[av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=” codeblock_type=” av_uid=’av-jo1awvyv’]
[layerslider id=”357″]
[/av_codeblock]
[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Lekkere visrecepten voor op de barbecue’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz1uhc’ admin_preview_bg=”]
Vis op de barbecue is heerlijk en past uitstekend in bij een koolhydraatarme barbecue.[/av_textblock]
[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-cpvbzb’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz2snm’ admin_preview_bg=”]
Zalm op japanse wijze
Ingrediënten 2 personen
- 300 gr verse zalm
- 2 cm verse gember schillen en fijnsnijden
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 tl sesam olie
- 75 ml sojasaus
- 75 ml Mirin
- 25 ml sake
- Zoetstof
Bereidingswijze
Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar zodat je een lekkere teriyaki saus krijgt. Laat de zalm hierin minimaal een uur marineren.
[/av_textblock]
[/av_one_third]
[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-5lyl13′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz4qrb’ admin_preview_bg=”]
Pittige visspiesjes
Ingrediënten 2 personen
- 8 grote scampi’s
- 1/2 teen knoflook, geperst
- 1/2 rode peper in rigetjes
- 1 el olijfolie
- 2 tl citroensap
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer de scampi’s minimaal 1 uur in de chili-knoflookolie. Rijg de scampi’s aan 2 pinnen en besprenkel met de chili-knoflookolie.
[/av_textblock]
[/av_one_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-5lyl13′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz4qrb’ admin_preview_bg=”]
Coquillespies
Ingrediënten 2 personen
- 6 coquilles
- 2 takjes rozemarijn
- 1/2 el olijfolie
- 1 tl citroensap
- Peper
- Zeezout
Bereidingswijze
Rijg drie coquilles aan elk takjes rozemarijn. Besprenkel met olijfolie en citroensap en breng op smaak met peper en zout. Grill de coquilles op de barbecue circa 2-3 minuten per kant tot ze net gaar zijn.
[/av_textblock]
[/av_one_third]