Maak in 1-2-3 dit broodje met zuivelspread, kipfilet, tomaat en olijven. Er gaat niets boven een lekkere, gezonde lunch met pure ingrediënten.
[/av_textblock] [av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-hdi0a’] [av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj9ke3z0′ admin_preview_bg=”] [av_iconlist_item title=’Voorbereidingstijd: 5 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4u15uk’][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Bereidingstijd: 1 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2uckm4′][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Aantal personen: 1′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-33nks4′][/av_iconlist_item] [/av_iconlist] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jis47woe’ admin_preview_bg=”]Ingrediënten
- 1 snee volkoren brood, geroosterd
- Roomboter
- 2 el Philadelphia naturel light
- 100 g gerookte kipfilet
- 5 olijven
- 5 cherrytomaten
- 1 schaaltje rucola
- 100 g radijsjes
- Peper
Voedingswaarde per portie
- 298 calorieën
- 21.1 gram koolhydraten
- 12.8 gram vet
- 24.7 gram eiwitten
Bereidingswijze
Besmeer de boterham dun met roomboter en Philadelphia. Leg hierop de kipfilet, olijfjes, tomaten en rucola. Bestrooi met peper. Serveer met een bakje radijsjes.
Fruittip: eet hier een stuk fruit bij om de maaltijd compleet te maken.