Ingrediënten
- 1 opscheplepel couscous
- 120 g Arla apetina light in olie
- 0.5 aubergine, in blokjes van 1×1 cm
- 0.5 bakje platte peterselie, fijngesneden
- 1 el balsamicoazijn
- 1 teen knoflook, fijngehakt
- 100 g Italiaanse roerbakgroenten
- 2 el olijfolie
- tijm
- rozemarijn
- marjolein
- zout
- peper
Voedingswaarde per portie
- 466 calorieën
- 21.2 gram koolhydraten
- 32 gram vet
- 23.4 gram eiwitten
Bereidingswijze
Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Dek deze vervolgens af met folie. Laat de feta uitlekken en meng deze met tijm, rozemarijn, marjolein en peper.
Verwarm 1 el olijfolie in een pan en bak de aubergine op hoog vuur in 5 min. goudbruin en gaar. Meng ondertussen de peterselie, azijn, knoflook en de rest van de olie tot een dressing. Roerbak ik een andere
pan de roerbakgroenten 5 min.
Meng ondertussen de aubergine met de dressing. Roer de couscous los met een vork. Schep er de groenten, peper en eventueel zout door. Garneer met de feta- en aubergineblokjes.