Ontspannen met de FormoStar Infraroodwrap

Laat je verwennen door de heerlijke warmte van de FormoStar Infrarood Body Wrap. Lekker even tijd voor jezelf en je verbrandt ook nog eens 1200 kCal, verbetert je stofwisseling en verliest centimeters. Wat wil je nog meer?
Nu met 50% korting op een introductiebehandeling en een hele leuke aanbieding.

FormoStar aanbiedingAanbieding 1 – de introductiebehandeling
Probeer dit jaar nog de FormoStar met maar liefst 50% korting. Voor een introductiebehandeling betaal je normaal € 50 euro. Tot 31 december 2018 betaal je slechts € 25,- voor een volledige introductiebehandeling.

Aanbieding 2
Natuurlijk heb je aan 1 behandeling niet genoeg! Daarom hebben we een drietal speciale pakketten voor je samengesteld.

Pakket van 5 FormoStar behandelingen. Nu voor slechts € 145,- in plaats van € 310,-
Pakket van 10 FormoStar behandelingen. Nu voor slechts € 260,– in plaats van € 595,-

FormoStar_Infraroodwrap_afslankenBonus
Als bonus hebben we ook een pakket van 15 FormoStar behandelingen. Deze bieden wij nu eenmalig aan voor slechts € 360,-Dat is € 24,- per behandeling!

Speciale bonus
En dan als speciale bonus! Breng jij een nieuwe klant aan dan ontvang jij als dank 2 heerlijke FormoStar behandelingen GRATIS!

De aanbiedingen zijn geldig tot donderdag 28 februari 2019!

FormoStar_voor_pijnbestijding

Ik ben inmiddels 5 cm minder in omvang en voel mij energieker, gezonder en beter :-). De ondersteuning van uit Body Unlimited is hierbij erg helpend geweest, waarvoor mijn dank. Eerlijk gezegd had ik enkele jaren geleden de vooroordelen dat dergelijke behandelingen niet geschikt zouden zijn voor mannen en dat die hele “schoonheidsindustrie” doorspekt zou zijn van arrogantie. Bij Body Unlimited merk ik echter geen enkele vorm van arrogantie. Ik voel me daar welkom, kon alle vragen stelde die ik wilde en vond de medewerkster erg sociaal en vaardig. Haar service is erg persoonlijk en vriendelijk. Daarnaast merk ik dat de effecten van de Infrarood Wrap goed zijn. Wat wil een mens nog meer?