Afvallen

en

centimeters verliezen

Wil jij een maatje minder?

Afvallen met
PS. Food & Lifestyle

Afvallen met Vytal

Afvallen met lymfedrainage

Centimeters verliezen

Het afslank introductiepakket

Weight Loss Battle

Het afslank goudpakket

De beslissing om gewicht te gaan verliezen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

Body Unlimited werkt met 2 geweldige programma’s om jou te helpen afvallen, PS. Food & Lifestyle en Vytal. Samen met jou kijken wij wat het beste bij jou past.

Daarnaast biedt Body Unlimited verschillende unieke behandelingen aan om centimeters te verliezen. Echter niet elke behandeling is voor iedereen geschikt of nodig. Deze behandelingen kan je combineren met de gewichtsprogramma’s om jouw resultaat nog sneller te bereiken. Afhankelijk van jouw persoonlijke lichaamsopbouw, levensstijl en medische conditie wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld om jou te helpen afslanken. Motiverende begeleiding van onze coach helpt het gewenste resultaat te bereiken maar vooral te behouden.

Intakegesprek en introductiebehandeling

Klik op de knop van het programma die jou interesseert en je krijgt uitleg over de behandeling of het programma.  We leggen je graag alles uit tijdens een gratis is vrijblijvende kennismakingsgesprek. Tijdens het intakegesprek vul je een anamnese formulier in en nemen we deze met jou door. Hierdoor krijgen wij een beeld hoe wij jou het beste kunnen helpen. 

Voor PS. Food & Lifestyle en Vytal kunnen we de kennismakingsgesprek online houden, maar je bent natuurlijk ook van harte welke bij ons in de studio.

Ja, ik wil een kennismaken

Ja, ik wil een kennismaken

Deze personen zijn je voorgegaan

Al jaren heb/had ik last van zware tot zeer pijnlijke (onder)benen, mede door mijn spataderen. Vooral ‘s nachts waren de klachten soms onhoudbaar.
Dan maar weer uit bed gaan, stukje lopen en weer proberen de slaap te herpakken.

Tot ik de tip kreeg van de lymfedrainage behandeling met de LymphoMed.
Na een introductiebehandeling, bleek ik inderdaad de nodige blokkades te hebben. Na zo’n 10 behandelingen ben ik klachtenvrij.

Wilma, Met lymfedrainage af van zware benen

Ik ben in december 2009 geopereerd aan mijn baarmoeder en toen zijn mijn lymfe knopen in mijn liezen verwijderd. Je gaat dan via je arts naar de oedeem fysiotherapeut voor lymfedrainage en die behandelt je dan 3 keer in de week een half uur en je moet steunparty’s aan, ja van die bruine. Ik ben 40 jaar en ik vind me daar nog te jong voor en ook die therapie hielp niet, ik bleef pijn houden in mijn bovenbenen en in mijn buik.

Ik ben bij Body Unlimited begonnen met een introductiebehandeling lymfedrainage en echt al na 1 keer was de pijn weg, ongelofelijk! Ik ging 2 keer per week 45 minuten aan de lymfedrainage en ik was weer pijn vrij en daardoor kon ik ook weer mijn normale leven oppakken.

Nicoline, Lymfedrainage na verwijdering lymfe knopen

Het apparaat gaf bij de eerste keer een aantal bokkades aan. Na vijftien keer waren al mijn blokkades opgeheven. De vochtblaasjes onder mijn ogen zijn nu zichtbaar minder maar niet helemaal verdwenen. In mijn enkels waar altijd de afdrukken van mijn sokken stonden zijn nu de afdrukken van mijn sokken vrij rap verdwenen.

Doordat nu de afvalstoffen beter afgevoerd worden voel ik me een stuk energieker. Dit is op zich een hele prettige bijkomstigheid.

Marjon Voskuil, Vocht verliezen met lymfedrainage

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken