Lymfedrainage met de LymphoMed

Zuiver je lichaam met lymfedrainage

De belangrijkste functie van ons lymfestelsel is het vervoeren van afval- en gifstoffen. Alle stoffen die in ons lichaam komen, kunnen delen bevatten die ons lichaam niet nodig heeft of die zelfs giftig voor ons zijn. Daarnaast maakt het lichaam zelf ook pijn- en stresshormonen aan die via het lymfevocht worden afgescheiden. Het lymfestelsel vervoert al deze afvalstoffen naar de nieren. Hier wordt het zuivere van de afvalstoffen gescheiden, waarna de afvalstoffen via de urine worden afgevoerd.

Blokkades in het lymfestelsel

Zoals het bloedvatensysteem kan verstoppen, kunnen er ook blokkades in het lymfesysteem ontstaan. Wanneer het lymfestelsel door blokkades wordt gehinderd in het afvoeren van deze afvalstoffen heeft dit een hoop gevolgen voor jouw gezondheid. Met een slecht werkend lymfestelsel, krijg je een slechtere verbranding en dan zijn zaken als afslanken en op gewicht blijven nog moeilijker. Verder kan je last krijgen van slechtere vochtafvoer en een slechtere afvoer van de gifstoffen.

Met de Lym­phomed is het mogelijk het lym­fes­telsel door te meten en eventuele blokkades op te sporen.

Zorgt voor vochtafvoer

Bij blokkades in het lymfestelsel kan het lichaam het vocht onvoldoende of niet snel genoeg afvoeren. Dit is vaak de oorzaak van dikke enkels, voeten, handen en (beginnende) spataderen. De lymfedrainage verbetert de vochtafvoer in je lichaam waardoor dikke enkels en voeten verleden tijd zijn.

Wat kan behandeling met de LymphoMed voor jou betekenen?

De LymphoMed is een apparaat dat de lymfestroom meet en blokkades kan vinden en behandelen. Het apparaat is in Duitsland ontwikkeld in samenwerking met artsen en wordt in klinieken en kuuroorden gebruikt. Wat kunnen wij met de LymphoMed voor jou betekenen?

  • We meten je lymfestelsel om erachter te komen of er blokkades zijn
  • Tijdens de behandeling draineren we je lymfestelsel waardoor we blokkades opheffen
  • Dankzij de lymfedrainage zullen ophoping van vocht verdwijnen
  • Door de lymfedrainage worden de ophoping van afvalstoffen opgelost, waardoor klachten als migraine, vermoeidheid, pijn en stress verminderen
  • Zware benen en onrustige benen zullen verdwijnen dankzij lymfedrainage
  • Door het opheffen van blokkades zal afvallen weer makkelijker worden

Verbeteren van je verbranding

Als er blokkades zijn die de afvoer van vocht en afvalstoffen hinderen, heeft dat een negatieve invloed op de suikerverbranding, waardoor er meer vet in het lichaam wordt opgeslagen. Behandelingen met de LymphoMed heffen de blokkades op, waardoor de verbranding weer efficiënt gaat verlopen en je makkelijker afvalt en op gewicht blijft. Als je dus moeilijk tot niet afvalt, of al lijkt aan te komen van een glas water is het aan te raden om een afspraak te maken voor een meting met LymphoMed.

Afvoer van afvalstoffen

Door een lymfeblokkade worden de afvalstoffen in je lichaam slechter afgevoerd. Giftige stoffen blijven langer in je lichaam en hebben meer vat op je lijf. Hierdoor ontstaan onnodige lange klachten bij hoofdpijn (migraine en clusterhoofdpijn), burn-out, (chronische) vermoeidheid, lusteloosheid, stress, allergieën, rusteloze benen en vage pijnklachten.

Introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling. Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze samen met jou door. Daarna leggen we alles uit over onze lymfedrainage behandeling en ook de achtergrond en de werking van de LymfoMed, waarna we gaan meten of er blokkades in jouw lymfestelsel aanwezig zijn. Tot slot ga je een behandeling ervaren. De introductiebehandeling wordt vooraf online betaald.

Besluit je door te gaan dan kom je 2x keer per week voor een behandeling van 45 minuten. Elke 5 behandelingen meten we jou blokkades zodat we weten hoe deze ervoor staan. Als het gewenste resultaat bereikt is, bouwen we af.

Als je lichaam zelf het bereikte resultaat niet in stand kan houden, kan je een abonnement afsluiten voor onderhoudsbehandelingen. In overleg met jou bepalen we wat de frequentie zal zijn van onderhoudsbehandelingen.

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Prijzen Lymfedrainage behandelingen

Introductiebehandeling€ 45,00
Losse behandeling€ 69,00
5 behandelingen€ 280,00
10 behandelingen€ 560,00
15 behandelingen€ 840,00
Abonnementin overleg

Deze personen zijn je voorgegaan

Bij het bezoek aan mijn arts bleek ik vocht vast te houden. Dat was terug te vinden in mijn enkels en bij de vochtblaasjes onder mijn ogen. Hij adviseerde lymfedrainage. Dit kon manueel door een fysiotherapeut, of op eigen kosten bij een schoonheidsalon.

Voor dit laatste heb ik gekozen en na zoeken op internet kwam ik bij Body Unlimited. Waar ik in totaal 20 maal 45 minuten, tweemaal per week aan de LymphoMed ging. Je krijgt op verschillende plaatsen een pad die je verbinden met het apparaat de pulsen geven een gevoel van een stevig massage. Dit was even wennen. De laatste vier maal in een afbouwschema.

Het apparaat gaf bij de eerste keer een aantal bokkades aan. Na vijftien keer waren al mijn blokkades opgeheven. De vochtblaasjes onder mijn ogen zijn nu zichtbaar minder maar niet helemaal verdwenen. In mijn enkels waar altijd de afdrukken van mijn sokken stonden zijn nu de afdrukken van mijn sokken vrij rap verdwenen.

Doordat nu de afvalstoffen beter afgevoerd worden voel ik me een stuk energieker. Dit is op zich een hele prettige bijkomstigheid.

Het is absoluut de moeite waard geweest en ben ik blij dat ik het advies van de arts niet in de wind heb geslagen.

Marjon Voskuil, Vocht verliezen met lymfedrainage

Ja, ik wil een introductiebehandeling

Ja, ik wil een introductiebehandeling