[av_layerslider id=’54’ av_uid=’av-4lbcre’]
[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Andijviesalade met ei en radijs’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz1uhc’ admin_preview_bg=”]
Andijvie zit boordevol vitamines en is ook heerlijk als andijviesalade. Probeer deze variant eens met gekookte eitjes, radijs, tomaat en lente ui.[/av_textblock]
[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-cpvbzb’]
[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz4dil’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’Voorbereidingstijd: 10 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-dwlwq’][/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Bereidingstijd: 3 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-36axne’][/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Aantal personen: 1′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-74wr9′][/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz2snm’ admin_preview_bg=”]
[/av_textblock]
[/av_one_half]
[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-5lyl13′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz4qrb’ admin_preview_bg=”]
[/av_textblock]
[/av_one_half]
Ingrediënten
- 2 eieren, gekookt en in parten
- 75 g andijvie, grof gesneden
- 3 cherrytomaatjes, gehalveerd
- 50 g radijsjes, in schijfjes
- 1 lente ui, in ringen
- 1 el olijfolie
- zout
- peper
Voedingswaarde per portie
- 279 calorieën
- 8.5 gram koolhydraten
- 11.9 gram vet
- 32.9 gram eiwitten
Bereidingswijze
Leg de andijvie op een bord. Verdeel hierover de eieren, tomaatjes, radijs en de lente ui. Besprenkel met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Schep voorzichtig door elkaar.
Tip: lekker met PowerSlim mosterd-dille dressing.