Spataderen

Last van (terugkerende) spataderen?

Eigenlijk kan iedereen spataderen krijgen, maar er zijn mensen die een verhoogde kans hebben op het ontstaan van spataderen. Spataderen komen het meest voor bij vrouwen tussen de 20 en 75 jaar. Mannen hebben minder last van spataderen. Spataderen ontstaan door een erfelijke aanleg, overgewicht of door werk waarbij je veel moet staan.

Wat zijn de klachten?

Niet elke spatader geeft klachten. Wel is het zo dat hoe groter de spataders hoe groter de kans dat er klachten aanwezig zijn. Typisch voor klachten van spataderen is dat ze toenemen in de loop van de dag en dat ze over het algemeen afnemen bij inspanning. Mogelijke klachten zijn:

  • Cosmetisch storend;
  • Moe / zwaar gevoel in de benen;
  • Pijn in de benen;
  • Onrustige benen;
  • Krampen (vooral in de nacht);
  • Jeuk;
  • Zwelling van de onderbenen.

Lymfedrainage met de LymphoMed

De LymphoMed blijkt het antwoord te zijn voor veel mensen met onder andere spataderen. Lymfedrainage met de LymphoMed kan voorkomen dat spataderen terugkomen en klchten als pijnlijke, zware of vermoeide benen doen verdwijnen of sterk verminderen. Dankzij lymfedrainage met de  LymphoMed wordt voch en afvalstoffen beter afgevoerd, met vermindering van klachten als gevolg.

Blokkades in het lymfestelsel

Het is mogelijk dat er blokkades ontstaan in het lymfestelsel, vergelijkbaar met verstoppingen in het vaatstelsel. Deze blokkades kunnen ervoor zorgen dat het lymfesysteem wordt belemmerd bij het afvoeren van afvalstoffen, wat diverse gezondheidsproblemen kan veroorzaken. De blokkades kunnen leiden tot klachten zoals zware, vermoeide of pijnlijke benen, doordat het lichaam het vocht en de afvalstoffen onvoldoende of te langzaam kan afvoeren. Gelukkig kan lymfedrainage met de LymphoMed helpen om de afvoer van afvalstoffen in het lichaam te verbeteren, waardoor de klachten kunnen afnemen of verdwijnen.

Introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling. Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze samen met jou door. Daarna leggen we alles uit over onze lymfedrainage behandeling en ook de achtergrond en de werking van de LymfoMed, waarna we gaan meten of er blokkades in jouw lymfestelsel aanwezig zijn. Tot slot ga je een behandeling ervaren.

Jij kan zelf jouw afspraak online inplannen! De introductiebehandeling wordt online betaald tijdens het inplannen van jouw afspraak.

Besluit je door te gaan dan kom je 2x keer per week voor een behandeling van 45 minuten. Elke 5 behandelingen meten we jou blokkades zodat we weten hoe deze ervoor staan. Als het gewenste resultaat bereikt is bouwen we af.

Als je lichaam zelf het bereikte resultaat niet in stand kan houden, kan je een abonnement afsluiten voor onderhoudsbehandelingen. In overleg met jou bepalen wat de frequentie zal zijn van onderhoudsbehandelingen.

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Prijzen Lymfedrainage behandelingen

Introductiebehandeling€ 45,00
Losse behandeling€ 69,00
5 behandelingen€ 280,00
10 behandelingen€ 560,00
15 behandelingen€ 840,00
Abonnementin overleg

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling