[av_layerslider id=’184′]
[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Gegratineerde bloemkool met mozzarella’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz1uhc’ admin_preview_bg=”]
Een lekker ovengerecht met bloemkool. Deze gegratineerde bloemkool met mozzarellaen zongedroogde tomaatjes is een heerlijke avondmaaltijd.[/av_textblock]
[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-cpvbzb’]
[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj4klhyk’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’Voorbereidingstijd: 10 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-5l20qu’][/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Bereidingstijd: 20 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-gvsh2′][/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Aantal personen: 1′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-28odxy’][/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz2snm’ admin_preview_bg=”]
Ingrediënten
- 90 g mozzarella light in plakjes
- 200 g bloemkool in roosjes
- 3 zongedroogde tomaatjes in reepjes
- 1 el olijfolie
- 1 tl gedroogde oregano
- Peper
- Zout
- Extra: Ovenschaaltje
Voedingswaarde per portie
- 328 calorieën
- 14.3 gram koolhydraten
- 18.9 gram vet
- 22.6 gram eiwitten
[/av_textblock]
[/av_one_half]
[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-5lyl13′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz4qrb’ admin_preview_bg=”]
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de bloemkoolroosjes circa 8 minuten in kokend water met een beetje zout. Vet het ovenschaaltje in met de olijfolie en schep de bloemkool in de ovenschaal. Leg de plakjes mozzarella erbovenop. Bestrooi met een beetje peper, zout en de oregano. Gratineer de bloemkool circa 10 minuten in de voorverwarmde oven. Verdeel als laatste de reepjes zongedroogde tomaat over de gegratineerde bloemkool.
[/av_textblock]
[/av_one_half]