Voor onder andere mooi volle wenkbrauwen

PERMANENTE MAKE-UP

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag.

Permanente make-up-3De gecertificeerde medewerksters van Perfect Age Beauty Center zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make up op wenkbrauwen en eyeliners. Voorafgaand aan de behandeling vindt een vrijblijvend consult plaats waarin wij jou van alle informatie zullen voorzien.

Bij Perfect Age Beauty Center doen wij alle nieuwe pigmentaties bij voorkeur in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen met meerdere behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in één keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid jouw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is (met crème) begint de pigmentatie. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst.

Permanente make-up-lippenTIP:

De eerste drie dagen mag jouw permanente make-up niet nat worden, daarom is het wellicht handig dat je op de dag van jouw behandeling je haar nog wast.

De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. Je ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende behandeling(en) worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

Tarieven Permanente make-up

Wenkbrauwen: 
1e bezoek:€ 230,- (1,5 uur)
2e bezoek:€ 115,- (1 uur)
3e bezoek (eventueel):€ 75,- (1 uur) * vaak volstaat 2 behandelingen
Bijwerken na bijv. 1 jaar:€ 115,-
Eyeliner boven en onder: 
1e bezoek (eyeliner boven):€ 115,- (1 uur)
2e bezoek (eyeliner boven):€ 80,- (1 uur)
1e bezoek (eyeliner onder):€ 115,- (45 min.)
2e bezoek (eyeliner onder):€ 23,- (30 min.)
1e bezoek (combinatie boven en onder):€ 230,- (1,5 uur)
2e bezoek (combinatie boven en onder):€ 87,- (1,5 uur)