Hier vindt je alle informatie over aankomende open dagen, ladies days/nights en andere interessante evenementen

Nieuws!

Herfstborrel donderdag 2 november!

Herfst Borrel bij Body Unlimited! 2 november van 19.00 tot 21.00 uur

Schoonheidsspecialiste gezocht

Als nieuw te starten schoonheidssalon zijn wij op zoek naar een ervaren schoonheidsspecialiste. De schoonheidssalon wordt gevestigd bij Body Unlimited Zaandam en valt onder het Perfect Age Concept.

Binnenkort bij Body Unlimited: Perfect Age Beauty Center

Na een aantal goede gesprekken en een bezoek bij een ander Perfect Age Center heb ik het contract getekend met Perfect Age Beauty Center van Dr. Robert Schoemacher.

De PowerSlim Kookdemo: een kleine impressie

Een impressie van de eerste PowerSlim Kookdemo bij Body Unlimited Zaandam

PowerSlim kookdemo

Kookdemo dinsdagavond 27 juni 2017. Voor het eerst organiseert Body Unlimited de PowerSlim kookdemo. Samen met professionele kok Peter van de Heuvel, willen wij jou graag laten ervaren en proeven, hoe je snel een lekkere gezonde maaltijd op tafel kan zetten met de PowerSlim producten.

Lekkere Lente Verwenmiddag

Dankzij het succes van de Heerlijk Herfst Verwendag organiseren YurtLife en Body Unlimited nog een keer samen een geweldige middag, nl de Lekkere Lente Verwenmiddag. Tijdens deze middag kan jij kennis maken wat wij voor jou kunnen betekenen. Zet dus zondag 5 maart vast in je agenda en maak 1 of meerdere afspraken voor de verschillende behandelingen/workshops. Er is van alles te doen tussen 12.00 uur tot 17.15 uur.

Maak kennis met Optidee!

Tijdens de heerlijke herfstverwendag merkten we de enthousiaste reacties op de producten van Optidee! Wij zijn er zelf ook super enthousiast over en daarom organiseren we een gezellige avond op dinsdag 13 december om ook jou kennis te laten maken met Optidee.

Heerlijke Herfst Verwenmiddag

We zijn er ontzettend trots op dat we voor de eerst keer deze leuke middag samen met Yurtlife organiseren. Zet dus zondag 13 november vast in je agenda. Er is van alles te doen tussen 13.00 uur tot 17.00 uur.