juli 17, 2017

Frisse tonijnsalade met ei, tomaat en boontjes

[av_layerslider id=’255′] [av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Frisse tonijnsalade met ei, tomaat en boontjes’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jjb4jv2q’ admin_preview_bg=”] Een klassieker onder de salades is natuurlijk de Niçoise: een combinatie van vis, groente en ei. Probeer deze variant eens met cannelinibonen.[/av_textblock] [av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-9f7zw2′] [av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jjb4m95s’ admin_preview_bg=”] [av_iconlist_item title=’Voorbereidingstijd: 20 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-74o8v6′][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Bereidingstijd: 5 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-k5l36′][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Aantal personen: 1′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4d92k2′][/av_iconlist_item] [/av_iconlist] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jjb4moq7′ admin_preview_bg=”]

Ingrediënten

  • 100 g tonijn in olie (uit blik), uitgelekt
  • 1 ei, gekookt en in partjes
  • 1 opscheplepel cannellinibonen, uitgelekt en afgespoeld
  • Flinke hand kropsla
  • 10 kleine trostomaatjes, gehalveerd
  • 100 g sperziebonen, gekookt en afgekoeld
  • 10 zwarte en/of groene olijven
  • 1 el olijfolie
  • 0.5 el azijn
  • Italiaanse kruiden
  • Zout en peper

Voedingswaarde per portie

  • 505 calorieën
  • 15.1 gram koolhydraten
  • 29.3 gram vet
  • 40 gram eiwitten
[/av_textblock] [/av_one_half] [av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-2h22xe’] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jjb4n2dx’ admin_preview_bg=”]

Bereidingswijze

Leg de sla op een bord en verdeel de tonijn, ei, olijven, cannellinibonen, tomaatjes en de sperziebonen eroverheen. Maak een dressing van de olie, azijn, Italiaanse kruiden, zout en peper en sprenkel deze over de salade.

[/av_textblock] [/av_one_half]

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.