt wat voor mij en dat klopt ook: “helemaal top!”. Na 10 behandelingen zijn mijn dikke voeten en benen verdwenen en voel ik me veel beter.

 Ik heb sinds september het roer helemaal omgegooid en ben begonnen bij Body Unlimited. Met de wekelijkse Arasys kuur hebben ze me enorm geholpen om me weer strak in mijn vel te krijgen. Ik heb ook echt die stok achter de deur nodig; dat heeft me ook geholpen om het goed vol te houden. Niet alleen ben ik in 2 ½ maand 12 kilo afgevallen (van 81 naar 69), ik zie er echt veel beter uit. Ik ben het spekvet op mijn rug kwijt, mijn maag is verdwenen en mijn taille is veel slanker. Ook mijn kuiten zijn zichtbaar smaller en van mijn bovenarmen ben ik 2 centimeter kwijt. In totaal gaat het om 50 centimeter verlies in omvang.

Ik merk het vooral aan mijn kleding: die zit veel lekkerder en staat ook veel leuker. Ik moet nu zelfs mijn nieuwe leren broek laten innemen, maar dat heb ik er graag voor over. Ik wil nog wel een kilo of drie kwijt, maar voorlopig ben ik lekker bezig. Ik ben weer gaan sporten en eet gezond. Koken is mijn hobby, maar ik let goed op wat ik eet en kan dat ook goed volhouden. In het verleden volgde ik vaak een streng dieet of deed ik aan sapvasten, maar dat hoeft nu niet meer. Ik maak lekkere (courgette)soepen, mooie salades, met geen of weinig koolhydraten dus. In het weekend is er dan echt wel ruimte voor een glaasje wijn en een kaasje. De winter kom ik wel door met zumba en dansen in februari ga ik met mijn man en twee kinderen naar Curaçao. Daar vieren we dan ons huwelijksfeest.

Voor het voorjaar zie ik dan wel of ik nog een Arasys kuur ga doen. Ik raad in ieder geval mijn vriendinnen aan om het te proberen. Ik wil niets anders meer.

Evelien Leenders, 57 jaar, Voor mij geen crashdieet meer!

Mijn aandacht werd in eerste instantie getrokken door een Facebook-berichtje over lymfedrainage, maar dat bleek voor mij niet de juiste soort behandeling te zijn. Ik heb namelijk nergens verstoppingen of blokkades.

Gelukkig wezen ze mij op de mogelijkheid van een Arasys-kuur. Na het 5e bezoek waren mijn buik en borstomvang beide al 6 centimeter minder. Na een kuur van 10 behandelingen zit ik nu in de top van de resultaten, want ik ben in totaal maar liefst 56 centimeter kwijtgeraakt.

De eerste paar keer voelde het wat gevoelig aan de binnenkant van mijn benen, maar daarna mocht het apparaat van mij best een tikje hoger.

Ik ben nu ook 6 kilo lichter, omdat ik het heb gecombineerd met lijnen.

Deze behandeling kan ik iedereen aanraden die strakker in haar (of zijn) vel wil zitten. Dan moet je het beslist proberen!

Simone van Wijngaarden (52 jaar), Totaal ben ik 56 centimeter kwijtgeraakt dankzij Arasys, in slechts 10 keer.

Om kennis te maken met de behandelingen van Body Unlimited heb ik het uitgebreide introductie pakket gedaan. Daarna heb ik gekozen voor de Arasys.

Ik heb een hele goede begeleiding gekregen gehad en goede voedingsadviezen.

Het resultaat is dat ik in totaal ben ik 5 kilo lichter ben en in maar liefst 32 centimeter in totaal kwijt ben.

Ik ben daar heel blij  mee en ik zeker nog wel met afvallen, want ik wil toch nog wel nog 5 kilo kwijt.

CW, Centimeters kwijt dankzij Arasys

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling