juni 27, 2019

Lekkere visrecepten voor op de barbecue

[av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=” codeblock_type=” av_uid=’av-jo1awvyv’] [layerslider id=”357″] [/av_codeblock] [av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Lekkere visrecepten voor op de barbecue’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz1uhc’ admin_preview_bg=”] Vis op de barbecue is heerlijk en past uitstekend in bij een koolhydraatarme barbecue.[/av_textblock] [av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-cpvbzb’] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz2snm’ admin_preview_bg=”]

Zalm op japanse wijze

Ingrediënten 2 personen

  • 300 gr verse zalm
  • 2 cm verse gember schillen en fijnsnijden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 2 tl sesam olie
  • 75 ml sojasaus
  • 75 ml Mirin
  • 25 ml sake
  • Zoetstof

Bereidingswijze

Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar zodat je een lekkere teriyaki saus krijgt. Laat de zalm hierin minimaal een uur marineren.
[/av_textblock] [/av_one_third] [av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-5lyl13′] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz4qrb’ admin_preview_bg=”]

Pittige visspiesjes

Ingrediënten 2 personen

  • 8 grote scampi’s
  • 1/2 teen knoflook, geperst
  • 1/2 rode peper in rigetjes
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl citroensap
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer de scampi’s minimaal 1 uur in de chili-knoflookolie. Rijg de scampi’s aan 2 pinnen en besprenkel met de chili-knoflookolie.

[/av_textblock] [/av_one_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-5lyl13′] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz4qrb’ admin_preview_bg=”]

Coquillespies

Ingrediënten 2 personen

  • 6 coquilles
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1/2 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • Peper
  • Zeezout

Bereidingswijze

Rijg drie coquilles aan elk takjes rozemarijn. Besprenkel met olijfolie en citroensap en breng op smaak met peper en zout. Grill de coquilles op de barbecue circa 2-3 minuten per kant tot ze net gaar zijn.

[/av_textblock] [/av_one_third]

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.