oktober 25, 2016

Heerlijke Herfst Verwenmiddag

Een samenwerking tussen Body Unlimited en YurtLife

We zijn er ontzettend trots op dat we voor de eerst keer deze leuke middag samen met Yurtlife organiseren. Zet dus zondag 13 november vast in je agenda. Er is van alles te doen tussen 13.00 uur tot 17.00 uur.

Wat Body Unlimited kan, dat weet je natuurlijk al, maar ik wil je graag iets meer vertellen over YurtLife. Bij YurtLife kom je tot Jezelf! Zij bieden behandelingen in een Yurt met de luxe van eeuwenoude “eenvoud”. In Mongolië worden deze nomadetenten Ger genoemd. Dit betekent huis of thuis. Een veelzeggende naam  voor een “tent”. De sfeer van de yurts is warm en behaaglijk en de ruimte zal je verbazen. Voor even terug naar een eenvoudig en overzichtelijk leven.

Je kan de hele middag kiezen uit behandelingen en workshops bij YurtLife en Body Unlimited. Hiervoor dien je jezelf wel aan te melden bij ons via 075-7503296

Bij Body Unlimited kun je kennismaken met de volgende behandelingen:

Arasys (20 minuten) € 10,-
Afslanken in 17 minuten, zonder te sporten. Dit doe je met de Arasys, het afslanksysteem dat afslankt, verstevigt, cellulites reduceert en lichaamsvet afbreekt. Een behandeling van slechts 17 minuten staat gelijk aan 300 sit-ups en 400 dijbeen oefeningen! Een behandeling staat gelijk aan 2 tot 3 uur sporten! De werking van de Arasys is uniek en niet te vergelijken met andere systemen. Ontdek dit zelf tijdens onze introductiebehandeling!

Ultrasound (20 minuten) € 10,-
Wil je ook af van die rolletjes, aan de achterkant op je rug, net onder die BH band? De ultrasound-behandeling met de QB Lipo II is het alternatief   voor liposuctie. Ervaar zelf wat de behandeling voor jou kan doen tijdens onze speciale introductiebehandeling.

Collageen Lichttherapie (20 minuten) gratis
Collageen Lichttherapie is een ware revolutie op het gebied van beauty. Het is een zéér effectieve behandeling om het verouderingsproces van je huid tegen te gaan. Een behandeling die de opbouw van collageen en elastine bevordert voor een gezonde en strakke huid. Heb je last van psoriasis, acne of ouderdomsvlekken? Ervaring heeft geleerd dat Collageen Lichttherapie ook daar een positieve invloed op heeft! Je bent welkom om eenmalig gratis te proberen!

Luminesce Workshop (45 – 60 minuten) € 10,-
Ontdek de geweldige producten op het gebied van huidverzorging voor dagelijks gebruik. De Luminesce huidverzorgingsproducten zijn de eerste anti-aging producten dat de lichaamseigen processen gebruikt om de huid te vernieuwen, te herstellen en te verjongen. De technologie, waar patent op is aangevraagd, zorgt  ervoor dat de belangrijkste groeifactoren die natuurlijk voorkomen in de huid bezorgd worden op de juiste plaats. Maak ook kennis met Instantly Ageless, er jonger uitzien in minder dan 3 minuten. Tijdens de workshop behandel je de helft van je gezicht,  om echt het verschil te zien en te ervaren!

Optidee (30 minuten) gratis
Wist je dat 48% van de Nederlanders aangeeft niet optimaal te slapen? Dit is de reden dat Body Unlimited Optidee heeft uitgenodigd om 13 november jou kennis te laten maken met hun producten. Met het heerlijke Optidee beddengoed gun je jezelf de beste start voor een ontspannen nachtrust. Duizenden vezelbolletjes in het Optidee kussen en de matrasoplegger passen zich continue aan jouw bewegingen aan. Op die manier ondersteunen ze je hoofd, nek en lichaam de hele nacht. Verder neemt het Optidee beddengoed het transpiratievocht snel op en ademt het ook weer uit zodat je bed heerlijk fris blijft. De vezel slaat warmte op en geeft die af zodra het nodig is. Zo blijft je lichaamstemperatuur de hele nacht gelijk. Maar ook heel ideaal voor mensen met een allergie. Door de gesloten vezel krijgen huisstofmijt, kiemen, ziekteveroorzakers, pollen, geen kans. Het gevolg is rustiger slapen en uitgerust wakker worden. Met uiteraard meer energie voor de komende dag.

Bij YurtLife kun je kennismaken met de volgende behandelingen:

Rug-, nek-, schoudermassage (20 minuten) € 10,-
In het moderne leven wordt veel van ons lichaam gevraagd: stress, vervuiling,              kunstmatige toevoegingen in het voedsel, waardoor de klieren doorlopend worden overgestimuleerd.

Regelmatige massage voed je huid, spieren en zenuwen, maar stimuleert ook de lymfestroom die een sterke relatie met de immuniteit heeft. Door de massage kunnen voedingsstoffen beter gaan circuleren en de afvalstoffen effectief worden afgevoerd uit de cellen.

Gezichtsbehandeling (20 minuten) € 10,-
In de beautysalon van YurtLife kun je ontspannen, van rust genieten en jezelf heerlijk laten verwennen. Juist in een tijd waarin alles steeds sneller moet, is het belangrijk om eens tot rust te komen en tijd voor jezelf te nemen.

YurtLife biedt je een behandelingsconcept voor lichaam en geest, met behandelingen waarbij de schoonheidsspecialiste werkt met 100% natuurlijke producten. Je komt weer perfect in balans en zult je ontspannen en vitaal voelen. Je huid krijgt een gezonde en frisse uitstraling en voelt zacht aan.

Infrarood sauna (20 minuten) gratis
Maak kennis met de beste therapeutische infraroodcabine! Wat is infrarood? De zon zendt meer straling uit dan wij met het blote oog kunnen waarnemen. Slechts 50% is zichtbaar licht, 45% bestaat uit infrarood en 5% uit ultraviolette stralen. Het infrarood dat de zon uitstraalt, weerkaatst op de aarde. Vervolgens wordt het door ons lichaam geabsorbeerd en omgezet in lichaamswarmte. Hetzelfde gebeurt in een infrarood warmtecabine. Je spant je niet actief in en toch stimuleert het lange golf infrarood je bloedcirculatie en stofwisseling. Je lichaam wordt verwarmd en je gaat transpireren om de opgebouwde warmte weer kwijt te raken waardoor afvalstoffen, die zich dagelijks opstapelen in je lichaam, veilig worden afgedreven. Je verliest hierdoor niet alleen vocht, maar verbrandt ook calorieën. Je kunt   je heerlijk ontspannen en tegelijkertijd activeert en reinig je je hele lichaam. Hierdoor voelt je je fitter en energieker.

Workshop gezonde voeding (45 minuten) gratis
Wil je meer weten over gezonde voeding en een gezonde leefstijl? Werken aan het verhogen van je energie / weerstand en je lekker in je vel voelen?

Doe dan mee met deze workshop over voeding! We kijken naar je lichaam / je cellen en wat die eigenlijk elke dag nodig hebben. We concentreren ons op een gezonde darm en een goede balans in glucose (suiker) en PH (zuur/basen). We leggen daarover meer uit en wat je daar met voeding al zelf in kan doen om gezonder en fitter te gaan voelen.

Wil jij voor jezelf of samen met iemand anders gebruik maken van deze geweldige kennismakingsbehandelingen en workshops, geef je dan op voor één of meerder behandelingen of workshops via 075-7503296. Wacht niet te lang, want er is maar een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk en vol = vol!

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.