Ultrasound: het alternatief voor liposuctie! 

Verlies centimeters daar waar jij het wilt!

Overtollig vet en cellulite, een probleem waar veel vrouwen, maar ook mannen mee kampen. Tot grote frustratie is gezonde voeding en sport zijn vaak niet genoeg om het vet op de probleemzones zoals buik, heupen en billen voorgoed te laten verdwijnen.

Liposuctie is een oplossing, maar de risicovolle chirurgische ingreep, de (pijnlijke) bijwerkingen en de hoge kosten weerhouden de meeste mensen ervan om voor deze behandeling te kiezen. Nu is er een veilig en pijnloos alternatief: Ultrasound met de QB Lipo II!

De QB LIPO II maakt gebruik van de nieuwste technologie van laagfrequente ultrasone geluidsgolven. Deze technologie is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Een behandeling met het effect van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie, risico’s of bijwerkingen. Al na één behandeling met de QB Lipo II zie je het resultaat en na 6 tot 10 behandelingen is men centimeters in omvang, definitief kwijt.

Om het lichaam te helpen de afvalstoffen te verwijderen, combineert Body Unlimited een Ultrasound behandeling met Lymfedrainage. Dit is in de prijs inbegrepen.

Voordelen van Ultrasound met QB LIPO II:

 Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling
 Blijvend resultaat
 Geen operaties, injecties of littekens
 Veilig en pijnloos
 Doelgerichte aanpak van probleemgebieden (heupen/billen/dijen/buik/taille/benen/armen)

WAT DOET DE QB LIPO II?

De QB Lipo II maakt gebruik van de trillingsenergie en de daarbij vrijkomende warmte van laagfrequente geluidsgolven. De specifieke parameters (frequentie en vermogen) van de ultrasone golven van de QB Lipo II zorgen ervoor dat alleen de vetcellen worden aangetast. Ander weefsel is niet vatbaar voor deze parameters, waardoor het onaangetast blijft.

Deze technologie zorgt ervoor dat de microfibrillen (=celmembraan van de vetcel) doorlaatbaar worden, waardoor het aanwezige vet vrij komt. Het vet wordt eerst omgezet in drie vetzuren en glycerol, waarna het een emulsie vormt met de extracellulaire vloeistof. De in de ruimte tussen het dubbelmembraan van de vetcel aanwezige fosfolipiden nemen de taak van emulgator over, en houden deze emulsie stabiel. Hierdoor wordt een vetembolie (verstopping van bloedvaten door vetbolletjes) uitgesloten. De emulsie komt in de bloedbaan terecht, en wordt het vet via de natuurlijke weg verwerkt. Dit hele proces duurt ongeveer een week. Tussen de behandelingen dienen dan ook een paar dagen te liggen. Al na één behandeling ziet men resultaat en na 6 tot 10 behandelingen is men de centimeters in omvang definitief kwijt.

WAT GEBEURT ER MET DE LEGE VETCEL?

De vetcellen kunnen zich niet meer regenereren en verliezen voorgoed hun capaciteit om vet vast te houden. De beschadigde vetcellen worden door het lichaam als afval beschouwd en door andere cellen uit het lichaam verwijderd. Bij Body Unlimited helpen wij het lichaam deze afvalstoffen te verwijderen door na de behandeling met de QB Lipo II jou een lymfedrainage met de LymfoMed te geven. Het resultaat van de behandeling is definitief. Ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan!

Introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling. Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze samen met jou door. Daarna leggen we alles uit over de behandeling, de achtergrond en de werking van de QB Lipo II en LymphoMed. Daarna ga jij zelf ervaren de behandelingen ervaren. De introductiebehandeling wordt vooraf online betaald.

De behandeling met de QB Lipo II duurt 45 minuten. Daarna krijg je een behandeling met de LymphoMed, deze duurt ook 45 minuten. Tijdens de introductiebehandeling meten we of je blokkades hebt die kunnen zorgen dat je minder resultaat hebt. Voor de introductiebehandeling trekken wij 2,5 uur uit. De introductiebehandeling wordt vooraf online betaald.

Besluit je door te gaan, dan kan je kiezen om een behandeling 1 à 2x per week te doen.

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Prijzen Ultrasound behandeling

Introductiebehandeling (incl. lymfedrainage)€ 165,00
Losse sessie (incl. lymfedrainage)€ 275,00
Kuur van 5 behandelingen (incl. lymfedrainage) € 1.140,00
Kuur van 10 behandelingen (incl lymfedrainage)€ 2.010,00
Kuur van 5 (incl. lymfedrainage) + 10 Arasys€ 1.455,00
Kuur van 10 (incl. lymfedrainage) + 20 Arasys€ 2.590,00
5 behandelingen BH rol (excl. lymfedrainage)€ 370,00
10 behandelingen BH rol (excl. lymfedrainage)€ 630,00
Abonnementin overleg

Deze personen zijn je voorgegaan

Hoi, ik ben Peter.

Na de feestdagen weer een paar kilo aangekomen, voor de zoveelste keer. Ik lees een advertentie van Body Unlimited over Ultrasound, een gezond alternatief voor liposuctie. Ik ben langs gegaan voor een introductiebehandeling.

Ik ben super sceptisch, maar Stephanie haalt me over voor een abonnement (10+5 behandelingen) Ultrasound met Lymfedrainage.
Achteraf ben ik super blij. Ik ben 8 kilo en 36 cm kwijt op mijn buik. En het mooie is dat het niet meer bij is gekomen het afgelopen half jaar.

Een aanrader dus voor iedereen.
Stephanie, bedankt!

Peter, 36 cm buikomvang kwijt met Ultrasound

Kleine introductie: ik ben Yvonne, 62 jaar. Nadat ik zo’n kleine drie jaar geleden ben gestopt met roken, ben ik circa 8 à 9 kilo aangekomen. Ik wilde dat er weer af hebben.

Enige tijd geleden las ik een advertentie van Body Unlimited en ben gaan kijken op internet. Ik heb na een poosje een afspraak gemaakt voor het introductie pakket waarin je vijf  behandelingen kunt uitproberen.

Daarna heb ik gekozen voor een pakket met vijf (wekelijkse) behandelingen ultrasound met een bijbehorende lymfedrainage. Daarnaast nog twee keer per week de behandeling voor spierversteviging met de Arasys.

De behandelingen vind ik prettig. De uitleg van de werking van de apparaten is prima en in het algemeen is de klantgerichtheid uitstekend.

Ik heb niet gekozen voor het dieet met bijbehorende producten en begeleiding wat ook  gevolgd kan worden. Wel heb ik heel veel adviezen over voeding gekregen en deze ook opgevolgd wat meegeholpen heeft aan het resultaat wat ik bereikt heb. De repen van PowerSlim (nu PS. Food & Lifestyle) heb ik wel geprobeerd en die vind ik erg lekker (Bijna te lekker). Maar het is fijn iets lekkers te kunnen eten zonder je daar schuldig over te voelen en het idee te krijgen dat je weer twee stappen terug bent.

Mijn doel is acht kilo kwijt raken en daarvan ben ik nu, dankzij de behandeling en adviezen, al een goede drie kilo op weg.

Tevens ben ik op diverse plaatsen centimeters omvang kwijt geraakt, met als topstuk de omtrek ter plekke van mijn navel, daar ben ik zeven centimeter kwijt.

Natuurlijk moet ik zelf nu nog verder maar ik heb het gevoel dat ik het nu beter kan volhouden.
Mocht ik over een poosje bedenken dat ik toch nog  wel een beetje hulp kan gebruiken dat weet ik waar ik moet zijn.

Krommenie, 25 november 2017

Yvonne, 62 jaar, Centimeters kwijt dankzij de Ultrasound en Arasys

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling