Arasys: spieren versterken en centimeters verliezen!

Arasys: de geschiedenis

De Arasys is ontwikkeld door Gerry Pollock, een Brits medisch wetenschapper, die verbonden was aan de medische faculteit van de South Bank University in Londen. Gerry Pollock heeft met zijn team ook aan de wieg gestaan van de huidige pacemaker. Hij ontwikkelde de Arasys eind jaren ’80 voor de behandeling van MS-patiënten (Multiple Sclerose) om hun spieren te versterken.
Hij kwam er echter achter, dat niet alleen het beoogde resultaat met de spieren werd bereikt -een betere doorbloeding en versteviging van de spieren- maar dat ook het vet rond de spieren werd afgebroken. Niet alleen op medisch gebied, zoals bekkeninstabiliteit, RSI-klachten, fybromyalgie, spierreuma en pijn in de onderrug, maar ook met het behalen van het gewenste lichaamsgewicht, figuurcorrectie en spierversteviging, bereiken de klanten van Body Unlimited verbluffende resultaten. Vooral de combinatie van het systeem met ondersteuning van gezonde voedingsadviezen of het PowerSlim voedingsprogramma werkt perfect.

Gerry Pollok

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Hoe werkt de Arasys?

De werking van de Arasys is uniek en is niet te vergelijken met andere afslankmethodes. Faradische (pulserende) golven zorgen ervoor dat de spieren zich zonder enige inspanning samentrekken. Een behandeling duurt slechts 17 minuten (23 voor mannen) en staat, voor de spieren, gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Afhankelijk van de gekozen spiergroepen, zijn de contracties vergelijkbaar met 300 sit-ups en 400 dijbeen-spieroefeningen. De energie die hiervoor nodig is moet de spier zelf leveren met de opgeslagen energie, in de vorm van vet en het verliezen van centimeters.

Naast het behandelen van overgewicht wordt deze methode ingezet voor het versterken van de spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het verstevigen van de huid.

De behandelingen met de Arasys

Het is ideaal als de gehele kuur van 10 behandelingen binnen 5 weken afgerond wordt. Dit houdt in dat er 2-3 keer per week behandeld wordt. Een kuur van minder dan 10 keer is niet effectief omdat er dan geen continuïteit bestaat. Dit zou namelijk hetzelfde effect geven als weinig en onregelmatig sporten. Bovendien ga je tijdens de kuur ook ontgiften omdat er afvalstoffen worden verwijderd uit het lichaam. Dit ga je merken bij de 5e/6e behandeling omdat de urine sterk ruikt als je naar het toilet gaat. Bij de 6e/7e behandeling merk je duidelijk huidveranderingen omdat de huid tijdens de kuur eerst wat losser wordt en daarna weer steviger. Rond de 7e/8e behandeling ga je goed merken dat je centimeters verliest. Het aantal centimeters dat je verliest bouw je tijdens de kuur natuurlijk op.

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling. Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze samen met jou door. Daarna leggen we alles uit over de behandeling en ook de achtergrond en de werking van de Arasys, waarna je de behandeling gaat ervaren ervaren. De introductiebehandeling wordt vooraf online betaald.

Besluit je door te gaan dan kom je 2 tot 3x keer per week voor een behandeling van 17 minuten (23 minuten voor mannen). Elke 5 behandelingen meten we de centimeters om jou voortgang te bepalen.

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Welke programma’s zijn er met de Arasys?

1. Afslanken en verstevigen

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen (inwendige reiniging ) door het lichaam verwijderd. De Arasys helpt bij afvallen, het verbeteren van jouw huid en zorgt ervoor dat jouw lichaam weer in evenwicht komt. Met de Arasys kunnen we ook klanten behandelen met een medische beperking wanneer ze niet kunnen of mogen sporten, maar wel aan hun lichaam willen werken.

2. Spierversterking

De Arasys kan zowel door mannen en door vrouwen als door getrainde sportmensen gebruikt worden voor de opbouw van spiermassa of specifieke spierversteviging. Ook voor mensen met een extreem overgewicht (>25 kg) biedt de Arasys in combinatie met PowerSlim een mogelijkheid tot verantwoord afslanken.

3. Huidverstrakking

Naast afslanken en spierversterking, zorgt de Arasys ook voor huidverstrakking. Tijdens het afvallen, kan de huid slapper worden en meer gaan hangen. Deze behandeling duurt in totaal 20 minuten en zorgt voor een verstrakking van de huid. We hebben in de loop van de jaren ervaren dat de combinatie huidverstrakking met de Arasys gevolgd door Collageen Lichttherapie, een nog mooier resultaat geeft.

Wat is het resultaat van de Arasys?

Met de Arasys raak je op een snelle en verantwoorde wijze de nodige centimeters kwijt. Met deze individuele behandeling verbrandt je in korte tijd overtollig vet en worden tegelijkertijd de spieren versterkt, terwijl een behandeling slechts 17 minuten (23 voor mannen) duurt.

Met de Arasys kan je met een kuur van tien behandelingen binnen vijf weken hetzelfde resultaat bereiken als wanneer je maanden zou trainen op de conventionele manier. Over het algemeen kunnen we ervan uit gaan, dat je na het beëindigen van de kuur gemiddeld ongeveer 21 centimeter bent kwijtgeraakt over het totaal van de gemeten plaatsen. Dat is ongeveer gelijk aan een kledingmaat! . Een onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat de resultaten duurzaam zijn. Tijdens de eerste behandeling van de kuur worden er metingen verricht.

Prijzen Arasys behandelingen

Introductiebehandeling€ 34,00
Losse behandeling€ 58,00
Kuur van 10 behandelingen€ 420,00
Kuur van 20 behandelingen€ 795,00
Abonnementop aanvraag

Deze personen zijn je voorgegaan

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling