Afvallen_met_lymfedrainage

Waarom val ik niet af?

Ik had verstoppingen in mijn benen, heel pijnlijk. Op Facebook zag ik een bericht van Body Unlimited over lymfedrainage. Ik heb direct een afspraak gemaakt en na 10 behandelingen hou ik geen vocht meer vast. Het heeft zelfs geholpen voor mijn armen, terwijl ik daar eigenlijk geen last van had. Die zijn aanzienlijk dunner geworden. Ik ben nu aan het afbouwen, maar ik ben heel blij met het resultaat van deze behandeling van lymphoedeem.

afvallen met lymfedrainage

Al mijn hele leven ben ik bezig met mijn overgewicht, diëten, diëtistes, personal training, artsen bezoeken, ik heb het allemaal gedaan, niets lukte totdat ik bij Body Unlimited terecht kwam.

Hier werd direct gezien dat ik waarschijnlijk lipoedeem heb. Ik werd dus geïntroduceerd op het lymfreapparaat en met succes! Na een aantal behandelingen vlogen de kilo’s eraf!! Natuurlijk lette ik op mijn eten maar, dat was voor mij na al die jaren inmiddels een gewoonte geworden.

Nu ruim een jaar later kan ik zeggen dat dit apparaat en de lieve mensen bij Body Unlimited mijn leven hebben veranderd. 36 kilo ben ik kwijt en mijn leven is 180 graden omgedraaid.

Lymfedrainage_met_LymfoMed

Introductiebehandeling

Tij­dens de introductiebehandeling meten wij in slechts 5 minuten of er blokkades in het lym­fes­telsel aan­wezig zijn en ervaart je hoe een behan­del­ing, aanvoelt. Voor de behandeling vul je een anamnesefomulier in die wij samen met jou doornemen. We leggen je ook de achtergrond en de werking van de LymfoMed uit.

Besluit je na de introductiebehandeling door te gaan dan kom je 2 keer per week voor een behandeling van 50 minuten. Elke 5 behandelingen meten we jou blokkades zodat we weten hoe deze ervoor staan. Als het gewenste resultaat bereikt is bouwen we af.
Als je lichaam zelf het bereikte resultaat niet in stand kan houden, kan je een abonnement afsluiten voor onderhoudsbehandelingen.  We vertellen je hier graag meer over.

Prijzen Lymfedrainage behandelingen

Introductiebehandeling€ 42,00
Losse behandeling€ 65,00
5 behandelingen€ 265,00
10 behandelingen€ 530,00
15 behandelingen€ 795,00
Abonnementin overleg