goudpakketHet Goudpakket standaard

Met het Goudpakket mag je, gedurende 3 maanden, 6x per week (volgens de geldende behandelvoorschriften*) gebruik maken van alle beschikbare behandelingen exclusief de Ultrasound (QB Lipo II).

Je mag dit over de hele week verdelen en mag maximaal 2 behandelingen per dag kiezen. Je hebt de keuze uit:
 Arasys (spiertraining) maximaal 3x per week
 Lymfedrainage 5x per week
 FormoStar (infraroodwrap) max 3x per week

Het Goudpakket Plus

Het Goudpakket Plus bevat alles uit het Standaard Goudpakket maar nu inclusief de Ultrasound (QB Lipo II) behandelingen*.

Het Goud Dalurenpakket en het Goud Dalurenpakket plus

Wij hebben te maken met rustige uren. Deze kunnen nogal wisselen van tijd en dag, daarom is flexibiliteit een vereiste voor deze 2 pakketten. De inhoud van de Dalurenpakketten is hetzelfde als het standaard Goudpakket en het Goudpakket plus. Er is echter 1 groot verschil. Je mag de behandelingen niet van te voren afspreken. Je belt 1 dag van te voren en dan zoeken wij voor jou de beschikbare tijd, zo vullen wij onze rustige uren op, en geniet jij van een geweldige korting op jouw behandelingen. Natuurlijk kan je jouw voorkeur van behandeling aangeven en houden wij het ook voor jou in de gaten wat het beste is, maar de agenda kan het ook bepalen.

Wat kosten deze Goudpakketten?

PakketPakketprijsNormale prijsKorting
Goudpakket Standaard€ 609,00 p/m€ 1.218,00 p/m50%
Goudpakket Plus€ 1.058,00 p/m€ 2.116,00 p/m50%
Dalurenpakket Goud Standaard€ 486,00 p/m€ 1.218,00 p/m60%
Dalurenpakket Goud Plus€ 847,00 p/m€ 2.116,00 p/m60%

Bonus

Maar dat is niet alles. Je krijgt ook nog 10% korting op alle producten met uitzondering van Vemma. En dan hebben we nog een geweldige bonus: Je mag GRATIS gebruik maken van Collageen Lichttherapie (max. 3x per week). Dit heeft een waarde van € 403,-!

Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden
– Maximaal 2 behandelingen op een dag
– Afspraak op basis van beschikbaarheid (afspraken 1 week vooruit bij normale pakketten en afspraken 1 dag vooruit bij de dalurenpakketten!)
– Geldig in een hele kalendermaand
– Pakket gereserveerd als betaling is ontvangen en contract getekend is
– Voor een gemiste afspraak of te laat afzeggen betaal je 25,-
– Bij de dalurenpakketten hebben we nog een aantal extra voorwaarden. We vertellen je graag alles hierover in onze studio.

* Onbeperkt volgens de behandelvoorschriften: Tussen 2 behandelingen FormoStar dient minimaal 48 uur rust te zitten. Arasys maximaal 3 keer per week met een dag ertussen. Ultrasound 3 dagen tussen 2 behandelingen.