juli 8, 2018

Hangop met gebakken appeltjes en pecannoten

[av_layerslider id=’270′] [av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Hangop met gebakken appeltjes en pecannoten’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jis3yb5z’ admin_preview_bg=”] Deze romige hangop met friszoete gebakken appeltjes en knapperige pecannnoten is een hemelse smaakcombinatie.[/av_textblock] [av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-92tbyl’] [av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jjcgj2mo’ admin_preview_bg=”] [av_iconlist_item title=’Voorbereidingstijd: 480 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-66bf46′][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Bereidingstijd: 5 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4qdcl2′][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Aantal personen: 1′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-233kd2′][/av_iconlist_item] [/av_iconlist] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-265n5p’ admin_preview_bg=”]

Ingrediënten

  • 250 g halfvolle yoghurt
  • 1 appel, in partjes
  • 1 tl olijfolie
  • kaneel
  • 10 pecannoten, grof gehakt

Voedingswaarde per portie

  • 351 calorieën
  • 27.5 gram koolhydraten
  • 20.9 gram vet
  • 13.2 gram eiwitten
[/av_textblock] [/av_one_half] [av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-32mmhp’] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-265n5p’ admin_preview_bg=”]

Bereidingswijze hangop:

Maak een theedoek vochtig en leg in een vergiet. Hang het vergiet in een kom of pan. Schenk de yoghurt in het vergiet en laat ca. 8 uur uitlekken in de koelkast.

Bereidingswijze appeltjes:

Ontkroon de appel en snijd in partjes. Bestrooi de partjes met kaneel. Verwarm de olijfolie in een pan en bak hierin de appelpartjes aan beide zijdes aan. Serveer de appeltjes op de hangop en garneer met de pecannoten.

[/av_textblock] [/av_one_half]

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.