Arasys_voor_centimeter_verlies

Arasys: voor een maatje minder!

body_unlimited_zaandam_arasysMet de Arasys raak je op een snelle en verantwoorde wijze de nodige centimeters kwijt. Met deze individuele behandeling verbrandt je in korte tijd overtollig vet en worden tegelijkertijd de spieren versterkt, terwijl een behandeling slechts 17 minuten (23 voor mannen) duurt.

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen (inwendige reiniging ) door het lichaam verwijderd. De Arasys helpt bij afvallen, het verbeteren van jouw huid en zorgt ervoor dat jouw lichaam weer in evenwicht komt. Met de Arasys kunnen we ook klanten behandelen met een medische beperking wanneer ze niet kunnen of mogen sporten, maar wel aan hun lichaam willen werken.

Het is ideaal als de gehele kuur van 10 behandelingen binnen 5 weken afgerond wordt. Dit houdt in dat er 2-3 keer per week behandeld wordt. Een kuur van minder dan 10 keer is niet effectief omdat er dan geen continuïteit bestaat. Dit zou namelijk hetzelfde effect geven als weinig en onregelmatig sporten. Bovendien ga je tijdens de kuur ook ontgiften omdat er afvalstoffen worden verwijderd uit het lichaam. Dit ga je merken bij de 5e/6e behandeling omdat de urine sterk ruikt als je naar het toilet gaat. Bij de 6e/7e behandeling merk je duidelijk huidveranderingen omdat de huid tijdens de kuur eerst wat losser wordt en daarna weer steviger. Rond de 7e/8e behandeling ga je goed merken dat je centimeters verliest. Het aantal centimeters dat je verliest bouw je tijdens de kuur natuurlijk op.

Wat is het resultaat van de Arasys?

Met de Arasys kan je met een kuur van tien behandelingen binnen vijf weken hetzelfde resultaat bereiken als wanneer je maanden zou trainen op de conventionele manier. Over het algemeen kunnen we ervan uit gaan, dat je na het beëindigen van de kuur gemiddeld ongeveer 21 centimeter bent kwijtgeraakt over het totaal van de gemeten plaatsen. Dat is ongeveer gelijk aan een kledingmaat! . Een onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat de resultaten duurzaam zijn. Hier vertellen we jou graag meer over in de studio. Tijdens de eerste behandeling van de kuur worden er metingen verricht. We met je dan nog 1 keer rond de vijfde behandeling en rond de 10de behandeling.

centimeters kwijt dankzij Arasys

Het resultaat is dat ik in totaal ben ik 5 kilo lichter ben en in maar liefst 32 centimeter in totaal kwijt ben.

Prijzen Arasys behandelingen

Introductiebehandeling€ 32,00
Losse behandeling€ 54,00
Kuur van 10 behandelingen€ 400,00
Kuur van 20 behandelingen€ 750,00
Abonnementop aanvraag