Pijnlijke benen

Ik heb pijnlijke benen

We horen regelmatig klanten die last hebben van pijnlijke benen. Vaak zien we dit in combinatie met andere klachten zoals zware of vermoeide benen, vocht vasthouden, lymfoedeem of lipoedeem.

De oorzaak van pijnlijke benen

Zoals de bloedvaten bloed af- en aanvoeren naar de organen, voeren lymfevaten vocht terug van het weefsel naar de bloedvaten.
Wanneer deze transportkanalen verzwakt zijn, wordt de circulatie verstoord. De afvalstoffen worden minder goed afgevoerd en je krijgt pijnlijke en soms gezwollen, vermoeide en zware benen.

Lymfedrainage met de LymphoMed

De LymphoMed blijkt het antwoord te zijn voor veel mensen die vocht vasthouden, zware of vermoeide benen hebben of zelfs pijnlijke benen hebben. Lymfedrainage kan namelijk deze klachten doen verdwijnen of sterk verminderen. Dankzij lymfedrainage met de LymphoMed worden vocht en afvalstoffen beter afgevoerd, met vermindering van klachten als gevolg.

Blokkades in het lymfestelsel

Het lymfestelsel is een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem en speelt een cruciale rol bij het afvoeren van afvalstoffen en overtollig vocht uit het lichaam. Wanneer er blokkades in het lymfestelsel ontstaan, kan dit leiden tot een ophoping van vocht, wat bekend staat als lymfoedeem.

Er zijn verschillende oorzaken van blokkades in het lymfestelsel. Een veelvoorkomende oorzaak is een operatie waarbij de lymfeklieren zijn verwijderd of beschadigd. Andere oorzaken zijn infecties, zoals cellulitis of parasitaire infecties, of trauma’s die het lymfestelsel beschadigen.

De symptomen van een blokkade in het lymfestelsel zijn onder andere zwelling, pijn, een zwaar gevoel en vermoeidheid in het getroffen gebied. In sommige gevallen kan lymfoedeem leiden tot infecties en andere complicaties. De behandeling van lymfedrainage met LymphoMed is hiervoor dé oplossing!

Introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling. Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze samen met jou door. Daarna leggen we alles uit over onze lymfedrainage behandeling en ook de achtergrond en de werking van de LymfoMed, waarna we gaan meten of er blokkades in jouw lymfestelsel aanwezig zijn. Tot slot ga je een behandeling ervaren.

Jij kan zelf jouw afspraak online inplannen! De introductiebehandeling wordt online betaald tijdens het inplannen van jouw afspraak.

Besluit je door te gaan dan kom je 2x keer per week voor een behandeling van 45 minuten. Elke 5 behandelingen meten we jou blokkades zodat we weten hoe deze ervoor staan. Als het gewenste resultaat bereikt is bouwen we af.

Als je lichaam zelf het bereikte resultaat niet in stand kan houden, kan je een abonnement afsluiten voor onderhoudsbehandelingen. In overleg met jou bepalen wat de frequentie zal zijn van onderhoudsbehandelingen.

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Prijzen Lymfedrainage behandelingen

Introductiebehandeling€ 45,00
Losse behandeling€ 69,00
5 behandelingen€ 280,00
10 behandelingen€ 560,00
15 behandelingen€ 840,00
Abonnementin overleg

Deze personen zijn je voorgegaan

Mijn naam is Wilma. Ik ben 50 jaar.

Al jaren heb/had ik last van zware tot zeer pijnlijke (onder)benen, mede door mijn spataderen. Vooral ‘s nachts waren de klachten soms onhoudbaar.
Dan maar weer uit bed gaan, stukje lopen en weer proberen de slaap te herpakken.

Tot ik de tip kreeg van de lymfedrainage behandeling met de LymphoMed.
Na een introductiebehandeling, bleek ik inderdaad de nodige blokkades te hebben. Na zo’n 10 behandelingen ben ik klachtenvrij.
Ik sport vrij veel, loop hard en kan dit weer zonder vermoeide zware benen doen … heerlijk!!

– Wilma

Wilma, Met lymfedrainage af van zware benen

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling