Permanente_make-up

Voor onder andere mooi volle wenkbrauwen

PERMANENTE MAKE-UP

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag.

Permanente make-up-3Mary Koppe is de zeer ervaren en specialist in permanente make-up. Zij is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up op wenkbrauwen en  eyeliners.

Mary doet bij alle nieuwe pigmentaties bij voorkeur in twee behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen met meerdere behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in één keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid jouw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is (met crème) begint de pigmentatie. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst.

Mary is niet gespecialiseerd bij het zetten van PMU voor donkere huidtypes.

Permanente make-up-lippenTIP:

De eerste drie dagen mag jouw permanente make-up niet nat worden, daarom is het wellicht handig dat je op de dag van jouw behandeling je haar nog wast.

De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. Je ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende behandeling worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

Tarieven Permanente make-up behandelingen
Combinatie eyeliner boven en onder€ 295,-
Eyeliner boven€ 195,-
Eyeliner onder€ 195
Wenkbrauwen€ 295,-
Bijwerken wenkbrauwen of eyeliner € 100,-

De prijzen zijn inclusief 1x terugkomen om de permanente make-up bij te werken binnen 6-8 weken. Deze afspraak plannen wij bij de eerste afspraak in.