Afvallen

en

centimeters verliezen

Wil jij een maatje minder?

Afvallen met
PS. Food & Lifestyle

Afvallen met Vytal

Afvallen met lymfedrainage

Centimeters verliezen

Het afslank introductiepakket

Weight Loss Battle

Het afslank goudpakket

De beslissing om gewicht te gaan verliezen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

Body Unlimited werkt met 2 geweldige programma’s om jou te helpen afvallen, PS. Food & Lifestyle en Vytal. Samen met jou kijken wij wat het beste bij jou past.

Daarnaast biedt Body Unlimited verschillende unieke behandelingen aan om centimeters te verliezen. Echter niet elke behandeling is voor iedereen geschikt of nodig. Deze behandelingen kan je combineren met de gewichtsprogramma’s om jouw resultaat nog sneller te bereiken. Afhankelijk van jouw persoonlijke lichaamsopbouw, levensstijl en medische conditie wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld om jou te helpen afslanken. Motiverende begeleiding van onze coach helpt het gewenste resultaat te bereiken maar vooral te behouden.

Intakegesprek en introductiebehandeling

Klik op de knop van het programma die jou interesseert en je krijgt uitleg over de behandeling of het programma.  We leggen je graag alles uit tijdens een gratis is vrijblijvende kennismakingsgesprek. Tijdens het intakegesprek vul je een anamnese formulier in en nemen we deze met jou door. Hierdoor krijgen wij een beeld hoe wij jou het beste kunnen helpen. 

Voor PS. Food & Lifestyle en Vytal kunnen we de kennismakingsgesprek online houden, maar je bent natuurlijk ook van harte welke bij ons in de studio.

Ja, ik wil een kennismaken

Ja, ik wil een kennismaken

Deze personen zijn je voorgegaan

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken

Ja, ik wil kennismaken