Oosterse wrap met zalm

Oosterse wrap met zalm

Geniet van heerlijke Oosterse smaken in deze wrap met zalm, ei, rucola, komkommer en sojasaus. Lekker spicy met zelfgemaakte wasabimayonaise!

  • Voorbereidingstijd: 10 minuten
  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 1 zakje PowerSlim zalm wrap
  • 1 plakje (50 g) gerookte zalm
  • 0.5 gekookt ei, in stukjes
  • 6 schijfjes komkommer
  • 75 gr rucola
  • 0.5 el sesamolie
  • 2 tl wasabipasta
  • 0.5 el mayonaise
  • 1 el Kikkoman sojasaus

Voedingswaarde per portie

  • 380 calorieën
  • 13.9 gram koolhydraten
  • 19.1 gram vet
  • 36.7 gram eiwitten

Bereidingswijze

Doe 100-110 ml water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje zalm wrap. Neem een grote koekenpan en verhit de sesamolie. Zorg dat je het beslag goed verdeelt over de bodem van de pan en bak de wrap circa 1 minuut aan beide zijden. Meng de mayonaise met de wasabipasta en besmeer de wrap met wasabimayonaise. Leg daarna de gerookte zalm, rucola, komkommer en de stukjes ei op de wrap. Besprenkel met de sojasaus. Rol de wrap op en snijd deze in twee stukken.

Eet hier een stuk fruit bij om de maaltijd compleet te maken.

Uitgelicht PowerSlim product

PowerSlim_Zalm_wrap

Zalm wrap

Verpakt per: 7

Superlekker en veelzijdig, deze hartige zalm wrap.