mei 5, 2016

Picknick met PowerSlim!

Het is weekend en de zon schijnt! Ga lekker de buitenlucht in! Wat dacht je er van om heerlijk uitgebreid (met je gezin) te gaan picknicken? Ook als je een dieet (zoals PowerSlim) volgt kan je natuurlijk nog steeds genieten van een heerlijke picknick.

De kunst is om dit goed voor te bereiden, je wilt tenslotte niet dat deze dag in het water valt. En dan niet door de regen, maar door ongenodigde gasten zoals mieren en wespen, drinken dat omvalt, warme salade en geplette hapjes.

Of doordat je je daarna schuldig voelt dat je te veel en de verkeerde dingen hebt gegeten. Hierbij een aantal PowerSlim proof tips en recepten voor een lekker ontspannen dagje in moeder natuur.

Eet smakelijk!

[button link=”https://bodyunlimited.nl/wp-content/uploads/2016/05/Picknick_met_PowerSlim_2016.pdf” color=”custom” size=”large” type=”flat” shape=”” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”#8224e3|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” border_color=”” border_hover_color=”” shadow=”” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]Picknick[/button]

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.