Maak kennis met Optidee!

De feestdagen staan voor de deur en we willen jou graag laten kennismaken met Optidee. Want de producten van Optidee wil iedereen wel cadeau krijgen!

Tijdens de Heerlijke Herfstverwenmiddag merkten we de enthousiaste reacties op de producten van Optidee! Wij zijn er zelf ook super enthousiast over en daarom organiseren we een gezellige avond op dinsdag 13 december om ook jou kennis te laten maken met Optidee.

Wat is Optidee?
In 1999 is Optidee is opgericht door Dieter Tien en Guido Buscher in Nordhorn (Duitsland). Opgegroeid in een textielstreek hebben zij de deskundigheid en de liefde voor hoogwaardige, bijzondere soorten textiel. Zo hebben zij samen de moderne Optidee-vezel ontwikkeld en blijven ze altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere producten, die het verschil maken en de adviseurs en hun klanten verrassen.

Bedrijfsfilosofie
Juist de moderne textielsoorten bieden nog veel mogelijkheden, die jaar in jaar uit de drijvende kracht vormen achter Optidee en haar nieuwe ontdekkingen. Hierbij worden alleen de allerbeste materialen gebruikt  die het verschil maken en de Optidee-vezel producten een lange levensduur geven!

Aanraken, voelen enthousiast
Een aanraking zegt meer dan duizend woorden: deze unieke, heerlijk zachte Optidee vezel geeft je direct een weldadig gevoel. Deze vezel bezorgt je optimale ontspanning en genot. Met onze producten verander je jouw huis in een handomdraai in jouw eigen wellness-oase die je alle stress doet vergeten.

Catalogus
Wil je alvast een voorproefje van alle producten? Dan is dit de link van hun catalogus, maar geloof me, je wilt de producten zelf voelen.

Agenda
Zet dus dinsdag 13 december in je agenda. We starten om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.30 uur. Laat ons alsjeblieft wel weten dat je komt en met hoeveel personen, want vol = vol!