Re-boost jezelf!

Het blijft soms een uitdaging om je streefgewicht te behouden. Verleidingen liggen dagelijks op de loer. Met het Re-boost pakket en programma zorg ik ervoor dat je weer grip krijgt op een gezonde, koolhydraatarme levensstijl.
Met het Re-boost pakket ben je binnen 2 weken weer back on track!

Ja, ik meer weten over de re-boost!

Ja, ik meer weten over de re-boost!

Wat kan jij verwachten?

Het Re-boost pakket en programma bevat:

 14 PS. food & lifestyle dagdoosjes

 2 weekmenu’s en 14 recepten

Duidelijke uitleg en aanvullende tips

Handige boodschappenlijstjes

Benodigde supplementen

En natuurlijk mijn persoonlijke coaching

Ja, ik meer weten over de re-boost!

Ja, ik meer weten over de re-boost!

Re-boost jezelf!

Je volgt dit programma gedurende 14 dagen. Door een maximale inname van 30 gram koolhydraten per dag bereik je binnen no-time weer je streefgewicht! Het voedingsplan is gebaseerd op 6 eetmomenten per dag. Voor elke dag is er een dagdoosje gevuld met vijf PS. food & lifestyle producten. De avondmaaltijd bestaat uit een eiwitbron (vlees, vis of ei) aangevuld met groenten. De benodigde supplementen PS. Multivitamine en Acido-Fit zorgen voor een optimaal verloop van het programma.

Ja, ik meer weten over de re-boost!

Ja, ik meer weten over de re-boost!

Maak weer een gezonde start!

Wil jij graag weer gezond van start? Zodat je je weer fit en zelfverzekerd voelt? Door middel van een lekker en gezond eetpatroon. Maar het liefste zonder al te veel moeite, uitgebreid te hoeven koken en maandenlang af te zien?

Het re-boost pakket van PS. food & lifestyle is speciaal samengesteld om in twee weken tijd die re-boost in te zetten.

Ook jij kunt het!

Ja, ik meer weten over de re-boost!

Ja, ik meer weten over de re-boost!

Deze personen zijn je voorgegaan

Ik vond het Re-boost programma perfect om te volgen, ook met mijn drukke levensstijl (fulltime werk en een jong gezin). Ik ben in 14 dagen weer helemaal back on track, en dat zonder intensief te sporten.

Eline Gabriël, Ik kreeg weer structuur en balans in mijn dag

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Yvonne Kampen, In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt

Ja, ik meer weten over de re-boost!

Ja, ik meer weten over de re-boost!