CENTIMETERS VERLIEZEN, DAAR WAAR JIJ HET WILT!

Nu is er een veilig en pijnloos alternatief: Ultrasound met de QB Lipo II!

Overtollig vet is een probleem waar veel vrouwen, maar ook mannen mee kampen. Tot grote frustratie is gezonde voeding en sport zijn vaak niet genoeg om het vet op de probleemzones zoals buik, heupen en billen voorgoed te laten verdwijnen.

Liposuctie is een oplossing, maar de risicovolle chirurgische ingreep, de (pijnlijke) bijwerkingen en de hoge kosten weerhouden de meeste mensen ervan om voor deze behandeling te kiezen. Nu is er een veilig en pijnloos alternatief: Ultrasound met de QB Lipo II!

De QB LIPO II maakt gebruik van de nieuwste technologie van laagfrequente ultrasone geluidsgolven. Deze technologie is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Een behandeling met het effect van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie, risico’s of bijwerkingen. Al na één behandeling met de QB Lipo II zie je het resultaat en na 6 tot 10 behandelingen is men centimeters in omvang, definitief kwijt.

Om het lichaam te helpen de afvalstoffen te verwijderen, combineert Body Unlimited een Ultrasound behandeling met Lymfedrainage. Dit is in de prijs inbegrepen. 

✔️ Op specifieke probleemzones centimeters verliezen
✔️ Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling
✔️ Blijvend resultaat
✔️ Geen operaties, injecties of littekens
✔️ Veilig en pijnloos
✔️ Doelgerichte aanpak van probleemgebieden (heupen/billen/dijen/buik/taille/benen/armen)
✔️ Vermindering van cellulitis

Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling

Blijvend resultaat

Geen operaties, injecties of littekens

Veilig en pijnloos

Doelgerichte aanpak van probleemgebieden

Wat is QB Lipo II?

De QB Lipo II maakt gebruik van de trillingsenergie en de daarbij vrijkomende warmte van laagfrequente geluidsgolven. De specifieke parameters (frequentie en vermogen) van de ultrasone golven van de QB Lipo II zorgen ervoor dat alleen de vetcellen worden aangetast. Ander weefsel is niet vatbaar voor deze parameters, waardoor het onaangetast blijft.

Deze technologie zorgt ervoor dat de microfibrillen (=celmembraan van de vetcel) doorlaatbaar worden, waardoor het aanwezige vet vrij komt. Het vet wordt eerst omgezet in drie vetzuren en glycerol, waarna het een emulsie vormt met de extracellulaire vloeistof. De in de ruimte tussen het dubbelmembraan van de vetcel aanwezige fosfolipiden nemen de taak van emulgator over, en houden deze emulsie stabiel. Hierdoor wordt een vetembolie (verstopping van bloedvaten door vetbolletjes) uitgesloten. De emulsie komt in de bloedbaan terecht, en wordt het vet via de natuurlijke weg verwerkt. Dit hele proces duurt ongeveer een week. Tussen de behandelingen dienen dan ook een paar dagen te liggen. Al na één behandeling ziet men resultaat en na 6 tot 10 behandelingen is men de centimeters in omvang definitief kwijt.

Hoi, ik ben Peter.

Na de feestdagen weer een paar kilo aangekomen, voor de zoveelste keer. Ik lees een advertentie van Body Unlimited over Ultrasound, een gezond alternatief voor liposuctie. Ik ben langs gegaan voor een introductiebehandeling.

Ik ben super sceptisch, maar Stephanie haalt me over voor een abonnement (10+5 behandelingen) Ultrasound met Lymfedrainage.
Achteraf ben ik super blij. Ik ben 8 kilo en 36 cm kwijt op mijn buik. En het mooie is dat het niet meer bij is gekomen het afgelopen half jaar.

Een aanrader dus voor iedereen.
Stephanie, bedankt!

Veel gestelde vragen

De behandeling is volledig pijnloos, Je kan een jeukend gevoel krijgen op de plaats waar je behandelt wordt of warmte waarnemen. Na de behandeling kan je onmiddellijk jouw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Er is geen herstelperiode.

De behandeling is volledig pijnloos, Je kan een jeukend gevoel krijgen op de plaats waar je behandelt wordt of warmte waarnemen. Na de behandeling kan je onmiddellijk jouw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Er is geen herstelperiode.

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat je wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met jou besproken en je kan in overleg een behandelplan samenstellen.

Het resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zul je een vermindering van 2 tot 6 cm omtrek kunnen meten per behandeling.

Omdat de membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden.
Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk dat je een gezond eetpatroon aanhoudt en indien mogelijk ook sport, hierdoor bereikt men nog betere resultaten.

 Taille
– Buik
– Lovehandles
– Dijen
– Heupen
– Benen
– Armen
– BH-Rol

BODY UNLIMITED ZAANDAM

Paltrokstraat 16
1508 EK Zaandam

Telefoon: 075 – 750 3296

Mobiel: 06 – 1508 6764

Behandeltijden

Maandag 10:00 – 21:00 uur
Dinsdag 10:00 – 21:00 uur
Woensdag 10:00 – 21:00 uur
Donderdag 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 19:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij werken op afspraak