[av_layerslider id=’63’]
[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Auberginepizzaatjes’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz1uhc’ admin_preview_bg=”]
Verantwoord snacken met auberginepizzaatjes met geitenkaas en cherrytomaatjes. Een lekkere pizza van aubergine, eventjes in de oven en genieten maar![/av_textblock]
[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-cpvbzb’]
[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz4dil’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’Voorbereidingstijd: 10 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-dwlwq’][/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Bereidingstijd: 20 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-39gylx’][/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Aantal personen: 1′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-74wr9′][/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz2snm’ admin_preview_bg=”]
Ingrediënten
- 3 tl verse geitenkaas
- 50 g aubergine in plakken
- 50 g cherrytomaten in blokjes
- 1 el tomatenpuree
- 1 el olijfolie
- 1 teen knoflook, geperst
- Verse basilicum
- 0.5 el oregano
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per portie
- 183 calorieën
- 9.3 gram koolhydraten
- 13.4 gram vet
- 4.5 gram eiwitten
[/av_textblock]
[/av_one_half]
[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-5lyl13′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz4qrb’ admin_preview_bg=”]
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Bestrijk de plakken aubergine met een halve eetlepel olijfolie en leg ze op de bakplaat. Bestrooi met zout en peper en plaats voor circa 15 minuten in de voorverwarmde oven. Fruit de knoflook in de overige olijfolie en voeg de tomatenpuree, tomaten en oregano toe. Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de tomatenpuree over de aubergine. Bestrooi met de geitenkaas. Plaats nog voor circa 5 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is. Garneer met de verse basilicum.
Let op: dit is geen eetmoment, maar een bijgerecht. Eet hier 120-150 g kipfilet bij om er een volwaardig eetmoment van te maken.
[/av_textblock]
[/av_one_half]