juli 8, 2018

Gevulde eieren met tonijnsalade

[av_layerslider id=’269′] [av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Gevulde eieren met tonijnsalade’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jis3yb5z’ admin_preview_bg=”] Deze gevulde eieren met tonijnsalade een heerlijk koolhydraatarm hapje voor een feestje![/av_textblock] [av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-92tbyl’] [av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jjcgj2mo’ admin_preview_bg=”] [av_iconlist_item title=’Voorbereidingstijd: 1 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-5snqht’][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Bereidingstijd: 15 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4pdk01′][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Aantal personen: 6′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2zomap’][/av_iconlist_item] [/av_iconlist] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-265n5p’ admin_preview_bg=”]

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 100 g tonijn, in blik op water
  • 1 el ui, fijngesnipperd
  • 1 el mayonaise
  • 2 el yoghurt
  • 12 augurkjes
  • zout
  • peper

Voedingswaarde per portie

  • 105 calorieën
  • 2.1 gram koolhydraten
  • 5.8 gram vet
  • 11.1 gram eiwitten
[/av_textblock] [/av_one_half] [av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-32mmhp’] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-265n5p’ admin_preview_bg=”]

Bereidingswijze

Eieren hard koken, pellen en vervolgens halveren. Meng de mayonaise met de yoghurt. Haal het eigeel uit de eieren en prak dit met de mayonaise, yoghurt en ui door de tonijn. Voeg peper en zout toe. Stop het mengsel in een spuitzak en spuit op elk half ei een toefje. Werk af meteen augurkje op het eitje.

2 stuks = 1 portie

[/av_textblock] [/av_one_half]

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.