Schoonheidsbehandelingen

Heb jij last van…

Botox en Fillers

Schoonheidsspecialiste

Huid verbeteren

Lymfeklachten je leven beheersen en zeker ook beperken. Met de LymphoMed heeft Body Unlimited een unieke behandeling om lymfeklachten te verlichten.

De belangrijkste functie van ons lymfestelsel is het vervoeren van afval- en gifstoffen. Alle stoffen die in ons lichaam komen, kunnen delen bevatten die ons lichaam niet nodig heeft of die zelfs giftig voor ons zijn. Daarnaast maakt het lichaam zelf ook pijn- en stresshormonen aan die via het lymfevocht worden afgescheiden. Het lymfestelsel vervoert al deze afvalstoffen naar de nieren. Hier wordt het zuivere van de afvalstoffen gescheiden, waarna de afvalstoffen via de urine worden afgevoerd.

Blokkades in het lymfestelsel

Zoals het bloedvatensysteem kan verstoppen, kunnen er ook blokkades in het lymfesysteem ontstaan. Wanneer het lymfestelsel door blokkades wordt gehinderd in het afvoeren van deze afvalstoffen heeft dit een hoop gevolgen voor jouw gezondheid. Met een slecht werkend lymfestelsel, krijg je een slechtere verbranding en dan zijn zaken als afslanken en op gewicht blijven nog moeilijker. Verder kan je last krijgen van slechtere vochtafvoer en een slechtere afvoer van de gifstoffen.

Met de Lym­phomed is het mogelijk het lym­fes­telsel door te meten en eventuele blokkades op te sporen.

Zorgt voor vochtafvoer

Bij blokkades in het lymfestelsel kan het lichaam het vocht onvoldoende of niet snel genoeg afvoeren. Dit is vaak de oorzaak van dikke enkels, voeten, handen en (beginnende) spataderen. De lymfedrainage verbetert de vochtafvoer in je lichaam waardoor dikke enkels en voeten verleden tijd zijn.

Intakegesprek en introductiebehandeling

Klik op de knop met de klacht die jij ervaart en je krijgt uitleg over de behandeling waarvan wij denken dat voor jou het meest geschikt is. Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling. Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze met jou door. Daarna leggen we alles uit over de te nemen behandeling, waarna we gaan meten of er blokkades in jouw lymfestelsel aanwezig zijn. Tot slot ga je een behandeling ervaren. De introductiebehandeling wordt vooraf online betaald.

Verder adviseren wij je ook graag tijdens een gratis vrijblijvende intake gesprek. Tijdens het intakegesprek vul je ook het anamnese formulier in en nemen we deze met jou door. Hierdoor krijgen wij een beeld hoe wij jou het beste kunnen helpen. Aan het eind van het gesprek kunnen we een introductiebehandeling inplannen voor de jou gekozen behandeling(en).

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Deze personen zijn je voorgegaan

Al jaren heb/had ik last van zware tot zeer pijnlijke (onder)benen, mede door mijn spataderen. Vooral ‘s nachts waren de klachten soms onhoudbaar.
Dan maar weer uit bed gaan, stukje lopen en weer proberen de slaap te herpakken.

Tot ik de tip kreeg van de lymfedrainage behandeling met de LymphoMed.
Na een introductiebehandeling, bleek ik inderdaad de nodige blokkades te hebben. Na zo’n 10 behandelingen ben ik klachtenvrij.

Wilma, Met lymfedrainage af van zware benen

Ik ben in december 2009 geopereerd aan mijn baarmoeder en toen zijn mijn lymfe knopen in mijn liezen verwijderd. Je gaat dan via je arts naar de oedeem fysiotherapeut voor lymfedrainage en die behandelt je dan 3 keer in de week een half uur en je moet steunparty’s aan, ja van die bruine. Ik ben 40 jaar en ik vind me daar nog te jong voor en ook die therapie hielp niet, ik bleef pijn houden in mijn bovenbenen en in mijn buik.

Ik ben bij Body Unlimited begonnen met een introductiebehandeling lymfedrainage en echt al na 1 keer was de pijn weg, ongelofelijk! Ik ging 2 keer per week 45 minuten aan de lymfedrainage en ik was weer pijn vrij en daardoor kon ik ook weer mijn normale leven oppakken.

Nicoline, Lymfedrainage na verwijdering lymfe knopen

Het apparaat gaf bij de eerste keer een aantal bokkades aan. Na vijftien keer waren al mijn blokkades opgeheven. De vochtblaasjes onder mijn ogen zijn nu zichtbaar minder maar niet helemaal verdwenen. In mijn enkels waar altijd de afdrukken van mijn sokken stonden zijn nu de afdrukken van mijn sokken vrij rap verdwenen.

Doordat nu de afvalstoffen beter afgevoerd worden voel ik me een stuk energieker. Dit is op zich een hele prettige bijkomstigheid.

Marjon Voskuil, Vocht verliezen met lymfedrainage

Ik wil een gratis intakegesprek

Ik wil een gratis intakegesprek