Collageen Lichttherapie voor huidverstrakking en tegen huidveroudering

Onze huid is ons visitekaartje. En we willen allemaal dat onze huid er zo goed mogelijk uit blijft zien. Body Unlimited heeft met Collageen Lichttherapie een revolutionaire behandelingen voor huid verbetering.

Collageen Lichttherapie

De collageenbank lijkt op een gewone zonnebank, maar is dat zeker niet. Dankzij de collageenlampen wordt de aanmaak van huidcollageen, elastine en hyaluron op natuurlijke wijze gestimuleerd. Je ervaart dat je huid strakker wordt en de rimpels verminderen. Dit zie je vooral rond de ogen, voorhoofd, hals en het gebied van het decolleté.

Naast dit effect is de collageen lichttherapie ook erg goed voor het verminderen van acne en grove poriën. Het verhoogt de doorlaatbaarheid en de zuurstofopname van de huid. Hierdoor zijn de cosmetische producten, die vervolgens op de huid worden aangebracht, extra effectief. De huid ziet er op een natuurlijke manier stralender en jonger uit.

Ja, ik wil een afspraak voor Collageen Lichttherapie

Ja, ik wil een afspraak voor Collageen Lichttherapie

Het belang van Collageen

Een tekort aan collageen versnelt niet alleen het verouderingsproces in de huid maar zorgt ook voor een afname van de stevigheid van spieren, pezen en banden. Dit leidt tot een algemene verzwakking van het weefsel. Het effect van Collageen lichttherapie helpt dit proces tegen te gaan en maakt de huid zichtbaar strakker en stralender.

Een ware revolutie

Collageen Lichttherapie maakt geen gebruik van lasers of UV straling. Het is een pure vorm van licht die de aanmaak van collageen in de huid stimuleert. De behandelingen zijn heerlijk ontspannend. Met slechts drie sessies van 20 minuten per week ziet jouw huid er na 10 weken jonger en stralender uit dan ooit tevoren! En dat zonder dure (pijnlijke) operaties of botox behandelingen.

De Collageen Lichttherapie voordelen

 • Zichtbaar anti verouderingseffect
 • Reductie van rimpels en lijntjes (met name rond de ogen, lippen, voorhoofd, hals en decolleté)
 • Verbetert elasticiteit, stevigheid en soepelheid
 • Verhoogt huidcel regeneratie
 • Vermindert acne en bevordert het genezingsproces van de huid
 • Voorkomt en vermindert cellulitis
 • Verbetert het vermogen van de huid om vocht op te nemen en vast te houden
 • Verbetert de opname van zuurstof
 • Activeert de vorming van collageen en elastinevezels
 • Activeert de stofwisseling van de huid
 • Maakt de huid jong, stralend en strakker
 • Geen bijwerkingen
 • Pijnvrije en aangename behandelingen
 • Geeft energie

Wetenschappelijk aangetoonde resultaten

Dr. Fiorenzo Angehrn, voorzitter van het Zwitsers genootschap voor medisch verantwoorde antiverouderings therapieën, heeft gedurende 4 maanden in de Zwitserse Piano kliniek de resultaten onderzocht van het Collageen Lichttherapie programma. Hierbij werden 51 testpersonen in de gemiddelde leeftijd van 52 jaar dagelijks gevolgd. Na 30 behandelingen van 15 tot 20 minuten werden de volgende resultaten vastgesteld:

 • 97% verbeterde huidelasticiteit over het gehele lichaam
 • 89% duidelijk zichtbaar lifteffect in het gezicht, bij de hals en decolleté (dus een duidelijke afname van lijntjes en rimpeltjes)
 • 68% algemeen verbeterde conditie van de huid

Ja, ik wil een afspraak voor Collageen Lichttherapie

Ja, ik wil een afspraak voor Collageen Lichttherapie

Prijzen Collageen Lichttherapie

Proefbehandeling€ 9,45
Losse behandeling€ 19,00
10 ritten kaart€ 150,00
20 ritten kaart€ 270,00
30 ritten kaart€ 365,00
Abonnementin overleg

Ja, ik wil een afspraak voor Collageen Lichttherapie

Ja, ik wil een afspraak voor Collageen Lichttherapie

Deze personen zijn je voorgegaan

Na de eerste sessies lichttherapie werd mijn eczeem wat heftiger, rood van kleur. Soms had ik jeuk, ‘s nachts maar ook overdag. Ondanks de roodheid en jeuk slonk bij mij het eczeem gebied beetje bij beetje. En na 10 sessies was het zichtbaar minder. Ook de huid onder mijn ogen voelde trekkerig aan. Dat heeft wat langer geduurd voordat dat weg was. Nu, na 30 sessies is mijn huid op de onderarmen weer glad.

Cynthia, Geen eczeem dankzij Collageen Lichttherapie

Ja, ik wil een afspraak voor Collageen Lichttherapie

Ja, ik wil een afspraak voor Collageen Lichttherapie