Afvallen met lymfedrainage

Waarom val ik niet af?

Herken je het dat wat je ook doet, het lukt je niet om af te vallen? Of gaat het afvallen ontzettend langzaam in vergelijking met anderen? Het kan zijn dat blokkades in jouw lymfestelsel het afvallen tegenwerken.

Lymfedrainage met de LymphoMed

De LymphoMed blijkt het antwoord te zijn voor veel mensen die vocht vasthouden, moeizaam afvallen of uitzonderlijk snel aankomen.

Het lymfestelsel is verantwoordelijk voor veel lichaamsprocessen waaronder het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam. Als deze afvalstoffen niet goed afgevoerd kunnen worden kan dit leiden tot verschillende klachten waaronder niet (goed) kunnen afvallen. Met de lymfedrainage behandeling is het mogelijk het lymfestelsel door te meten en eventuele blokkades op te lossen.

Wat houdt het lymfestelsel in?

Net als de bloedbaan waarin het bloed circuleert, heeft het lichaam een lymfestelsel waar lymfevocht doorheen stroomt. Het lymfestelsel lijkt veel op het bloedvatenstelsel, met het verschil dat het bloedvatenstelsel een eigen direct pompsysteem heeft, namelijk het hart, terwijl het lymfesysteem afhankelijk is van onze spierbewegingen om de lymfe te laten circuleren en een afvoerend systeem is. Een goed werkend lymfestelsel zorgt voor de afvoer van de daarbij in het lichaam vrijkomende afvalstoffen. Het lymfestelsel is het belangrijkste afvoerorgaan van ons lichaam.

Blokkades in het lymfestelsel

Zoals het bloedvatensysteem kan verstoppen, kunnen er ook blokkades in het lymfesysteem ontstaan. Wanneer het lymfestelsel door blokkades wordt gehinderd in het afvoeren van deze afvalstoffen heeft dit een hoop gevolgen voor jouw gezondheid. Door blokkades in het lymfestelsel kan het lichaam het afvalstoffen onvoldoende of niet snel genoeg afvoeren, waardoor afvallen soms moeizaam gaat en in sommige gevallen helemaal niet lukt.

Introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling. Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze samen met jou door. Daarna leggen we alles uit over onze lymfedrainage behandeling, de achtergrond en de werking van de LymfoMed. Daarna gaan we meten of er blokkades in jouw lymfestelsel aanwezig zijn. Tot slot ga je een behandeling ervaren. De introductiebehandeling wordt vooraf online betaald.

Besluit je door te gaan? Dan kom je 2 keer per week langs voor een behandeling van 45 minuten. Elke 5 behandelingen meten we jouw blokkades zodat we weten hoe deze ervoor staan. Als het gewenste resultaat bereikt is bouwen we af.

Als je lichaam zelf het bereikte resultaat niet in stand kan houden, kan je een abonnement afsluiten voor onderhoudsbehandelingen. In overleg met jou bepalen wat de frequentie zal zijn van onderhoudsbehandelingen.

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Prijzen Lymfedrainage behandelingen

Introductiebehandeling€ 45,00
Losse behandeling€ 69,00
5 behandelingen€ 280,00
10 behandelingen€ 560,00
15 behandelingen€ 840,00
Abonnementin overleg

Deze mensen gingen je voor

Juni 2011 liep ik Body Unlimited binnen. Voor de zoveelste keer ging ik maar weer proberen wat aan mijn overgewicht te doen. Al mijn hele leven ben ik bezig met mijn overgewicht, diëten, diëtistes, personal training, artsen bezoeken, ik heb het allemaal gedaan, niets lukte totdat ik bij Body Unlimited terecht kwam.

Hier werd direct gezien dat ik waarschijnlijk lipoedeem heb. Ik werd dus geïntroduceerd op het lymfeapparaat en met succes! Na een aantal behandelingen vlogen de kilo’s eraf!! Natuurlijk lette ik op mijn eten maar, dat was voor mij na al die jaren inmiddels een gewoonte geworden.

Nu ruim een jaar later kan ik zeggen dat dit apparaat en de lieve mensen bij Body Unlimited mijn leven hebben veranderd. 36 kilo ben ik kwijt en mijn leven is 180 graden omgedraaid. Bedankt lieve mensen van Body Unlimited want zonder jullie was het niet gelukt!!!!

– Sabina

Sabine, 36 kg afgevallen, ondanks lipoedeem

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling