Artrose

Heb jij last van artrose?

Bij artrose verandert het kraakbeen in een gewricht. Artrose is een aandoening aan het kraakbeen in de gewrichten, ook wel ‘gewrichtsslijtage’ genoemd. Artrose kan veel klachten geven, zoals pijn en stijfheid. Artrose ontstaat meestal in de heup, knie of duim.

Beweging is belangrijk om de klachten te verminderen. Met beweging voorkom je ook dat klachten terugkomen of verergeren. Geoefende spieren geven het gewricht stevigheid, waardoor het meer kan verdragen en minder pijn doet. Soms doet bewegen gewoon teveel pijn en daar kan de Arasys uitkomst bij bieden.

Arasys behandelingen tegen artrose pijn

Eén behandeling met de Arasys duurt slechts 17 minuten en staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Afhankelijk van de gekozen spiergroep kan je de behandeling vergelijken met 300 sit-ups en 400 been spieroefeningen, zonder dat je er spierpijn van krijgt. Door bijvoorbeeld de spieren van de rug intensief te verstevigen kan rugpijn worden verminderd of zelfs genezen.

Voor het meest optimale resultaat is het ideaal als de gehele kuur van 10 behandelingen binnen 5 weken afgerond wordt. Dit houdt in dat er 2-3 keer per week behandelingen ingepland moeten worden. Een kuur van minder dan 10 behandelingen is niet effectief omdat er dan geen continuïteit in de kuur zit. Dit zou namelijk hetzelfde effect geven als weinig en onregelmatig sporten.

Door de energie die de spieren zelf moeten leveren tijdens de behandeling met de Arasys, wordt ook het vet rond de spieren afgebroken, waardoor je als bonus ook nog eens centimeters verliest.

De behandelingen van de Arasys zijn ook aan te raden bij mensen die door spier- en skeletproblemen niet of nauwelijks kunnen sporten.

De Arasys is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het verschil is dat de behandeling bij vrouwen 17 minuten duurt ten opzichte van mannen waarbij de behandeling 23 minuten duurt.

Introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling. Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze samen met jou door. Daarna leggen we alles uit over de behandeling, de achtergrond en de werking van de Arasys. Daarna ga jij zelf de behandeling ervaren  De introductiebehandeling wordt vooraf online betaald.

Besluit je door te gaan dan kom je 2 tot 3 keer per week voor een behandeling.

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Prijzen Arasys behandelingen

Introductiebehandeling€ 34,00
Losse behandeling€ 58,00
Kuur van 10 behandelingen€ 420,00
Kuur van 20 behandelingen€ 795,00
Abonnementop aanvraag

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling