Arasys_spieren_verstevigen

Arasys: spieren versterken zonder te sporten

Spieren versterken terwijl je niet (genoeg) naar de sportschool kan of wil? Dat kan met de Arasys.

Arasys_aansluitenEén behandeling met de Arasys duurt slechts 17 minuten en staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Afhankelijk van de gekozen spiergroep, kan je de behandeling vergelijken met 300 sit-ups en 400 been spieroefeningen, zonder dat je er spierpijn van krijgt.

Het is ideaal als de gehele kuur van 10 behandelingen binnen 5 weken afgerond wordt. Dit houdt in dat er 2-3 keer per week behandeld wordt. Een kuur van minder dan 10 keer is niet effectief omdat er dan geen continuïteit bestaat. Dit zou namelijk hetzelfde effect geven als weinig en onregelmatig sporten.

Door de energie die de spieren zelf moeten leveren tijdens de behandeling met de Arasys, wordt ook het vet rond de spieren afgebroken, waardoor je centimeters verliest.

De behandelingen van de Arasys zijn ook aan te raden bij mensen die door spier- en skeletproblemen niet of nauwelijks kunnen sporten. Door bijvoorbeeld de spieren van de rug intensief te verstevigen kan rugpijn worden verminderd of zelfs genezen.

De Arasys is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het verschil is dat de behandeling bij mannen 23 minuten duurt, omdat mannen meer spiermassa hebben dan vrouwen.

Je start bij Body Unlimited altijd met een introductiebehandeling, waarbij je niet alleen uitgebreide uitleg krijgt, maar de behandeling ook zelf kan ervaren.

Prijzen Arasys behandelingen

Introductiebehandeling€ 32,00
Losse behandeling€ 54,00
Kuur van 10 behandelingen€ 400,00
Kuur van 20 behandelingen€ 750,00
Abonnementop aanvraag